top

Bandane multifuncționale pentru femei

Eșarfele multifuncționale pentru femei funcționează foarte bine nu doar iarna, ci pe tot parcursul anului. La urma urmei, în condiții alpine, gâtul tău are adesea nevoie de protecție suplimentară împotriva temperaturilor scăzute sau a vântului.
View as Grid List

246 Produse

  1. -14%
    Bandana multifunctionala Buff Polar - haera mauve

    Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

246 Produse

Ștergere

Eșarfe și șaluri pentru femei pentru alpinism, drumeții montane și uzură zilnică

Eșarfele și șalurile pentru femei funcționează foarte bine nu doar iarna, ci pe tot parcursul anului. La urma urmei, în condiții alpine, gâtul tău are adesea nevoie de protecție suplimentară împotriva temperaturilor scăzute sau a vântului. Gama de produse din magazinul nostru include eșarfe și șaluri pentru femei care vă vor ține de cald și vă vor face să vă simțiți confortabil în timp ce faceți alpinism, drumeții pe munte sau pentru uzul zilnic. Modelele mai groase se vor potrivi perfect cu o căciulă în perioada mai rece a anului, iar vara eșarfele subțiri vă vor proteja eficient de soare. Eșarfele colorate pentru femei și eșarfele tubulare și coșurile sunt, de asemenea, un accesoriu de modă minunat pentru hainele de drumeție.

Eșarfe multifuncționale pentru femei - perfecte pentru orice călătorie

Eșarfele multifuncționale pentru femei și-au câștigat un loc special printre hainele de exterior. Ele sunt unul dintre cele mai versatile accesorii vestimentare. Acest lucru se datorează faptului că pot înlocui cu succes o pălărie, o bentiță sau o eșarfă tradițională. Modul în care pot fi folosite depinde doar de creativitatea utilizatorului. Magazinul nostru outdoor oferă o gamă extrem de largă de eșarfe. Cele mai populare - Buffy pentru femei - sunt disponibile în mai multe versiuni de culori, astfel încât le puteți asorta perfect cu orice jachetă pentru femei Eșarfele de drumeție sunt confecționate dintr-o varietate de materiale, pentru a se potrivi condițiilor meteorologice și sezonului. Există versiuni izolate cu fleece sau prevăzute cu o membrană care va asigura o protecție completă împotriva vântului. Eșarfele de drumeție pentru femei sunt ideale pentru sporturile de mare viteză, cum ar fi ciclismul montan și schiul. Modelele mai groase se vor potrivi perfect cu o căciulă în perioada mai rece a anului, iar vara eșarfele subțiri vă vor proteja eficient de soare.

Eșarfe tradiționale de drumeție pentru femei, de asemenea pentru uzură zilnică

Gama de eșarfe sportive și de drumeție și eșarfe tubulare este completată de șaluri pentru femei. Această soluție clasică este cea mai populară alegere pentru oraș și pentru drumeții mai ușoare. Eșarfele pentru femei sunt realizate atât din materiale tradiționale, cât și din fleece, care este extrem de ușor și asigură o izolare excelentă. O eșarfă moale se potrivește de minune cu o pălărie călduroasă de iarnă.