top

Bandana multifunctionala Mons Royale Daily Dose Neckwarmer - black

cu TVA 137,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 122,90Lei (+13%)
Prețul recomandat al producătorului 172,90Lei (-20%)

Cost livrare de la 18,90Lei Detalii
ID produs: 9420057483815

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Pansament Mons Royale Daily Dose Neckwarmer este o eșarfă multifuncțională pentru utilizare pe tot parcursul anului. Îl puteți folosi atât iarna, cât și în serile răcoroase de vară. Vă va ține de cald, iar manopera sa de înaltă calitate vă va asigura că va rezista timp de mai multe sezoane.

Șnurul multifuncțional Mons Royale Daily Dose Neckwarmer este confecționat din țesătura Merino Flex care combină lâna merino cu nailon și elastan. Lâna merinos folosită în model are proprietăți antibacteriene care încetinesc formarea mirosurilor neplăcute. În plus, lâna merino respiră foarte bine și reduce riscul de iritații ale pielii. Materialul natural are, de asemenea, proprietăți de termoreglare. Adaosul de nailon este responsabil pentru durabilitatea modelului, în timp ce elastanul asigură o potrivire perfectă.

Mons Royale Daily Dose Neckwarmer - caracteristici principale:

  • Un model care este perfect pentru zilele reci;
  • Poate fi ambalat într-o dimensiune compactă;
  • Respirabilitate ridicată;
  • Conceput folosind materialul Merino Flex, realizat dintr-o combinație de lână merino cu nailon și elastan;
  • Lâna Merino are proprietăți antibacteriene;
  • Lâna nu irită și este foarte respirabilă;
  • Materialul natural are proprietăți de termoreglare;
  • Adaosul de nailon asigură durabilitatea modelului;
  • Elastanul este responsabil pentru buna potrivire.

Tehnologii
Tehnologia principală

Merino
Proprietățile încântătoare ale lânii merinos sunt acum exploatate din plin în crearea de îmbrăcăminte tehnică de înaltă calitate. Materialul natural provine din lâna oilor care locuiesc în unele dintre cele mai dificile locuri din lume pentru a trăi. Aceste oi - merinos - trebuie să fie capabile să facă față atât căldurii, cât și frigului. Secretul lor este lâna - aceasta are mii de microbacuri de aer în ea, care acționează ca un tampon împotriva temperaturilor extreme. În timpul verii, fibrele nu se încălzesc la fel de mult ca și corpul nostru, în timp ce iarna, umiditatea responsabilă de răceală este absorbită de fibrele merinos și transportată în exterior. Proprietățile sale specifice fac ca, chiar și atunci când fibrele sunt umede, acestea să rămână plăcute la atingere și să își păstreze o parte din proprietățile izolatoare. Lâna merino se usucă mai eficient decât bumbacul și mult mai repede decât lâna clasică. De asemenea, nu permite bacteriilor să se cuibărească în haină, astfel încât formarea mirosurilor neplăcute este puternic redusă.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 100507
Culoare negru
Sex Unisex
No-code Nu
Outlet Da
Conținut Merino în materialul principal 51-99% lana merios
Material de bază 81% lână merinos, 12% nailon, 7% elastan
Cu două fețe Nu
Model Bandana tubulara lunga - guler multifuncțional pentru gât și față, cu posibilitatea de a o purta ca eșarfă, mască, cagulă, căciulă sau bentiță, printre altele. Mai multe moduri de legare.
Membrană rezistentă la vânt Nu
Protecție solară Lipsa informatii privind nivelul protectiei impotriva radiatiilor UVA si UVB
Tehnologia principală Merino
Action1 Season Sale
Activitate Trekking, Drumetie / Hiking, Skituring
Îngrijire și întreținere
Îmbrăcăminte din lână (tendințe de scămoșare)
Îmbrăcămintea confecționată din lână naturală, datorită structurii acesteia, poate să se scămoșeze cu timpul, asa-numitul pilling. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că fibrele individuale se agață unele de altele, rezultând scame sau mici biluțe pe suprafața materialului. Intensitatea acestui proces depinde de frecarea altor piese de îmbrăcăminte sau a echipament pe suprafața țesăturii și este mai evidentă la manșete, în zona coatelor, între coapse sau în jurul taliei și șoldurilor. În cazul în care hainele de lână se scămoșează, pot fi reîmprospătate cu un dispozitiv de curățat scamele. De asemenea, scămoșarea poate fi redusă prin spălarea pe dos.

Mons Royale Daily Dose Neckwarmer - customer reviews

0.0