top

Tricou termic femei Sensor Merino Air Tee S/S - black

cu TVA 219,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 209,90Lei (+5%)
Prețul recomandat al producătorului 350,10Lei (-37%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Only %1 left
Cost livrare de la 18,90Lei Detalii
ID produs: 8592837051307-1

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Tricoul termic pentru femei Sensor Merino Air Tee SS este potrivit pentru o gamă largă de activități datorită proprietăților sale respirabile, cu uscare rapidă și antibacteriene. Este ideal pentru alergare, ciclism, drumeții și schi de tură.

Materialul de 120 g/m² și croiala adaptată fac ca acest articol de îmbrăcăminte să fie ideal pentru a fi folosit ca prim strat și poate fi suprapus confortabil peste alte straturi.

Tricoul termic Sensor Merino Air Tee SS pentru femei folosește proprietățile de izolare termică de neegalat ale lânii merino provenite de la ferme din Noua Zeelandă. Lâna folosită la Sensor Merino Air Tee SS are proprietăți termoactive. Acest lucru înseamnă că ne ține cald în zilele reci și ne izolează de căldură în zilele călduroase. Lâna Merino se caracterizează, în plus, prin proprietățile sale antibacteriene, datorită cărora îmbrăcămintea rămâne proaspătă pentru o perioadă mai lungă de timp. De asemenea, este demn de remarcat faptul că lâna merino își păstrează capacitatea de izolare chiar și atunci când este umedă. Țesătura tricoului Sensor este plăcută la nivelul pielii și nu provoacă iritații sau iritații.

Adăugarea de fibre de poliamidă în compoziția țesăturii are un efect pozitiv asupra creșterii rezistenței și flexibilității construcției tricoului. Ca urmare, materialul vă urmărește mișcările și promovează libertatea de mișcare. Tricoul termic pentru femei Sensor Merino Air Tee SS este potrivit și pentru activități în soare, datorită protecției UV oferite la UPF 25.

Tricoul Sensor Merino Merino Air Tee SS - caracteristici cheie:

  • Construcție din lână Merino cu adaos de poliamidă;
  • Merino Air Knit este ușor, elastic și cu uscare rapidă;
  • Lâna Merino provine de la oi din Noua Zeelandă;
  • Țesătura oferă proprietăți termoregulatoare și antibacteriene;
  • Lâna Merino asigură izolarea chiar și atunci când fibrele devin umede;
  • Cusăturile plate nu provoacă iritații pe piele;
  • Protecție solară la nivelul UPF 25+.

Tehnologii
Tehnologia principală

UPF Protection
Atunci când petrecem timp activ, suntem adesea expuși la soare și la razele UV pentru perioade lungi de timp. Acest lucru poate duce la arsuri, la îmbătrânirea prematură a pielii și, în cele mai grave cazuri, chiar la cancer de piele. Acesta este motivul pentru care unele materiale ne protejează reflectând o parte din radiațiile dăunătoare. De exemplu, UPF 50 înseamnă că materialul în cauză transmite doar 1/50 din radiațiile UV.

Tehnologia principală

Merino
Proprietățile încântătoare ale lânii merinos sunt acum exploatate din plin în crearea de îmbrăcăminte tehnică de înaltă calitate. Materialul natural provine din lâna oilor care locuiesc în unele dintre cele mai dificile locuri din lume pentru a trăi. Aceste oi - merinos - trebuie să fie capabile să facă față atât căldurii, cât și frigului. Secretul lor este lâna - aceasta are mii de microbacuri de aer în ea, care acționează ca un tampon împotriva temperaturilor extreme. În timpul verii, fibrele nu se încălzesc la fel de mult ca și corpul nostru, în timp ce iarna, umiditatea responsabilă de răceală este absorbită de fibrele merinos și transportată în exterior. Proprietățile sale specifice fac ca, chiar și atunci când fibrele sunt umede, acestea să rămână plăcute la atingere și să își păstreze o parte din proprietățile izolatoare. Lâna merino se usucă mai eficient decât bumbacul și mult mai repede decât lâna clasică. De asemenea, nu permite bacteriilor să se cuibărească în haină, astfel încât formarea mirosurilor neplăcute este puternic redusă.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 18100003
Culoare negru
Sex Femei
No-code Nu
Conținut Merino în materialul principal 51-99% lana merios
Material de bază 90% lână merinos, 10% poliamidă
Gramatura 120 g/m2
Lungime mânecă Maneca scurta
Tipul de prindere Nedescheiat
Tehnologia principală Merino, UPF Protection
Promoitem No
Glugă Fara gluga
Activitate Trekking, Drumetie / Hiking, Alergare, Bicicleta, Skituring
Îngrijire și întreținere
Îmbrăcăminte din lână (tendințe de scămoșare)
Îmbrăcămintea confecționată din lână naturală, datorită structurii acesteia, poate să se scămoșeze cu timpul, asa-numitul pilling. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că fibrele individuale se agață unele de altele, rezultând scame sau mici biluțe pe suprafața materialului. Intensitatea acestui proces depinde de frecarea altor piese de îmbrăcăminte sau a echipament pe suprafața țesăturii și este mai evidentă la manșete, în zona coatelor, între coapse sau în jurul taliei și șoldurilor. În cazul în care hainele de lână se scămoșează, pot fi reîmprospătate cu un dispozitiv de curățat scamele. De asemenea, scămoșarea poate fi redusă prin spălarea pe dos.

Sensor Merino Air Tee S/S - customer reviews

0.0

Îmbrăcăminte termoactivă partea de sus

Îmbrăcăminte termoactivă partea de sus

Tabelul mărimilor

Măsurători furnizate de producător

Tabelul mărimilor

Măsurători furnizate de producător

Atenție!
Din cauza flexibilității mari a materialelor, dimensiunile indicate sunt cele luate de producător.
Măsurătorile de mai sus se referă în principal la dimensiunile persoanelor și nu la cele ale îmbrăcămintei.
Vă rugăm să rețineți că, deși se depun toate eforturile, este posibil să existe o discrepanță de câteva procente în ceea ce privește măsurătorile datorită modului în care este măsurat produsul, poziționării, etc.