top

Garmin

Garmin este o marcă producătoare de navigații GPS sofisticate; ceasuri și smartwatch-uri care vă vor permite să ajungeți impecabil la orice destinație. Descoperiți modelele concepute pentru drumeții și antrenamente sportive care vă vor asigura un confort maxim în timpul deplasărilor pe teren. Produsele Garmin reprezintă alegerea supremă în ceea ce privește precizia și calitatea construcției, combinate cu o ușurință excepțională de utilizare.
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Garmin - cel mai important producător de navigație GPS

Marca americană Garmin a fost fondată în 1989 Nu a trecut mult timp de când semnalul GPS a fost pus la dispoziție pentru uz civil. Fondatorii companiei sunt Gary Burrell și Min Kao, care s-au concentrat pe dezvoltarea navigației GPS în numeroasele sale forme. În prezent, datorită experienței vaste acumulate de-a lungul multor ani de activitate, marca Garmin este considerată unul dintre liderii în rândul producătorilor de ceasuri de navigație și GPS. Seriile specializate sunt concepute cu gândul la anumiți utilizatori. Navigatoare auto ușor de utilizat sau modele precise și rezistente la apă pentru utilizarea pe mare. Soluțiile robuste Garmin pentru drumeții/navigație sau pentru ciclism, care vă permit să găsiți întotdeauna traseul corect, sunt alegeri populare. Toate aceste modele răspund perfect nevoilor utilizatorilor activi. Garmin monitoarele sunt, de asemenea, extrem de populare. Acestea sunt excelente pentru sport și activități montane. Calitatea înaltă a produselor producătorului asigură faptul că toate modelele dispun de o precizie ridicată a semnalului de navigație prin satelit .

Dispozitive GPS portabile Garmin pentru călătorii

În prezent, tot mai mulți călători se bucură de confortul oferit de navigația prin satelit. Dispozitivele moderne de navigație sunt excelente pentru drumeții de mai multe zile în regiuni montane puțin vizitate, dar și pentru excursii de weekend. Datorită unui traseu planificat în prealabil, nu vă veți rătăci și veți putea ajunge mai eficient la destinație. Produsele GPS portabile Garmin Hiking GPS sunt realizate special pentru drumeții. Printre acestea se numără deja iconicului model Garmin eTrex Acesta a fost perfecționat timp de 20 de ani și continuă să stabilească noi standarde pentru dispozitivele de navigație GPS portabile. Modelele din această serie se caracterizează prin designul simplu, operarea intuitivă, durabilitatea ridicată și, bineînțeles, prin precizia GPS ridicată Combinarea tuturor acestor caracteristici într-un singur dispozitiv Garmin garantează că acesta își va îndeplini scopul în Tatra, Alpi sau Himalaya.

În zilele noastre, navigația GPS portabilă nu mai este doar un gadget util de avut, ci un echipament esențial în multe călătorii. Drumeții le aleg mai des în detrimentul Celebrelor GPS Garmin sau al smartwatch-urilor datorită ușurinței de utilizare. Ecranele mai mari, realizate cu o tehnologie specială, oferă o vizibilitate excelentă chiar și în lumina puternică a soarelui. În plus, navigarea pe un astfel de dispozitiv este mult facilitată. Sistemul de navigație GPS din seria Garmin Edge , care poate fi echipat din fabrică cu hărți pentru drumeții, este foarte popular. În acest fel se poate găsi cu ușurință traseul sau calea corectă pe care s-ar dori să o urmeze. Toate modelele sunt realizate în așa fel încât să se potrivească perfect în mână. Ele sunt ușor de manevrat, chiar și pe traseele montane.

Ce caracteristici are un dispozitiv de navigație pentru biciclete ?

Producătorul american Garmin oferă, de asemenea, o gamă largă de dispozitive de navigație GPS pentru biciclete. Aceasta este o serie distinctă de produse pregătite special pentru pasionații de motociclete. Acesta trebuie să aibă performanțe bune atunci când se circulă la viteze ușor mai mari în off-road. Ghidarea traseului este oferită cu mult timp înainte pe aceste modele, astfel încât fiecare pasionat de două roți să își poată găsi cu ușurință traseul. Navigația GPS pentru biciclete Garmin este perfectă pentru excursii, dar și pentru antrenamentele zilnice, atunci când doriți să comparați rezultate precise de pe un singur traseu. Dispozitivele de navigație GPS concepute pentru bicicliști pot fi atașate cu ușurință la ghidon, iar operarea lor cu o singură mână este foarte intuitivă.

Garmin smartwatch-uri și ceasuri sport

Garmin este foarte conștient de nevoile tuturor pasionaților de activități în aer liber. Prin urmare, gama sa include o selecție largă de ceasuri inteligente și ceasuri GPS. Aceste modele reprezintă cea mai compactă formă de navigație prin satelit. Prin urmare, ele sunt deosebit de populare atunci când greutatea echipamentului contează. Celebrele Garmin Fenix și Forerunner sunt alegerea ideală pentru sportivii care întreprind antrenamente pe terenuri dificile sau pentru iubitorii de munte care explorează noi trasee. Caracteristicile diverse de pe ceasurile Garmin ne permit să ne urmărim progresul într-o gamă largă de sporturi. Permite controlul și analiza parametrilor corporali de bază în timpul exercițiilor fizice, ceea ce va face ca antrenamentul dumneavoastră să fie și mai eficient. Barometrele, la rândul lor, vor determina nivelul zonei în care se intră sau pentru a anticipa o schimbare iminentă a vremii. De asemenea, acestea vă vor permite să înregistrați altitudinea urcată pe parcursul zilei. Este alegerea perfectă pentru alpiniști, bicicliști de munte sau pasionați de schi de tură.

Fenix, Forerunner, Venu sau poate Instinct?

Monitoarele Garmin reprezintă un portofoliu de produse excepțional de larg și în continuă expansiune. Multe dintre sporturi au modele dedicate cu funcționalități suplimentare. Ce model ar trebui să alegeți? Mai presus de toate, adaptat la activitățile dumneavoastră. Dacă alergarea ne interesează, merită să mizăm pe seria Forerunner Aceasta are multe caracteristici care vor fi apreciate în primul rând de fanii alergării atât pe teren, cât și în oraș. Dacă vă interesează triatlonul, atunci veți opta cu siguranță pentru setul care permite măsurarea parametrilor atât în timpul înotului, cât și în timpul ciclismului. Cu toate acestea, cele mai populare ceasuri multisport de-a lungul anilor au fost Garmin Fenix Acestea combină o funcționalitate excepțional de largă cu o manoperă excelentă și o construcție premium. Acesta este motivul pentru care cei mai pretențioși utilizatori optează pentru ele. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unui smartwatch care să vă ofere o funcționalitate sportivă suplimentară, merită să vă orientați către modelele Venu! Pentru iubitorii de activități în aer liber, care nu au acces la un încărcător pentru perioade lungi de timp, recomandăm modelele Garmin Instinct echipate cu panouri solare!

Cumpărați produse GPS Garmin la 8a.ro

Oferim o selecție extrem de variată de ceasuri de navigație și GPS de la producătorul american. La noi veți găsi modele din iconicele Garmin Fenix, Forerunner, Edge și multe alte serii. Toți iubitorii de trasee montane și mulți alți pasionați de activități în aer liber vor găsi echipamente care să le satisfacă cerințele. Fie că vă antrenați pentru alergare montană, fie că faceți drumeții pe trasee cu un rucsac greu sau vă plimbați cu canoea pe curbele râurilor, Navigația GPS Garmin vă va ajuta cu siguranță să alegeți cel mai bun traseu. Precizia legendară a citirilor, hărțile bine pregătite sau funcționarea intuitivă a tuturor dispozitivelor fac ca utilizarea acestor unități să fie o plăcere.