top

Placa antrenament escalada Ocun Finger Board - black

cu TVA 554,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 539,90Lei (+3%)
Prețul recomandat al producătorului 599,70Lei (-7%)

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii
ID produs: 8591804607370

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Ocun Finger Board Beginner Grip Board - negru - permite antrenarea forței degetelor în confortul casei tale. Mânerele special profilate, cu o formă rafinată, permit o gamă largă de exerciții.

Compania Ocun a crescut foarte mult în lumea alpinismului. Timp de mulți ani a fost asociată cu o gamă de produse caracterizată de cea mai înaltă calitate, rafinament maxim și funcționalitate deplină în timpul activităților de alpinism. Gama extinsă constă în îmbrăcăminte, echipament de alpinism și accesorii utile pentru antrenament.

Placa Ocun Finger Board pentru începători vă va permite să vă pregătiți pentru sezonul de cățărare în aer liber fără a fi nevoie să ieșiți din casă. Aceasta vă permite să vă creșteți puterea degetelor într-un mod foarte eficient, adaptându-vă forma în consecință pentru provocările ulterioare de pe stânci. Forma specială a mânerelor și profilarea inteligentă permit diverse combinații de antrenament. Antrenamentul cu agățat liber sau tragerile vă permite să vă antrenați nu numai degetele, ci și mușchii umerilor sau ai spatelui.

Placa Ocun Finger Board este fabricată dintr-un material care oferă o aderență adecvată, similară cu cea oferită de prizele de cățărare de pe pereții artificiali. În același timp, textura sa este relativ delicată pentru piele, făcând posibilă o pregătire intensivă.

Ocun Finger Board Grip Board - caracteristici cheie:

  • Material pentru aderență, dar delicat pe piele;
  • Diferite gradiente, forme și mărimi de mânere;
  • Poate fi montat cu ușurință datorită șuruburilor incluse;
  • Perfect pentru antrenarea forței degetelor.

Specificatii tehnice
Culoare negru
Sex Unisex
No-code Nu
Material de bază Poliester
Activitate Escalada / Bouldering
Îngrijire și întreținere
Perioada de utilizare – produsele Ocun
Produsele de escaladă de la marca cehă Ocun au o durată de viață maximă de 7 ani, calculată din momentul vânzării către consumatorul final (cu o utilizare în scop de agrement, o dată pe lună). Cu toate acestea, durata lor totală de viață este chiar mai lungă, cu un maxim de până la 10 ani. Aceasta constă atât în timpul de utilizare, cât și în timpul de depozitare înainte de vânzare, calculat de la data de fabricație indicată pe etichetă. Cu toate acestea, este important de reținut că, pentru a obține o durată de viață maximă a unui produs, acesta trebuie să fie verificat în mod regulat și întreținut în mod corespunzător. Termenul de valabilitate al produselor a fost stabilit pe baza standardelor și reglementărilor în vigoare în Europa, iar marca Ocun funcționează sub supravegherea unui organism de certificare care confirmă că au fost efectuate controalele corespunzătoare.

Ocun Finger Board - customer reviews

0.0