top

Prize escalada Metolius Mega Pack 40

cu TVA 689,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 579,90Lei (+19%)
Prețul recomandat al producătorului 977,90Lei (-29%)

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii
ID produs: 602150469159

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Cele 40 de prize Metolius Mega Pack 40 sunt o soluție excelentă pentru cățărătorii al căror antrenament nu se termină atunci când părăsesc peretele de cățărare. Dacă doriți să vă îmbunătățiți abilitățile și acasă, merită să vă rezervați spațiu pentru propriul panou.

Acest pachet vă va oferi un antrenament complet de cățărare, conținând tot ce aveți nevoie pentru a exersa o varietate de abilități. Stâncile oferă o gamă completă de posibilități; atunci când alegem un traseu, nu ne așteptăm ca un element al antrenamentului nostru să aibă întâietate. Pentru a vă antrena în mod cuprinzător, kitul este echipat cu o varietate de prize, de la cele mai mici, trecând prin adâncime, până la pene de dimensiuni considerabile.

Boulderingul este asociat cu oameni puternici, cu mâini marcate de marginile ascuțite ale prizelor. Cu toate acestea, aceste exerciții bazate pe forță, rezistență și tehnică nu trebuie să se încheie cu o excludere temporară de la antrenament. Prinderile au fost concepute astfel încât textura lor să nu provoace abraziuni sau răni pe interiorul mâinii.

Cele 40 de mânere reprezintă numărul optim pentru a crea mai multe probleme de bouldering. Cu un astfel de set, puteți acum să vă gândiți în siguranță la locul potrivit pentru peretele de cățărare. Puteți crea un loc special pentru el sau poate fi un element de design interesant. Posibilitățile sunt multe, iar singura limitare este spațiul și creativitatea cățărătorului.

Kitul Metolius Mega Pack 40 conține toate componentele necesare pentru montarea prizelor. Pe scurt, despachetezi setul și poți trece la munca unui adevărat deschizător de trasee. Producătorul s-a gândit, de asemenea, cum să sprijine proiectanții începători de panouri de casă. Ca bonus, setul este însoțit de instrucțiuni în limba engleză despre cum se construiește un perete simplu.

Metolius Mega Pack 40 de mânere - caracteristici cheie:

 • Kit pentru a crea un perete de cățărare acasă;
 • 6 trepte (fixate cu șuruburi);
 • 6 prize mici (fixate cu șuruburi);
 • 1 clemă de strângere (fixată cu șuruburi);
 • 1 colț extern (fixat cu șuruburi);
 • 5 tije de dimensiuni standard (fixate cu șuruburi);
 • 1 tijă mare, cu profil redus (fixată cu șuruburi);
 • 8 tije mici;
 • 7 tije de dimensiuni standard;
 • 4 tije adânci, profilate;
 • 1 tijă mare de pornire/finisare;
 • Cheie de asamblare multifuncțională;
 • Ca bonus, sunt incluse instrucțiuni (în limba engleză) despre cum să construiți un perete de cățărare simplu.
 • Fotografiile kiturilor trebuie considerate doar ca referință. Mânerele sunt selectate aleatoriu de către producător, de asemenea, mânerele individuale din set pot varia atât ca formă, cât și ca culoare.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului PUMEGA040
Sex Unisex
No-code Nu
Action1 -
Outlet Nu
Activitate Escalada / Bouldering

Metolius Mega Pack 40 - customer reviews

0.0