top

Saltea gonflabila Sea To Summit Ultralight S

cu TVA 549,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 648,80Lei (-15%)
Prețul recomandat al producătorului 667,90Lei (-17%)

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii
ID produs: 9327868084821

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Salteaua gonflabilă Sea To Summit Ultralight S este un model ultraușor și compact pentru drumeții, care va asigura un somn confortabil și nu va îngreuna prea mult rucsacul. Ideală pentru toate expedițiile de vară.

Modelul Sea to Summit Ultralight este una dintre cele mai ușoare saltele de pe piață. Datorită tehnologiei sale Air Sprung Cells™, are până la 181 de camere de aer mari (în mărimea Regular), ceea ce duce la o utilizare foarte confortabilă. Datorită modelării lor speciale, acestea se adaptează perfect la forma corpului utilizatorului, oferind un sprijin optim în timpul somnului. Atunci când este umflată, salteaua oferă o grosime destul de generoasă, de aproximativ 5 cm. Acest lucru a dus la o valoare R de un bun 0,7, ceea ce este perfect pentru drumețiile de vară.

Partea exterioară a saltelei a fost realizată din nailon ripstop 40D durabil, ceea ce face ca întreaga construcție să fie rezistentă și să poată suporta greutățile călătoriilor lungi. Fiecare dintre camere a fost întărită în interior cu un material TPU antimicrobian, care împiedică delaminarea părții inferioare a saltelei și minimizează riscul de formare a mucegaiului și a ciupercilor în interiorul fiecărei camere, ceea ce se întâmplă adesea atunci când salteaua este umflată fără pompă. Supapa ușor de utilizat folosită la acest model oferă o operare intuitivă și vă permite să o dezumflați rapid dimineața și să porniți la drum în cel mai scurt timp.

Salteaua gonflabilă Sea To Summit Ultralight S este fabricată cu tehnologia Single Layer, ceea ce face ca întreaga saltea să cântărească foarte puțin și, atunci când este împachetată, nu ocupă aproape deloc spațiu în echipamentul tău. Atunci când este pliată în husa de transport inclusă, dimensiunea sa este cam cât o sticlă mică de apă, ceea ce o face extrem de portabilă. Este soluția ideală pentru minimaliștii care călătoresc cu un rucsac mic. Acest lucru se datorează faptului că salteaua câștigă în ceea ce privește dimensiunea față de orice saltea carrimată și saltea autogonflabilă.

Împreună cu salteaua este furnizat un kit de reparații, care include mai multe plasturi adezivi pentru a remedia singuri micile găuri.

Soluțiile aplicate și funcționalitatea ridicată a saltelei au câștigat deja recunoaștere în mediul outdoor, după cum o dovedesc premii precum Gear Of The Year de către revista National Geographic Adventure și Best New Gear de către portalul Gear Institute.

Salteaua Sea To Summit Ultralight S - caracteristici cheie:

  • Greutate extrem de redusă;
  • Tehnologia Single Layer a redus semnificativ dimensiunea pachetului;
  • Material exterior din nailon durabil 40D Ripstop Nylon;
  • Întăriri interne din TPU Material antimicrobian;
  • Confortul de dormit asigurat de multiplele Air Sprung Cells™;
  • Valvă fiabilă pentru o umflare și dezumflare rapidă;
  • Geantă de transport inclusă;
  • Kit de reparații inclus.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului AMULRAS
Culoare galben
Sex Unisex
No-code Nu
Grozime ~ 5 cm
Greutate ~ 345 g (S)
Finisare ~ 168 x 55 cm (S)
Dimensiunile pachetului ~ 20,5 x ø 9 cm (S)
Husă V
Factor R-Value 0,7
Kit de reparații V
Activitate Trekking, Drumetie / Hiking

Sea To Summit Ultralight S - customer reviews

0.0