top

Colanti termici femei Brubeck Thermo - light blue

cu TVA 129,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 139,90Lei (-7%)
Prețul recomandat al producătorului 155,50Lei (-16%)

Only %1 left
Cost livrare de la 18,90Lei Detalii
ID produs: 5902487049594-1

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Jambierele pentru femei Brubeck Thermo sunt un model termoaktwny care reprezintă o rețetă pentru femeile active care nu își opresc activitatea fizică în perioada de iarnă și au nevoie de un model cu o bună termoreglare. Acest produs oferă o barieră excelentă împotriva frigului, fiind în același timp foarte respirabil, reducând semnificativ riscul nedorit de suprasolicitare în timpul exercițiilor fizice. Aceste proprietăți vor fi cu siguranță apreciate în timpul abordărilor lungi pe munte, unde corpul produce căldură și transpiră cel mai repede.

Specialiștii de la Brubeck au conceput ghetrele Brubeck Thermo în ideea de a le folosi ca prim strat al hainelor de iarnă. Modelul care aderă perfect direct la corp permite o respirabilitate excepțională în timpul exercițiilor fizice intense. Moliciunea și elasticitatea suplimentară a materialelor utilizate la producerea sa asigură o rezistență ridicată la deteriorare, oferind în același timp cea mai mare libertate de mișcare în timpul sporturilor de iarnă. Acest lucru va face ca activitățile noastre preferate să fie mai plăcute, fără a sacrifica siguranța și confortul.

Jambierele pentru femei Brubeck Thermo sunt ideale pentru excursiile montane de toamnă și de iarnă, precum și pentru călătoriile la schi. Datorită fibrelor atent selecționate din care au fost create, acestea oferă o protecție excelentă împotriva frigului, fără a uita de o respirabilitate adecvată. Prin urmare, purtătorul lor nu simte o senzație neplăcută de frig și, în același timp, este protejat de o senzație neplăcută de umezeală. Confortul termic este asigurat de tehnologia NILIT® Innergy, un fir care utilizează minerale speciale pentru a reflecta energia termică generată de corpul nostru sub formă de radiații infraroșii. Ghetrele sunt echipate cu o structură de ventilație cu ochiuri de plasă în părțile care sunt mai predispuse la supraîncălzire, oferind un confort mai mare în timpul utilizării. Țesătura este flexibilă, cu elastan și polipropilenă adăugate pentru o potrivire perfectă și rezistență la rupere la temperaturi scăzute. Acest lucru facilitează îmbrăcarea următorului strat de îmbrăcăminte și contribuie în mod semnificativ la menținerea unei bune amplitudini de mișcare în timpul mersului sau al coborârii. Mai mult, lenjeria a fost fabricată cu ajutorul tehnologiei fără cusături, evitându-se astfel formarea de cornițe enervante sau iritații.

Construcția jambierelor pentru femei Brubeck Thermo a fost perfecționată în fiecare detaliu, după cum o demonstrează proprietățile sale antialergice, care sunt deosebit de importante pentru pielea sensibilă a femeilor. Acest model bacteriostatic înseamnă, de asemenea, că se creează un fel de barieră pentru proliferarea bacteriilor, încetinind astfel formarea de mirosuri neplăcute. În plus, construcția modelului folosește sistemul de acoperireBTP, care este o tehnologie care înfășoară microfibre de polipropilenă în jurul elastanului, ceea ce duce la o durabilitate sporită a produsului, protejează împotriva iritațiilor pielii și face ca ghetrele să fie mai capabile să capteze mai bine umiditatea din corp. Toate aceste caracteristici contribuie la un confort maxim în timpul unei perioade active, fie că este vorba de o excursie în familie sau de o ieșire de agrement cu prietenii.

Ghetre Brubeck Thermo - caracteristici cheie:

  • Creat pentru iubitorii de activități în perioada de toamnă și iarnă;
  • Modelul oferă o barieră excelentă împotriva frigului;
  • Fibrele NILIT® Innergy, care utilizează minerale speciale, permit recuperarea căldurii generate de corpul dumneavoastră;
  • Țesătura elastică cu tehnologie BTP Covering System se adaptează siluetei feminine, permițându-vă să păstrați o bună libertate de mișcare,
  • Construcția fără cusături reduce riscul de apariție a bătăturilor;
  • Materialele utilizate încetinesc formarea mirosului;
  • Datorită proprietăților sale antialergenice, ghetrele sunt potrivite pentru pielea sensibilă.

Tehnologii
Tehnologia principală

Nilit® Innergy
Nilit® Innergy este un fir unic care utilizează un aditiv mineral care are capacitatea de a converti energia termică a corpului uman în raze infraroșii profunde. Materialul care folosește firul Nilit® Innergy le reflectă pe acestea spre corp, încălzindu-vă astfel profund, dar delicat. Căldura astfel generată revitalizează și energizează corpul și ameliorează oboseala musculară apărută în timpul activităților sportive sau montane.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului LE11870A
Culoare albastru marin
Sex Femei
No-code Nu
Colecția producătorului Brubeck Thermo
Material de bază 63% poliamidă, 35% polipropilenă, 2% elastan
Gramatura 219 g/m2
Lungime crac Craci intregi (lungi)
Tipul centurii Elastic
Tehnologia principală Nilit® Innergy
Outlet Da
Action1 FAMILY
Activitate Alergare, Skituring, Schi alpin / Freeride, Antrenament
Îngrijire și întreținere
Îmbrăcăminte sintetică (tendințe de scămoșare)
Hainele din materiale sintetice pot să se piloneze în timp; totuși, acest lucru nu le schimbă performanța. Cu toate acestea, pentru a reduce un risc de apariție a acestui fenomen, spălați acest tip de haine separat și întoarse cu susul în jos. De asemenea, trebuie să aveți grijă ca toate elementele ascuțite ale altor haine și echipamente (i.e.: catarame, fermoare, bretele) să nu intre în contact direct cu un astfel de tip de haine. Dacă hainele se pătează, le puteți reîmprospăta cu ajutorul unui aparat de ras.

Brubeck Thermo - customer reviews

0.0

Îmbrăcăminte termoactivă partea de jos

Îmbrăcăminte termoactivă partea de jos

Tabelul mărimilor

Măsurători furnizate de producător

Tabelul mărimilor

Măsurători furnizate de producător

Atenție!
Din cauza flexibilității mari a materialelor, dimensiunile indicate sunt cele luate de producător.
Măsurătorile de mai sus se referă în principal la dimensiunile persoanelor și nu la cele ale îmbrăcămintei.
Vă rugăm să rețineți că, deși se depun toate eforturile, este posibil să existe o discrepanță de câteva procente în ceea ce privește măsurătorile datorită modului în care este măsurat produsul, poziționării, etc.