top

Beţe pentru alergare

Bastoane de alergare un design special pentru pasionații de trail running. Acestea sunt ușoare și au o bună durabilitate. În plus, este nevoie de câteva secunde pentru a le plia și desfășura.
View as Grid List

17 Produse

 1. -24%
  Bețe alergare Black Diamond Distance Z Poles - pewter

  Lista de dorințe

 2. -25%
  Bețe alergare Black Diamond Distance FLZ Poles - pewter

  Lista de dorințe

 3. -23%
  Bețe trekking aluminiu Gabel XTR Alu EF

  Lista de dorințe

 4. -14%
  Bețe trekking Grivel Trail Three

  Lista de dorințe

 5. -13%
  Bețe trekking aluminiu Grivel Trail Vario

  Lista de dorințe

 6. -20%
  Bete alergare montana Gabel XTR Carbon EF

  Lista de dorințe

 7. -30%
  Bețe trekking Komperdell .FXP Trail

  Lista de dorințe

 8. -27%
  Bețe trekking aluminiu Gabel FR-5 FL Lite XTS - black

  Lista de dorințe

 9. -25%
  Bețe trekking Gabel FR-5 FL Lite XTL - black

  Lista de dorințe

 10. -26%
  Bețe alergare SCOTT SCO Trail - silver

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

17 Produse

Ștergere

Bățurile de alergare sunt o completare excelentă pentru alergarea în teren muntos

Doriți să vă susțineți figura în timp ce acoperiți dinamic traseele? Folosiți bastoane de alergare construite funcțional. Acestea creează un punct de sprijin suplimentar pentru a vă ajuta să parcurgeți traseul planificat. Datorită lor, veți ajunge cu plăcere la destinație. Ansamblul este un sprijin excelent în teren. Datorită scopului lor, bastoanele sunt extrem de ușor de pliat și desfășurat, pentru a vă permite să vă bucurați de o alergare fără probleme. Sunt perfecte pentru atunci când doriți să urcați dealuri înalte.

Aluminiu sau carbon - ce bețe de alergare să alegi?

Datorită scopului lor, batele de alergare trebuie să aibă un design avansat. Ele sunt foarte des realizate din carbon, care combină perfect două domenii. Pe de o parte, este ușor, iar pe de altă parte se caracterizează și printr-o rezistență bună (deși, datorită rigidității sale, este mai puțin rezistent la fisuri). Greutatea redusă este crucială atunci când doriți să vă bucurați de o mișcare eficientă. Atunci când traversați una dintre secțiunile de drum nu doriți să folosiți bastoane și le atașați la rucsac, sunteți sigur că nu va afecta negativ posibilitatea de a ajunge în mod dinamic la destinație. Unele modele sunt fabricate din aluminiu. Acest aliaj cântărește puțin mai mult decât carbonul, dar este mai flexibil. Poate rezista la tensiunile care apar atunci când vă sprijiniți pe bețe. Pe piață sunt disponibile și bastoane realizate dintr-o combinație de carbon și aluminiu. Această varietate de modele vă va permite să alegeți unul care să răspundă cerințelor dumneavoastră.

Bățurile de alergare - avantaje suplimentare

Confortul utilizării bastoanelor depinde, de asemenea, de construcția părții de prindere. Materialele folosite aici trebuie să fie deosebit de bune la eliminarea umezelii din palmele mâinilor. Creșterea uscăciunii în vecinătatea acestora îmbunătățește posibilitățile de prindere. Comoditatea întreținerii lor depinde și de profilul mânerului. Acesta este conceput astfel încât mâna să se poată așeza pe el în mod corespunzător. Bățurile de alergare sunt, de asemenea, echipate cu curele pentru încheietura mâinii. Acestea susțin întreținerea lor confortabilă. Ele se caracterizează, de asemenea, printr-o respirabilitate adecvată și, uneori, și prin ventilație. În acest fel, ele asigură o atmosferă plăcută în jurul încheieturii mâinii. Designerii se asigură, de asemenea, că vă puteți plia și desfășura cu ușurință bastoanele. De obicei, acestea au un design cu sondă, astfel încât întregul proces durează câteva secunde. Atunci când sunt pliate, întregul este mic, ceea ce facilitează introducerea modelelor într-un rucsac. Un alt element constituțional important este vârful. Producătorii renumiți de bețe de alergare, precum Black Diamond, Fizan, Dynafit sau Komperdell, disponibile pe 8a.ro, folosesc vârfuri perfect adaptate la diferite tipuri de substraturi. Setul include adesea capace de cauciuc pentru a proteja împotriva abraziunii excesive a vârfului pe asfalt.