top

Sutien sport Smartwool Active Crop Bra - twilight blue mosaic

cu TVA 219,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 229,90Lei -4%
Prețul recomandat al producătorului 354,40Lei -37%
Modelul din fotografie poartă mărimea XS și are înălțimea de 168 cm
Produs disponibil, gata de expediere
Only %1 left

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 18,90Lei Detalii

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 18,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! GRATIS!

Sutienul Smartwool Active Crop Bra - mozaic albastru crepuscular este un model de lenjerie intimă versatil, ideal pentru a fi purtat în timpul unei varietăți de activități sportive.

Modelul Smartwool Active Crop Bra - twilight blue mosaic este fabricat dintr-o combinație de materiale diferite, inclusiv nailon reciclat, elastan, lână merino și fibre TENCEL™. Ca urmare, oferă un confort excelent și libertate de mișcare în timpul antrenamentelor.

Lâna merino, prezentă în compoziția sutienului, îi conferă acestuia proprietăți termoactive și antibacteriene, ceea ce este important în timpul activităților sportive. În plus, sutienul sport Smartwool Active Crop Bra - twilight blue mosaic are proprietăți excelente de respirabilitate și termoreglare, menținându-vă confortabile în timpul antrenamentelor. Sutienul sport Smartwool Active Crop Bra - twilight blue mozaic sports bra dispune de umplutură detașabilă, permițându-vă să îl personalizați după preferințele dvs.

Smartwool Active Crop Bra - mozaic albastru crepuscular - caracteristici principale:

  • Un model care va funcționa pentru o serie de activități sportive;
  • Confecționat dintr-o combinație de nylon reciclat, elastan, lână merino și fibre TENCEL™;
  • Tăiat pentru confort și libertate de mișcare;
  • Lâna merino conferă jambierelor proprietăți termoactive și antibacteriene;
  • Proprietăți excelente de respirabilitate și termoreglare;
  • Căptușeală detașabilă.

Tehnologii
Tehnologia principală

Tencel®
Tencel® este o țesătură 100% naturală care se obține prin prelucrarea celulozei din lemn. Are proprietăți antibacteriene, iar producția sa este ecologică. Nu se utilizează substanțe corozive sau toxice, iar produsul final este biodegradabil. Articolele de îmbrăcăminte realizate din țesătură Tencel® gestionează foarte eficient umiditatea, evacuând excesul de umiditate către exterior, unde se poate evapora liber. Acest lucru este foarte benefic pentru reglarea termică în zilele călduroase. În plus, materialul este foarte plăcut la atingere.

Tehnologia principală

Merino
Proprietățile încântătoare ale lânii merinos sunt acum exploatate din plin în crearea de îmbrăcăminte tehnică de înaltă calitate. Materialul natural provine din lâna oilor care locuiesc în unele dintre cele mai dificile locuri din lume pentru a trăi. Aceste oi - merinos - trebuie să fie capabile să facă față atât căldurii, cât și frigului. Secretul lor este lâna - aceasta are mii de microbacuri de aer în ea, care acționează ca un tampon împotriva temperaturilor extreme. În timpul verii, fibrele nu se încălzesc la fel de mult ca și corpul nostru, în timp ce iarna, umiditatea responsabilă de răceală este absorbită de fibrele merinos și transportată în exterior. Proprietățile sale specifice fac ca, chiar și atunci când fibrele sunt umede, acestea să rămână plăcute la atingere și să își păstreze o parte din proprietățile izolatoare. Lâna merino se usucă mai eficient decât bumbacul și mult mai repede decât lâna clasică. De asemenea, nu permite bacteriilor să se cuibărească în haină, astfel încât formarea mirosurilor neplăcute este puternic redusă.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 17281
Culoare mov
Sex Femei
No-code Nu
Material de bază 87% nailon reciclat, 13% elastan
Centură de sutien Elastic
Tehnologia principală Merino, Tencel®
Protecția mediului Fabricat parțial din materiale reciclate
Outlet Da
Activitate Antrenament
Îngrijire și întreținere
Îmbrăcăminte sintetică (tendințe de scămoșare)
Hainele din materiale sintetice pot să se piloneze în timp; totuși, acest lucru nu le schimbă performanța. Cu toate acestea, pentru a reduce un risc de apariție a acestui fenomen, spălați acest tip de haine separat și întoarse cu susul în jos. De asemenea, trebuie să aveți grijă ca toate elementele ascuțite ale altor haine și echipamente (i.e.: catarame, fermoare, bretele) să nu intre în contact direct cu un astfel de tip de haine. Dacă hainele se pătează, le puteți reîmprospăta cu ajutorul unui aparat de ras.

Smartwool Active Crop Bra - customer reviews

0.0