top

Capete pentru bețe Black Diamond Flex Tech Tips

cu TVA 63,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 56,10Lei (+14%)
Prețul recomandat al producătorului 74,90Lei (-14%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 18,90Lei Detalii
ID produs: 793661157670

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Black Diamond Flex Tech Tips sunt vârfuri de înlocuire pentru bețe de la cunoscutul producător american, permițându-vă să prelungiți semnificativ durata de viață a modelului dumneavoastră preferat.

Vârfurile sunt cele mai des înlocuite piese la bețele de trekking. De-a lungul sutelor de kilometri și a miilor de impacturi pe sol, atât pe terenuri mai moi, cum ar fi nisipul liber, cât și pe roci dure, vârfurile bețelor sunt supuse unei uzuri naturale. Acesta este motivul pentru care Black Diamond oferă o gamă completă de vârfuri pentru bețele pe care le fabrică, pentru a se asigura că bețele durează cât mai mult timp, cu doar înlocuiri minore de uzură.

Vârfurile Flex Tech Tips de la Black Diamond sunt prevăzute cu vârfuri bifurcate, care au o rezistență foarte mare la abraziune, pentru a vă permite să mergeți mai departe pe traseele din întreaga lume. În cazul expedițiilor mai lungi, este util să aveți în rucsac unul sau două vârfuri de rezervă, în cazul în care cel atașat la baston se rupe atunci când este prins între stânci. Este apoi o chestiune rapidă de a pune unul nou și suntem gata să ne continuăm călătoria cu doi bețe complet funcționale.

Vârfurile Flex Tech Tips sunt compatibile cu majoritatea bețelor din colecția de trekking BD, precum cele din seria Black Diamond Alpine sau Black Diamond Trail. În plus, vârfurile pot fi livrate cu capace de cauciuc pentru reducerea zgomotului și creșterea aderenței pe rocile alunecoase, precum și cu o gamă de plăci cu diametre diferite pentru utilizarea pe timp de vară și de iarnă.

Black Diamond Flex Tech Tips Flex Tech Tips - caracteristici cheie:

  • Vândute în perechi;
  • vârfuri WIDIA;
  • Compatibile cu majoritatea bețelor BD, cum ar fi: Black Diamond Alpine series și Black Diamond Trail series;

Specificatii tehnice
Culoare negru
Sex Unisex
No-code Da
Activitate Trekking

Black Diamond Flex Tech Tips - customer reviews

0.0