top

Wild Country

Wild Country este un producător de renume mondial de echipamente de alpinism de înaltă calitate, îmbrăcăminte și accesorii necesare. La 8a.ro vă oferim o selecție largă de produse ale acestui brand emblematic.
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Wild Country - un brand ferm înrădăcinat în cultura de alpinism

Wild Country este un brand inextricabil legat de alpinism. De la înființarea sa în 1977 și până în prezent, acesta s-a concentrat 100% pe nevoile cățărătorilor din întreaga lume. Gama sa include tot ceea ce este necesar atât pentru începători, cât și pentru profesioniștii în alpinism. De la echipamentul de cățărare fiabil cu care compania a început până la îmbrăcămintea de cățărare de înaltă calitate, care vă va menține confortul în timpul călătoriilor la stâncă și al antrenamentelor zilnice pe panou. Astăzi, Wild Country este unul dintre brandurile emblematice din lumea cățărării, iar produsele sale sunt apreciate pentru atenția maximă acordată detaliilor și pentru manopera de înaltă calitate. Logo-ul distinctiv, simplu în forma sa, este recunoscut de toți cei interesați de escaladă. Este, de asemenea, o alegere excelentă pentru toți pasionații de provocări montane care caută echipamente de înaltă calitate și de încredere.

Istoria mărcii a început cu producția de echipamente de alpinism. Într-adevăr, Wild Country este responsabil pentru introducerea unei soluții revoluționare de asigurare în 1977, care s-a dovedit a fi "friends". Această inovație a permis dezvoltarea unei forme complet noi, pure de cățărare și, în același timp, a contribuit la reducerea popularității hacking-ului. Această piatră de hotar în asigurarea în timpul cățărării a făcut posibilă stabilirea unor trasee complet noi în formă pură. La scurt timp după aceea, a venit timpul să se dezvolte și alte piese de echipament de cățărare. Trei ani mai târziu, a fost lansat iconicului ham de cățărare Little John După aceasta, prima piuliță curbată a ajuns pe piață. Oricum, prietenii și piulițele sunt o gamă în care Wild Country introduce în mod regulat noi evoluții, ceea ce face ca Wild Country să fie unul dintre liderii pieței, iar echipamentele sale să fie folosite de cei mai buni alpiniști din lume. Pe lângă echipamentele de cățărare, marca este implicată și în proiectarea de îmbrăcăminte pentru alpiniști. Printre altele, a fost compania care a introdus pentru prima dată încălțămintea cu membrană GORE-TEX®.

Echipamente de cățărare Wild Country

Gama extrem de extinsă de accesorii de cățărare a mărcii este cu siguranță rezultatul unei tradiții îndelungate în producția de echipamente de cățărare. Reperul important în domeniul asigurării care a fost introducerea pe piață a prietenilor a avut cu siguranță o influență covârșitoare asupra modului în care arată astăzi gama companiei. Echipamentele lor au fost cele care au făcut posibilă pavarea unor drumuri complet noi în formă pură. În prezent, compania oferă accesorii de bază pentru cățărare pentru cei care încep, precum și modele pentru cățărătorii avansați care își folosesc propria asigurare. Gama Wild Country include carabiniere, dispozitive și cupe de asigurare, căști de protecție, hamuri de cățărare și multe alte piese de echipament. Acestea sunt modele care au fost testate pe mulți pereți din întreaga lume. Fie că escaladați vârfuri înalte în munți, cățărări trad, cățărări pe stâncă la sfârșit de săptămână sau pur și simplu vă antrenați pe un panou, veți găsi cu siguranță echipamentul potrivit în gama brandului Wild Country.

Există, bineînțeles, o colecție foarte vastă legată de cățăratul pe propria asigurare. Selecția extrem de vastă include piulițe, hexagoane și, bineînțeles, prietenii care funcționează perfect. Disponibile în numeroase dimensiuni și forme, modelele vă vor permite să alegeți setul optim pentru aproape orice tip de stâncă. În oferta sa, marca nu uită de accesoriile esențiale pentru echiparea fiecărui alpinist. Pungi funcționale pentru cretă, genți pentru coardă sau chei pentru os pentru un confort maxim de cățărare în orice condiții.

Vestimente de cățărare Wild Country

Producătorul oferă, de asemenea, o gamă extinsă de îmbrăcăminte de cățărare. Special concepute pentru cățărători, aceste modele se caracterizează printr-o libertate de mișcare ridicată și durabilitatea necesară pe perete. Tricourile și hanoracele din bumbac Wild Country sunt foarte populare. Acestea sunt folosite atât în excursiile la stâncă, cât și zilnic. Pantalonii de cățărare oferiți nu restricționează mișcarea, fiind perfect performanți atunci când abordează următorul traseu dificil. Gama include, de asemenea, softshell-uri și jachete perfecte pentru atunci când vremea biciuiește stâncile. Este alegerea ideală pentru cățăratul tradițional, atunci când trebuie să fim pregătiți pentru orice vreme, mai ales în anotimpurile de tranziție. Din catalogul nostru nu putea lipsi un nume influent precum Wild Country - magazinul 8a.ro oferă o gamă largă de accesorii și îmbrăcăminte de alpinism ale legendarului brand.