top

Coarda dinamica Edelrid Heron Eco Dry 9,8 mm 50 m - icemint

10% reducere la mii de produse pentru escaladă. Utilizați codul:

cu TVA 879,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 799,90Lei (+11%)
Prețul recomandat al producătorului 1.029,90Lei (-14%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii
ID produs: 4028545155982

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Coarda dinamică Edelrid Heron Eco Dry 9.8mm 50m este un model perfect pentru cățărare sportivă și pentru ore lungi de antrenamente pe panou. Este prevăzut cu impregnare Eco Dry și este fabricat în conformitate cu standardul Bluesign®.

Coarda dinamică Edelrid Heron Eco Dry 9.8mm 50m este ideală atât pentru începători, cât și pentru cățărătorii avansați care apreciază echipamentul de cățărare de cea mai bună calitate.

Frânghia dinamică Edelrid Heron Eco Dry 9,8 mm 50m utilizează tehnologia avansată Thermo Shield, datorită căreia durata de viață a frânghiei a fost prelungită semnificativ, iar manevrarea acesteia va fi și mai plăcută. Metoda de clarificare a noii frânghii 3D Lap Coil previne încurcarea la prima utilizare și crește semnificativ confortul la prima utilizare. Impregnarea specială Eco Dry utilizată pe acest model este echivalentul bine-cunoscutei impregnări Pro Dry. Se distinge prin faptul că, în timpul procesului de protecție a cablului, producătorul nu utilizează compuși PFC dăunători. Impregnarea propriu-zisă constă în impregnarea firului de miez și apoi a învelișului. În etapa finală de impregnare, frânghia este supusă unui așa-numit tratament uscat, care, datorită fixării termice a impregnării, face ca modelele care utilizează această tehnologie să fie complet impermeabile și să se usuce incredibil de repede. Datorită acestui tratament, frânghia este, de asemenea, rezistentă la îngheț, ceea ce vă va permite să o utilizați la temperaturi foarte scăzute. Acest model este, de asemenea, fabricat conform standardelor Bluesign®. Acest lucru înseamnă că procesul de producție a frânghiei a fost realizat într-un mod ecologic.

Sfoară Edelrid Heron Eco Dry 9.8mm 50m - caracteristici cheie:

  • O frânghie dinamică cu un diametru pentru o manevrare foarte rapidă și cea mai mică greutate posibilă;
  • Diametrul frânghiei de 9,8 mm este o frânghie subțire pentru cățărare pe stâncă și o frânghie super subțire pentru aplicații pe pereți mari;
  • Modul în care este clarificată noua frânghie 3D Lap Coil previne încurcarea atunci când este derulată pentru prima dată și crește semnificativ confortul la prima utilizare;
  • Tehnologie Thermo Shield pentru o durabilitate sporită;
  • Impregnare completă a miezului și a panglicii Eco Dry fără utilizarea de PFC-uri dăunătoare;
  • Frânghie realizată conform standardului Bluesign®.

Tehnologii
Tehnologia producătorului

Edelrid 3D Lap Coil
Ați cumpărat o coardă nouă și doriți să începeți să vă cățărați cât mai curând posibil? Știți foarte bine că trebuie să treceți prin clarificări înainte de a ajunge la partea mai plăcută. Cu toate acestea, marca Edelrid răspunde așteptărilor pasionaților de alpinism. Prin utilizarea unei mașini speciale pentru a clarifica frânghia, aceasta este gata de utilizare. Pachetul include o crestătură prin care puteți derula rapid și eficient frânghia descâlcită.

Tehnologia producătorului

Edelrid Eco Dry
Compușii chimici polifluorurați și perfluorurați (PFC) fac ca echipamentele de exterior să fie foarte rezistente la ulei, grăsime sau apă. Cu toate acestea, odată eliberate în mediul înconjurător, aceste substanțe se descompun foarte lent. Tehnologia de finisare Eco Dry este un proces de impregnare care este aproape la egalitate cu PFC-urile de înaltă performanță în ceea ce privește performanța, cu excepția faptului că este 100% fără PFC-uri. În același timp, este un proces de tratare care nu compromite în niciun fel siguranța frânghiei de alpinism. Swift Eco Dry 8,9 mm de la Edelrid este, de altfel, prima frânghie de cățărare fără PFC din lume care îndeplinește cerințele ridicate ale standardului UIAA Water Repellent Standard. Aceasta absoarbe mai puțin de 1 până la 2% din greutatea sa în apă. De asemenea, este certificată bluesign® și oferă valori comparabile cu linia Pro Dry în ceea ce privește durabilitatea, rezistența la abraziune, apă și murdărie.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 713350503290
Culoare albastru marin
No-code Nu
Tipul de escaladă Perete artificial, Cățărare pe stâncă / escaladă sportivă, Trad
Tipul de coardă Coarda dinamica
Tip coardă Coarda simpla
Lungime 50 m
Diametru 9,8 mm
Greutatea corzii 63 g/m
Numărul de căderi UIAA 10
Alunecare înveliș 0%
Forța maximă de impact 8,9 kN
Forța maximă de impact 7,3 kN (1 fir, greutate 55 kg)
Alungire dinamică (coardă simplă) 34%
Alungire statică (coardă simplă) 8,3%
Conformitate cu standardul EN 892 i UIAA 101
CE Cu certificat
UIAA Da
Impregnare Complet - miez și învelis
Marcare mijloc Nemarcat
Lipitură permanentă a miezului cu învelișul Cu conexiune permanentă
Material țesătură Poliamida (PA)
Material de bază Poliamida (PA)
Tehnologia producătorului Edelrid 3D Lap Coil, Edelrid Eco Dry
Protecția mediului bluesign®, PFC-Free
Activitate Escalada / Bouldering

Edelrid Heron Eco Dry 9,8 mm 50 m - customer reviews

0.0