top

Schiuri de tură Black Crows

Schiurile de tură Black Crows sunt modele avansate care se comportă bine în diverse condiții de zăpadă. Există modele versatile pentru schi de tură și schiuri freeride mai late de la Black Crows care se vor descurca bine în zăpadă adâncă. Verifică modelele unice pentru începători și pentru pasionații experimentați de schi în backcountry.
View as Grid List

11 Produse

pe pagină
 1. -24%
  Schiuri de tura Black Crows Navis Freebird - green

  Lista de dorințe

 2. -24%
  Schiuri de tura Black Crows Ova Freebird - blue

  Lista de dorințe

 3. -24%
  Schiuri de tura Black Crows Orb Freebird - yellow

  Lista de dorințe

 4. -23%
  Schiuri de tura Black Crows Camox Freebird - red

  Lista de dorințe

 5. -24%
  Schiuri de tura Black Crows Corvus Freebird - pink

  Lista de dorințe

 6. -24%
  Schiuri de turism pentru femei Black Crows Camox Birdie - salmon

  Lista de dorințe

 7. -23%
  Schiuri de turism pentru femei Black Crows Captis Birdie - petrol blue

  Lista de dorințe

 8. -25%
  Schiuri de tura Black Crows Mentis Freebird - turquoise green

  Lista de dorințe

 9. -21%
  Schiuri de tura Black Crows Captis
  Schiuri de tura Black Crows Captis
  1.871,51 Lei 2.369,00 Lei

  Lista de dorințe

 10. -21%
  Schiuri de tura Black Crows Camox
  Schiuri de tura Black Crows Camox
  2.432,96 Lei 3.079,70 Lei

  Lista de dorințe

 11. -21%
  Schiuri de tura Black Crows Orb
  Schiuri de tura Black Crows Orb
  2.620,11 Lei 3.316,60 Lei

  Lista de dorințe

View as Grid List

11 Produse

pe pagină
Ștergere

Schiuri de tură Black Crows - construcție inovatoare și de înaltă calitate

Marca franceză Black Crows este un jucător tânăr pe piața de schi. Cu toate acestea, angajamentul lor de a produce schiuri extrem de rafinate a rezonat în întreaga lume, permițând brandului să devină rapid recognoscibil. Modelele moderne se vor descurca bine într-o varietate de condiții de zăpadă. Schiurile de tură Black Crows reprezintă un portofoliu larg de produse pentru toată lumea. În colecția brandului veți găsi schiuri care vă vor oferi distracție în powder adânc, precum și modele fără compromisuri pe care într-o zi le veți lua într-o tură de schi și altă dată pe pârtia amenajată pentru a schia agresiv ca pe schiurile profesionale.

Materiale moderne și design clasic

Schiurile de tură Black Crows sunt modele pentru cei mai pretențioși utilizatori. Acest lucru se datorează faptului că la construcția lor se folosesc doar cele mai bune și mai dezirabile materiale. Ca urmare, schiurile sunt caracterizate de o durabilitate ridicată și de multe alte caracteristici care se traduc în confortul schiatului. Miezurile sunt cel mai adesea fabricate din lemn de plop, și lemn de paulownia, care, în ciuda ușurinței sale, este extrem de puternic și permite schiatul agresiv. Întăririle schiurilor sunt din fibră de sticlă, carbon sau aliaje de aluminiu, în funcție de model. Schiurile de tură Black Crows sunt modele cu sidecut diferit, care se descurcă bine pe terenuri variate. Astfel, puteți ajunge la un model lat cu performanțe excelente la coborâre în powder adânc. Portofoliul brandului include și schiuri clasice de touring, precum și modele cu sidecut asemănător modelelor clasice alpine. Acestea se vor dovedi a fi extrem de versatile, deoarece sunt potrivite nu doar pentru schi de tură, ci și pentru a merge la schi pe pârtii amenajate. În cazul schiurilor acestui producător, este de asemenea imposibil de trecut cu vederea stratul vizual unic, motiv pentru care a câștigat o gamă largă de fani din întreaga lume.

Vezi schiurile de tură Black Crows în magazinul montan 8a.ro

În magazinul nostru online veți găsi o selecție largă de schiuri de la acest brand francez. Pe lângă acestea, vă oferim piele de alpinism Black Crows dedicate, care se vor potrivi perfect cu bazele schiurilor noastre. Alegerea unuia dintre modelele mărcii va fi o decizie excelentă. Datorită manoperei excelente, schiurile vor avea parte de multe aventuri minunate alături de noi. Selecția largă de modele vă va ajuta să găsiți schiurile perfecte pentru dumneavoastră.