top

Termos Esbit Vacuum Flask 1L - olive

cu TVA 154,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 147,90Lei (+5%)
Prețul recomandat al producătorului 172,90Lei (-10%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 18,90Lei Detalii
ID produs: 4260149870735

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Termosul Esbit Vacuum Flask 1L este o versiune verde măsliniu a unuia dintre cele mai populare termosuri de pe piață. Cu un finisaj anti-alunecare, două pahare și două dopuri, totul despre termosul Esbit, făcut acum cu gândul la fanii supraviețuirii și vânătorii!

Fabricat din oțel inoxidabil cu un strat antiderapant pe partea exterioară. Acesta împiedică căderea accidentală a termosului atunci când este ținut în mâna înmănușată sau înghețată. Acoperirea interioară conferă termosului o performanță termică foarte ridicată, pe de o parte, și proprietăți antibacteriene, pe de altă parte.

Forma ergonomică a termosului Esbit Vacuum Flask Olive 1L facilitează manipularea termosului și, de asemenea, facilitează încadrarea acestuia într-un rucsac îndesat. Termosul menține temperatura lichidelor pentru o perioadă lungă de timp datorită vidului dintre pereții din oțel inoxidabil de calitate superioară. Datorită acestui fapt, termosul poate fi folosit pentru a stoca atât lichide calde, cât și reci. Indiferent dacă se toarnă un ceai proaspăt preparat sau o băutură izotonică cu multă gheață, lichidul turnat va fi aproape de temperatura inițială chiar și după multe ore.

Pentru a ușura alegerea între achiziționarea unui termos cu dop automat sau tradițional, Esbit le oferă pe ambele. Nu mai trebuie să vă decideți asupra unei singure soluții. Aceste dopuri pot fi folosite în mod interschimbabil, în funcție de gustul dumneavoastră și de nevoia de moment. În plus, termosurile Esbit sunt echipate și cu o a doua cană, purtată sub capac. Datorită acestuia, două persoane se pot bucura de o băutură caldă în același timp.

Termos Esbit Vacuum Flask 1L - caracteristici cheie:

  • Fabricat din oțel inoxidabil 18/8;
  • Oferă un nivel ridicat de izolare pentru băuturi calde și reci;
  • Vine cu două cupe și un capac cu deschidere cu un singur buton;
  • Capac suplimentar cu un nivel ridicat de etanșare;
  • Finisaj exterior din oțel plăcut din punct de vedere estetic;
  • Intervalul de temperatură la o temperatură de aprox. 95 °C în bucată și aprox. 20 °C în mediul ambiant: după 6 h: aprox. 85 °C, după 12 h: aprox. 75 °C, după 24 h: aprox. 60 °C;
  • Produs: VF1000ML

Specificatii tehnice
Culoare oliv
Sex Unisex
No-code Nu
Greutate ~ 537 g
Capacitate exactă ~ 1 l
Finisare ~ 27,5 x 9 cm
Material de bază Oțel inoxidabil 18/8
Promoitem Bestseller
Activitate Trekking, Drumetie / Hiking, Camping

Esbit Vacuum Flask 1L - customer reviews

0.0