top

Bandana multifunctionala Sensor Merino Active Tube - magenta

cu TVA 104,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 91,90Lei (+15%)
Prețul recomandat al producătorului 123,90Lei (-15%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 18,90Lei Detalii
ID produs: 8592837035819

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Eșarfa multifuncțională Sensor Merino Active Tube este un accesoriu pe care îl veți folosi în multe moduri diferite. Confecționat din lână merino de înaltă calitate, slingul vă reglează temperatura corpului și vă protejează eficient de frig și de razele soarelui.

Acest accesoriu este cusut din lână merinos de înaltă calitate de la oi crescute în Noua Zeelandă. Proprietățile antibacteriene caracteristice lânii merinos încetinesc formarea de mirosuri neplăcute.

Șnurul multifuncțional Sensor Merino Active Tube oferă o izolare eficientă împotriva frigului și capacitatea de a ventila corpul în timpul verii. Tăietura în formă de coș a slingului permite ca acesta să fie utilizat după cum se dorește. De la purtarea ca o învelitoare clasică de protecție a gâtului, la o cagulă, la o bentiță. Multitudinea de utilizări face posibilă utilizarea acestui accesoriu pe tot parcursul anului, atunci când se practică diverse sporturi. Lâna merino folosită este un material care este delicat cu pielea și nu o irită. Avantajul său suplimentar este protecția solară oferită de UPF 25.

Sensor Merino Active Tube Sling - caracteristici cheie:

  • Lâna merinos de înaltă calitate izolează eficient împotriva frigului;
  • Lâna își păstrează capacitatea de izolare chiar și atunci când fibrele devin umede;
  • Produsul multifuncțional poate fi folosit ca o eșarfă, o bentiță, o cagulă, o șapcă sau o eșarfă;
  • Proprietățile antimicrobiene încetinesc formarea de mirosuri neplăcute;
  • Protecție solară UPF 25;
  • Țesătură plăcută pentru piele, care nu provoacă iritații;
  • Dimensiuni ale eșarfei: 51 x 24 cm.

Tehnologii
Tehnologia principală

Merino
Proprietățile încântătoare ale lânii merinos sunt acum exploatate din plin în crearea de îmbrăcăminte tehnică de înaltă calitate. Materialul natural provine din lâna oilor care locuiesc în unele dintre cele mai dificile locuri din lume pentru a trăi. Aceste oi - merinos - trebuie să fie capabile să facă față atât căldurii, cât și frigului. Secretul lor este lâna - aceasta are mii de microbacuri de aer în ea, care acționează ca un tampon împotriva temperaturilor extreme. În timpul verii, fibrele nu se încălzesc la fel de mult ca și corpul nostru, în timp ce iarna, umiditatea responsabilă de răceală este absorbită de fibrele merinos și transportată în exterior. Proprietățile sale specifice fac ca, chiar și atunci când fibrele sunt umede, acestea să rămână plăcute la atingere și să își păstreze o parte din proprietățile izolatoare. Lâna merino se usucă mai eficient decât bumbacul și mult mai repede decât lâna clasică. De asemenea, nu permite bacteriilor să se cuibărească în haină, astfel încât formarea mirosurilor neplăcute este puternic redusă.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 16200180
Culoare roz
Sex Unisex
No-code Nu
Seria producătorului Sensor Merino Active
Conținut Merino în materialul principal 100% lana merios
Material de bază 100% lână merinos
Cu două fețe Nu
Model Bandana tubulara lunga - guler multifuncțional pentru gât și față, cu posibilitatea de a o purta ca eșarfă, mască, cagulă, căciulă sau bentiță, printre altele. Mai multe moduri de legare.
Membrană rezistentă la vânt Nu
Protecție solară UPF 25
Tehnologia principală Merino
Activitate Drumetie / Hiking, Bicicleta, Skituring, Schi alpin / Freeride
Îngrijire și întreținere
Îmbrăcăminte sintetică (tendințe de scămoșare)
Hainele din materiale sintetice pot să se piloneze în timp; totuși, acest lucru nu le schimbă performanța. Cu toate acestea, pentru a reduce un risc de apariție a acestui fenomen, spălați acest tip de haine separat și întoarse cu susul în jos. De asemenea, trebuie să aveți grijă ca toate elementele ascuțite ale altor haine și echipamente (i.e.: catarame, fermoare, bretele) să nu intre în contact direct cu un astfel de tip de haine. Dacă hainele se pătează, le puteți reîmprospăta cu ajutorul unui aparat de ras.

Sensor Merino Active Tube - customer reviews

0.0