top

Ledlenser

Ledlenser este unul dintre cei mai importanți producători de lămpi frontale și lanterne de drumeție de înaltă calitate. Provenind din Germania, marca este o garanție a calității. Produsele Ledlenser din magazinul electronic 8a.ro prezintă o gamă largă de modele.
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Istoria mărcii Ledlenser

Marca Ledlenser a fost înființată în 1993. La fel ca majoritatea mărcilor mari, și aceasta a început într-un garaj. A fost fondată de Harald și Rainer Opolka în Germania. Capitalul inițial mic a trebuit să fie compensat de un entuziasm excepțional pentru design și de un angajament maxim față de proiect. Cu idei unice pentru lanterne și faruri moderne, marca a început să se dezvolte rapid. Baza succesului său a fost reprezentată de soluțiile moderne de design și de atenția acordată chiar și celor mai mici detalii. Până în prezent, ideile inovatoare și urmărirea perfecțiunii conduc întregul brand.

Astăzi, Ledlenser este un producător internațional de iluminat cu peste 1.000 de angajați. Sediul central și centrul tehnologic al companiei se află în Germania. Acolo se nasc noi idei care sunt apoi transferate pe planșele de desen. Cea de-a doua filială a companiei se află în China. Aici ajung schițele și planurile pentru viitoarele modele. După ce acestea sunt testate corespunzător și sunt verificate cele mai mici detalii, noile modele intră în producție. Datorită unui nivel ridicat de control al calității, toate lanternele și farurile create acolo sunt de cea mai înaltă calitate de fabricație. Cu o creștere rapidă, brandul se poate implica în proiecte sociale, educaționale și de mediu.

Ledlenser hiking and sport headlamps

O parte semnificativă a produselor brandului este reprezentată de iluminatul pentru drumeții și sport. Foarte populare în rândul pasionaților de camping sunt lanternele manuale tradiționale. Oferta variată în ceea ce privește dimensiunea și puterea lanternei vă va permite să alegeți un model adaptat în mod optim la nevoile fiecărui utilizator. Pe de altă parte, cei care pornesc într-o drumeție mai lungă sunt dornici să se echipeze cu lanterne frontale practice. Acestea vor face posibilă montarea unui cort după lăsarea întunericului sau pregătirea cinei în ciuda întunericului care se lasă. O categorie aparte o constituie lămpile foarte luminoase Ledlenser pentru biciclete și pentru alergare. Un iluminat puternic este esențial atunci când se traversează terenuri dificile pe întuneric. Un flux puternic de lumină va scoate din întuneric cele mai fine detalii ale împrejurimilor. Posibilitatea de a monta modelele selectate pe o cască vă permite să profitați pe deplin de capacitățile lor. Aceste modele sunt utilizate cu nerăbdare atât de profesioniști, cât și de iubitorii provocărilor extreme.

Lumini de lanternă pentru uz zilnic

O serie de lumini și lanterne pentru uz zilnic sunt, de asemenea, extrem de populare. Modelele compacte sunt excelente pentru iluminatul de urgență în caz de urgență în mașină, atunci când ajungem să facem o reparație minoră pe drum. O lanternă fiabilă este, de asemenea, un accesoriu esențial acasă. O pană de curent bruscă nu ne va mai lăsa în întuneric. Lanternele clasice ale mărcii germane Ledlenser sunt, de asemenea, excelente pentru excursiile de vară cu cortul. Fie că vă petreceți noaptea într-un cort sau într-o rulotă, în timpul plimbărilor de seară, o iluminare fiabilă este întotdeauna utilă. Lanternele mărcii germane sunt perfecte pentru toate aceste sarcini.

Lumina de lucru

Printre numeroasele modele disponibile la producătorul german se numără un grup extrem de extins de lumini de lucru. De obicei, acestea sunt modele bine protejate împotriva deteriorărilor și a altor factori nocivi. Carcasele robuste și fiabilitatea în timpul utilizării frecvente sunt caracteristici esențiale pentru orice tip de iluminat folosit la locul de muncă. Ledlenser lanternele și lămpile frontale sunt folosite de pompieri, poliție, forțele de ordine, persoanele care lucrează la înălțime sau în industrie. Sistemele speciale de încărcare fac ca lanternele să fie gata de utilizare 24 de ore din 24.

Lintrele și lămpile frontale Ledlenser sunt soluții de ultimă generație

Marca are multe brevete pe care le îmbunătățește constant, făcând ca funcționarea lor să fie din ce în ce mai ușoară și ratele din ce în ce mai mari. Orice produs Ledlenser - o lanternă frontală sau o lanternă cu cele mai mici dimensiuni - este un model rafinat care luminează întunericul și este gata în condiții dificile tot timpul. Lanternele cu carcasă metalică prezintă o rezistență și o durabilitate sporită, astfel încât vor funcționa și mai mult timp. Sistemele speciale de lentile mobile permit schimbarea lină a focalizării fasciculului de lumină, astfel încât modelele pot asigura iluminarea spațiilor apropiate și a punctelor îndepărtate. Ledlenser farurile și lanternele frontale folosesc atât baterii clasice, cât și baterii reîncărcabile. Acestea din urmă sunt o soluție excelentă atunci când folosiți lanterna des și o puteți reîncărca rapid.

Ledlenser - categorii populare

Ledlenser headlamps