top

Gratar de voiaj Esbit Fold-away 300

10% reducere la produsele de camping. Folosește codul:

cu TVA 464,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 449,90Lei (+4%)
Prețul recomandat al producătorului 494,90Lei (-6%)

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii
ID produs: 4260149871152

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Grătarul Esbit Fold-away Grill 300 marcat 300 este un model extrem de util de la producătorul german pe care îl veți lua cu dumneavoastră în orice călătorie sau excursie off-road. Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, grătarul va rezista condițiilor meteorologice din exterior și este, de asemenea, mai ușor de curățat, permițându-vă să asigurați gustul proaspăt al alimentelor pe care le preparați.

Grătarul Esbit Fold-away Grill 300 este o soluție extrem de compactă pentru camping, călătorii cu bicicleta sau cu mașina, precum și pentru o excursie de weekend la munte. Convenabil de utilizat și de transportat, vă va servi cu fidelitate la fiecare ieșire.

Marca Esbit este un producător experimentat de echipamente de drumeție și camping, care își proiectează produsele cu o atenție excepțională la funcționalitate și confort ridicat. Grătarul Esbit Fold-away Grill 300 este un model compact, pe care îl puteți lua cu dumneavoastră oriunde vă doriți mâncare gustoasă la grătar. Datorită dimensiunii sale compacte și a genții de transport incluse, puteți lua grătarul cu dvs. într-o excursie cu cortul, o excursie cu bicicleta sau o excursie mai lungă cu familia sau prietenii. Acest model este fabricat din oțel inoxidabil, ceea ce îl protejează de coroziune în timpul utilizării în aer liber.

Grătarul pliabil Esbit Fold-away Grill 300 are un scut de protecție împotriva vântului inclus, care va facilita pregătirea eficientă a alimentelor și va proteja focarul împotriva expirării. Acest model are un suport stabil, datorită căruia va proteja grătarul de răsturnare atunci când îl așezați pe sol. Grătarul acestui model este convenabil de utilizat și are o reglare pe trei niveluri, ceea ce vă va permite să pregătiți orice fel de mâncare în mod corespunzător. Oțelul inoxidabil este mult mai ușor de curățat, ceea ce este important, deoarece păstrarea unui grătar în condiții de igienă corespunzătoare îmbunătățește gustul alimentelor și reduce, de asemenea, dezvoltarea bacteriilor. Atunci când a proiectat acest model, Esbit s-a asigurat că este foarte funcțional și că poate fi luat cu tine în orice călătorie. Pentru transportul grătarului, există o geantă cu o curea de umăr, iar datorită punguței pentru cărbuni inclusă, veți avea întotdeauna la îndemână un set gata de utilizare. Pentru transport, punga de cărbune se strecoară cu ușurință în focarul grătarului, asigurându-vă că nu uitați niciodată combustibilul necesar pentru gătit. Acest sac a fost acoperit cu un strat de poliuretan pentru a proteja cărbunii de umezeala exterioară.

Esbit Fold-away Grill 300 - Caracteristici principale:

  • Fabricat din oțel inoxidabil;
  • Ușor de transportat datorită dimensiunii sale compacte;
  • Grătar reglabil în trei trepte de înălțime;
  • Geantă de transport cu curea de umăr reglabilă din nailon rezistent;
  • Geantă de cărbune inclusă;
  • Scut de vânt inclus;
  • Simbolul produsului: BBQ300S

Specificatii tehnice
Culoare gri
Sex Unisex
No-code Nu
Greutate ~ 2 785 g
Finisare ~ 9 x 23 x 30,5 cm
Material de bază Material 1: Oțel inoxidabil 18/8
Material 2: Nylon
Activitate Trekking, Drumetie / Hiking, Camping

Esbit Fold-away 300 - customer reviews

0.0