top

Alimente liofilizate Travellunch

Alimentele liofilizate Travellunch satisfac de mulți ani nevoile nutriționale ale călătorilor, turiștilor, sportivilor și marinarilor care ajung la capătul lumii. Cu o mare varietate de mese, puteți compune un meniu bogat.
View as Grid List

57 Produse

 1. -18%
  Liofilizata Travellunch Desert cu mango 270 g

  Lista de dorințe

 2. -18%
  Liofilizata Travellunch Muesli cu proteine 250 g

  Lista de dorințe

 3. -20%
  Liofilizata Travellunch Pasta bolognese (single) 525 g

  Lista de dorințe

 4. -16%
  Liofilizata Travellunch Pui cu tăiței Hot-Pot 525 g

  Lista de dorințe

 5. -15%
  Liofilizata Travellunch Pui curry (single) 425 g

  Lista de dorințe

 6. -17%
  Liofilizata Travellunch Pui cu curry (dublu) 850 g

  Lista de dorințe

 7. -18%
  Liofilizata Travellunch Piure vegetarian cu praz 575 g

  Lista de dorințe

 8. -21%
  Liofilizata Travellunch Muesli cu afine 250 g

  Lista de dorințe

 9. -21%
  Liofilizata Travellunch Muesli cu fructe 250 g

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

57 Produse

Ștergere

Alimente liofilizate Travellunch pentru o călătorie scurtă și o expediție de mai multe săptămâni

Alimentele liofilizate devin din ce în ce mai populare în rândul persoanelor active. Până de curând, cunoscute doar marinarilor, călătorilor și alpiniștilor care ajungeau la capătul lumii; astăzi, disponibile în majoritatea magazinelor de outdoor. Această creștere rapidă a popularității este în principal rezultatul caracteristicilor alimentelor care le fac perfecte pentru toate tipurile de călătorii. Alimentele liofilizate Travellunch sunt, în primul rând, extrem de ușoare, astfel încât puteți lua cu dumneavoastră în rucsac și mai multe provizii de hrană. În plus, alimentele sunt extrem de compacte, astfel încât ocupă mult mai puțin spațiu. Ambalarea individuală a fiecărei mese facilitează pregătirea alimentelor oricând doriți. Trebuie doar să alegeți mâncarea care vă place și să pregătiți doar atâtea porții câte doriți să mâncați. În plus, alimentele liofilizate au termen de valabilitate foarte lung, fără a fi nevoie să adăugați conservanți. Acest lucru vă permite să depozitați aceste mese pentru o perioadă lungă de timp, iar odată ce sunt gata, vă puteți bucura de prospețimea lor supremă, chiar și în timpul unor călătorii de câteva săptămâni sau călătorii pe mare.

Cum se produc alimentele liofilizate?

Alimentele liofilizate Travellunch sunt fabricate din alimente de înaltă calitate. Toate mesele sunt supuse procesului de liofilizare, care elimină apa din alimente la temperaturi extrem de scăzute. Din acest motiv, alimentele își păstrează gustul și textura. Odată realizate, mesele liofilizate au un aspect similar cu cel al alimentelor obișnuite, oferind astfel un gust și o nutriție excelente. Eliminarea apei din alimente reduce semnificativ volumul și greutatea acestora. În plus, procesul păstrează alimentele proaspete pentru mai mult timp. Pentru a pregăti mâncarea, pur și simplu adăugați apă în ea. Puteți găsi instrucțiunile detaliate privind cantitatea și temperatura exactă a apei pe fiecare ambalaj. De aceea, este nevoie de doar câteva minute pentru a pregăti o masă sănătoasă și nutritivă.

Alimentele liofilizate Travellunch oferă o varietate de arome

Mesele liofilizate Travellunch oferă o gamă largă de arome și diferite tipuri de mese. Mic dejun, prânz, desert și cină - nu va mai fi o problemă să pregătiți diverse tipuri de mâncare pentru întreaga zi. Printre selecția excelentă de mic dejunuri, puteți găsi delicioase ouă omletă sau muesli cu fructe, care vă vor oferi multă energie pentru a vă începe ziua. Sortimentul de prânzuri include paste clasice cu sosuri, risotto sau cartofi. Alimentele liofilizate Travellunch sunt disponibile în opțiuni pentru una și două persoane, ceea ce face mult mai ușor să vă pregătiți mesele atunci când nu călătoriți singur. Pentru fanii supelor, brandul german are o gamă de opțiuni precum cremă de cartofi, supă indoneziană sau gulaș. Există, de asemenea, o gamă largă de deserturi disponibile, inclusiv delicatese de zmeură, budincă de mere sau o delicioasă cremă de căpșuni. Consultați astăzi alimentele gustoase liofilizate de la Travellunch - mese liofilizate pentru turiști și sportivi.