top

Dispozitiv coborare Petzl Rig - black

cu TVA 899,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 879,90Lei (+3%)
Prețul recomandat al producătorului 1.088,90Lei (-17%)

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii
ID produs: 3342540821996

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Dispozitivul de coborâre în rapel Petzl Rig este utilizat în munca la altitudine. Este recomandat pentru utilizatorii experimentați. Dispozitivul este adaptat pentru a fi utilizat cu frânghii simple cu diametrul cuprins între 10 și 11,5 mm.

Un instrument ideal pentru lucrul pe frânghie. Fabricat cu precizie și foarte ușor de utilizat. Mânerul multifuncțional permite, în funcție de situație, o coborâre controlată și sigură și blochează unealta în orice poziție, fără a fi nevoie de manipulări suplimentare sau de blocarea frânghiei.

Dispozitivul este conceput pentru a face extrem de ușoară prinderea frânghiei în el, iar marcajele ajută. Nu este atât de ușor să pierdeți dispozitivul, deoarece designerii s-au asigurat că este posibil să prindeți frânghia în el odată ce este conectat la ham. Această soluție sporește siguranța și ușurează munca, eliminând teama de a pierde accidental dispozitivul în timp ce se agață în el.

Discul este fabricat din oțel inoxidabil, ceea ce sporește rezistența întregii structuri. Acesta a fost mărit, în special în zonele expuse la deteriorări datorate contactului cu frânghia. Atunci când dispozitivul de coborâre Petzl Rig este desfăcut, mânerul se deplasează automat în poziție, permițând transportul în siguranță.

O soluție convenabilă și practică este sistemul Auto-Lock, care permite utilizatorului să adopte o poziție confortabilă pe suport. Atunci când mânerul este eliberat, instrumentul se blochează automat. În acest fel, nu este nevoie să manipulați structura sau să blocați frânghia. Jig-ul permite utilizatorului să coboare în siguranță o greutate de până la 200 kg.

Caracteristici principale Petzl Rig:

  • Ușor de instalat frânghia în ea, datorită marcajelor;
  • Mâner ergonomic pentru o coborâre lină și un control confortabil;
  • Două opțiuni de coborâre;
  • Sistemul Auto-Lock permite utilizatorului să adopte o poziție confortabilă pe platformă fără a fi nevoie să manipuleze mânerul sau să blocheze frânghia în platformă, lăsând mânerul să se dea drumul la mâner, ceea ce duce la blocarea automată a platformei;
  • Odată blocată, frânghia poate fi selectată fără a fi nevoie să manipulați mânerul, permițând abordări scurte cu frânghia;
  • Mânerul trece automat în poziția de depozitare atunci când frânghia este eliberată din braț, facilitând transportul în siguranță al brațului;
  • Dispozitivul este proiectat astfel încât să fie posibilă prinderea frânghiei în timp ce aceasta rămâne prinsă de ham;
  • Discul din oțel inoxidabil sporește rezistența dispozitivului, în special în punctele de contact cu frânghia;
  • Permite coborârea încărcăturilor grele de până la 200 kg.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului D021AA01
Culoare negru
No-code Da
Sex Unisex
CE V
Pentru corzi 10-11,5 mm
EN 341 typ 2, 12841 typ C, 15151-1
Greutate ~ 404 g
Finisare ~ 18 x 7 x 5 cm
Rulmenți ---
Rezistență ---
Activitate Lucrul la înălțime

Petzl Rig - customer reviews

0.0