top

Tricou cu imprimeu barbati Sensor Merino Air PT Explore - mustard

cu TVA 283,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 284,90Lei
Prețul recomandat al producătorului 409,90Lei (-30%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Only %1 left
Cost livrare de la 0,00Lei Detalii
ID produs: 8592837077871-1

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Tricoul cu imprimeu Sensor Merino Air PT Explore este o opțiune ușoară și prietenoasă cu pielea pentru traseu sau oraș. Grafica simplă, în aer liber, va sublinia dragostea ta pentru munte. Compoziția materialului combină lâna merinos cu poliamida flexibilă și durabilă.

Modelul prezentat își va dovedi utilitatea atunci când este purtat pe tot parcursul anului, așa cum evidențiază protecția solară UPF 25+, proprietățile antibacteriene sau capacitatea de a regla temperatura corpului atât în condiții de căldură, cât și de frig.

Tricoul Merino Sensor Merino Air PT Explore Merino este un model care este fabricat din 90% lână merino premium, provenită de la o fermă de oi merinos situată în Noua Zeelandă. Lâna Merino reduce riscul de supraîncălzire în zilele călduroase, ceea ce va crește confortul în orice activitate pe care o întreprindeți. De asemenea, puteți purta Sensor Merino Air Air PT Tee S/S sub un hanorac în zilele mai reci fără probleme, deoarece lâna vă va proteja împotriva răcelii. Trebuie menționat faptul că lâna merino își păstrează capacitatea de izolare chiar și atunci când este umedă. În plus, proprietățile antimicrobiene ale lânii merinos vor fi importante pentru purtătorul acestui model, care va încetini formarea mirosurilor neplăcute, păstrând astfel prospețimea în jurul corpului pentru mai mult timp.

Tricoul imprimat Sensor Merino Air PT Explore conține, de asemenea, un adaos de 10 % de fibre de poliamidă în compoziția țesăturii, care afectează pozitiv capacitatea de întindere a țesăturii și îmbunătățește rezistența la deteriorări mecanice. Senzația plăcută a țesăturii nu irită pielea și determină un confort de purtare de lungă durată.

Tricoul Sensor Merino Air PT Explore - caracteristici cheie:

  • Construcție din lână Merino cu adaos de poliamidă;
  • Lâna Merino izolează eficient, reducând riscul de răceală;
  • Respirabilitatea ridicată asigură o evacuare optimă a umidității generate pe piele în timpul exercițiilor fizice;
  • Proprietățile antibacteriene ale lânii merinos încetinesc formarea mirosurilor neplăcute;
  • Lâna își păstrează proprietățile termice chiar și atunci când este umedă;
  • Protecție solară oferită de UPF 25+;
  • Țesătură plăcută pentru piele;
  • Adaosul de poliamidă sprijină transportul rapid al umezelii departe de corp și crește durabilitatea construcției;
  • Proprietățile elastice ale țesăturii susțin libertatea de mișcare;
  • Ținuta relaxată a tricoului Performance Tee va funcționa bine pentru uzura de zi cu zi.

Tehnologii
Tehnologia principală

UPF Protection
Atunci când petrecem timp activ, suntem adesea expuși la soare și la razele UV pentru perioade lungi de timp. Acest lucru poate duce la arsuri, la îmbătrânirea prematură a pielii și, în cele mai grave cazuri, chiar la cancer de piele. Acesta este motivul pentru care unele materiale ne protejează reflectând o parte din radiațiile dăunătoare. De exemplu, UPF 50 înseamnă că materialul în cauză transmite doar 1/50 din radiațiile UV.

Tehnologia principală

Merino
Proprietățile încântătoare ale lânii merinos sunt acum exploatate din plin în crearea de îmbrăcăminte tehnică de înaltă calitate. Materialul natural provine din lâna oilor care locuiesc în unele dintre cele mai dificile locuri din lume pentru a trăi. Aceste oi - merinos - trebuie să fie capabile să facă față atât căldurii, cât și frigului. Secretul lor este lâna - aceasta are mii de microbacuri de aer în ea, care acționează ca un tampon împotriva temperaturilor extreme. În timpul verii, fibrele nu se încălzesc la fel de mult ca și corpul nostru, în timp ce iarna, umiditatea responsabilă de răceală este absorbită de fibrele merinos și transportată în exterior. Proprietățile sale specifice fac ca, chiar și atunci când fibrele sunt umede, acestea să rămână plăcute la atingere și să își păstreze o parte din proprietățile izolatoare. Lâna merino se usucă mai eficient decât bumbacul și mult mai repede decât lâna clasică. De asemenea, nu permite bacteriilor să se cuibărească în haină, astfel încât formarea mirosurilor neplăcute este puternic redusă.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 22100001
Culoare galben
Sex Barbati
No-code Nu
Tipul de prindere Nedescheiat
Tehnologia principală Merino, UPF Protection
Lungime mânecă Maneca scurta
Gramatura 120 g/m2
Material de bază 90% lână merinos, 10% poliamidă
Protecție solară UPF 25
Tipul de decolteu Rotund
Conținut Merino în materialul principal 51-99% lana merios
Promoitem No
Activitate Trekking, Drumetie / Hiking, Alergare, Bicicleta, Skituring
Îngrijire și întreținere
Îmbrăcăminte din lână (tendințe de scămoșare)
Îmbrăcămintea confecționată din lână naturală, datorită structurii acesteia, poate să se scămoșeze cu timpul, asa-numitul pilling. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că fibrele individuale se agață unele de altele, rezultând scame sau mici biluțe pe suprafața materialului. Intensitatea acestui proces depinde de frecarea altor piese de îmbrăcăminte sau a echipament pe suprafața țesăturii și este mai evidentă la manșete, în zona coatelor, între coapse sau în jurul taliei și șoldurilor. În cazul în care hainele de lână se scămoșează, pot fi reîmprospătate cu un dispozitiv de curățat scamele. De asemenea, scămoșarea poate fi redusă prin spălarea pe dos.

Sensor Merino Air PT Explore - customer reviews

0.0