top

Bandana multifunctionala Icebreaker Flexi Chute - black

cu TVA 109,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 112,90Lei (-2%)
Prețul recomandat al producătorului 148,90Lei (-26%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 18,90Lei Detalii
ID produs: 9420045038829

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Șnurul multifuncțional Icebreaker Flexi Chute este un accesoriu versatil pentru ținutele de zi cu zi, în aer liber și sportive.

Modelul este confecționat din lână merinos de înaltă calitate, o fibră naturală care oferă proprietăți de termoreglare. Multifuncționalul Icebreaker Flexi Chute are avantajul suplimentar al unei senzații moi, care inhibă în mod eficient dezvoltarea bacteriilor, ciupercilor și a mirosurilor neplăcute.

Materialul folosit pentru a crea bandana Icebreaker Flexi Chute este respirabil și face o treabă excelentă în ceea ce privește umezeala care se găsește pe piele. De asemenea, designul are o dimensiune universală și o greutate redusă.

Icebreaker Flexi Chute bandana - caracteristici cheie:

  • Un model cu o gamă largă de utilizări;
  • Material de 200 g/m2 format din 100% lână merinos;
  • Proprietăți termoregulatoare și antibacteriene naturale;
  • Circulația corectă a aerului în jurul pielii;
  • Structură plăcută la atingere, care reduce la minimum riscul de iritație;
  • Țesătură care se usucă rapid;
  • Logo-ul mărcii Icebreaker

Tehnologii
Tehnologia principală

Merino
Proprietățile încântătoare ale lânii merinos sunt acum exploatate din plin în crearea de îmbrăcăminte tehnică de înaltă calitate. Materialul natural provine din lâna oilor care locuiesc în unele dintre cele mai dificile locuri din lume pentru a trăi. Aceste oi - merinos - trebuie să fie capabile să facă față atât căldurii, cât și frigului. Secretul lor este lâna - aceasta are mii de microbacuri de aer în ea, care acționează ca un tampon împotriva temperaturilor extreme. În timpul verii, fibrele nu se încălzesc la fel de mult ca și corpul nostru, în timp ce iarna, umiditatea responsabilă de răceală este absorbită de fibrele merinos și transportată în exterior. Proprietățile sale specifice fac ca, chiar și atunci când fibrele sunt umede, acestea să rămână plăcute la atingere și să își păstreze o parte din proprietățile izolatoare. Lâna merino se usucă mai eficient decât bumbacul și mult mai repede decât lâna clasică. De asemenea, nu permite bacteriilor să se cuibărească în haină, astfel încât formarea mirosurilor neplăcute este puternic redusă.

Specificatii tehnice
Culoare negru
Sex Unisex
No-code Da
Conținut Merino în materialul principal 100% lana merios
Material de bază 100% lână merinos
Cu două fețe Nu
Model Bandana tubulara lunga - guler multifuncțional pentru gât și față, cu posibilitatea de a o purta ca eșarfă, mască, cagulă, căciulă sau bentiță, printre altele. Mai multe moduri de legare.
Membrană rezistentă la vânt Nu
Protecție solară Lipsa informatii privind nivelul protectiei impotriva radiatiilor UVA si UVB
Tehnologia principală Merino
Activitate Trekking, Drumetie / Hiking, Alergare, Skituring
Îngrijire și întreținere
Îmbrăcăminte sintetică (tendințe de scămoșare)
Hainele din materiale sintetice pot să se piloneze în timp; totuși, acest lucru nu le schimbă performanța. Cu toate acestea, pentru a reduce un risc de apariție a acestui fenomen, spălați acest tip de haine separat și întoarse cu susul în jos. De asemenea, trebuie să aveți grijă ca toate elementele ascuțite ale altor haine și echipamente (i.e.: catarame, fermoare, bretele) să nu intre în contact direct cu un astfel de tip de haine. Dacă hainele se pătează, le puteți reîmprospăta cu ajutorul unui aparat de ras.

Icebreaker Flexi Chute - customer reviews

0.0