top

Termos cafea Esbit Vacuum 0,75L - olive green

cu TVA 164,00Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 124,64Lei +32%
Prețul recomandat al producătorului 164,00Lei 0%
Produsul nu este disponibil

Livrare în 2-5 zile lucrătoare
Prelungim termenul de retur până la 15.01.2024!

Cost livrare de la 18,90Lei Detalii

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 18,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! GRATIS!

Termosul Esbit Vacuum Thermos 0.75L este cea mai importantă piesă de echipament de bagaj pentru orice călător. Întreaga sa construcție se caracterizează prin durabilitate ridicată, iar carcasa exterioară a fost acoperită cu un finisaj mat elegant, care își păstrează, de asemenea, proprietățile antiderapante.

Puteți împacheta modelul Esbit Vacuum 0,75L cu dvs. literalmente oriunde. Acest termos de băutură multifuncțional este perfect pentru locul de muncă, pentru călătorii sau pentru o excursie la munte. Acesta dispune de o manoperă de înaltă calitate și de un finisaj estetic plăcut, datorită căruia vă va servi timp de mulți ani.

Termosul Esbit Vacuum Thermos 0,75L este fabricat din oțel inoxidabil, cu un strat mat anti-alunecare la exterior. Acest lucru previne căderea accidentală a termosului atunci când este ținut într-o mână înmănușată sau înghețată. Forma ergonomică permite ca termosul să fie manevrat confortabil și, de asemenea, îl face ușor de ascuns într-un rucsac îndesat. Pentru a se asigura că modelul, indiferent de volum, este la fel de confortabil de ținut în mână, toate capacitățile au un diametru aproape similar. O caracteristică destul de importantă a termosului Esbit este siguranța în utilizare. Prin urmare, toate materialele utilizate în producția sa au fost lipsite de BPA dăunător, care afectează în mod negativ corpul nostru, în special cel al copiilor. Acesta este responsabil pentru perturbarea economiei hormonale, deoarece structura sa seamănă cu hormonul feminin estrogen.

Termosul Esbit Vacuum 0.75L Tourist Thermos păstrează lichidele calde pentru o perioadă lungă de timp datorită vidului dintre pereții realizați din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate. Datorită acesteia, termosul poate fi folosit pentru a stoca atât lichide calde, cât și reci. Indiferent dacă se toarnă un ceai proaspăt preparat sau o băutură izotonică cu multă gheață, fiecare lichid va fi aproape de temperatura sa inițială chiar și după multe ore. Pentru a vă decide mai ușor dacă să cumpărați un termos cu dop automat sau tradițional, Esbit le oferă pe amândouă sub formă de set. Aceste dopuri pot fi folosite în mod interschimbabil, în funcție de gustul dumneavoastră și de nevoia de moment. În plus, termosul de vid de 0,75 l de mai sus este echipat și cu o a doua cană care se transportă sub capac. Datorită acestuia, două persoane se pot bucura de încălzirea ceaiului sau a cafelei în același timp.

Esbit Vacuum Thermos 0.75L - caracteristici cheie:

  • Fabricat din oțel inoxidabil;
  • Pereți dubli pentru a avea grijă de proprietățile izolatoare;
  • Finisat cu un finisaj mat acoperit cu pulbere;
  • Complet cu două dopuri (automat și tradițional) și două cupe;
  • Interval de izolare la temperatura lichidului de cca. 98 °C și temperatura ambiantă de cca. 20 °C; după 6 ore: cca. 80 °C, după 12 ore: cca. 65 °C, după 24 de ore: cca. 50 °C;
  • Produs: VF750ML

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului VF750ML-OG
Culoare oliv
Sex Unisex
No-code Nu
Greutate ~ 465 g
Capacitate exactă ~ 750 ml
Finisare ~ 23 x 9 cm
Material de bază Oțel inoxidabil 18/8
Action Snowy Mountains
Outlet Nu
Promoitem Bestseller
Activitate Trekking, Drumetie / Hiking, De zi cu zi / Lifestyle

Esbit Vacuum 0,75L - customer reviews

0.0