top

Vesta ciclism femei Mons Royale Redwood Wind Vest - evergreen

cu TVA 692,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 694,40Lei 0%
Prețul recomandat al producătorului 692,90Lei 0%
Produsul nu este disponibil
Only %1 left

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 18,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! GRATIS!

Vesta de vânt Mons Royale Redwood Wind Vest pentru ciclism pentru femei - evergreen este un model excelent care folosește țesătura proprietară Merino Air-Con pentru un confort ridicat, dar și pentru proprietăți excelente de termoreglare.

Închiderea sa completă cu fermoar facilitează punerea și scoaterea rapidă, oferind flexibilitate pentru reglarea temperaturii corpului în timpul mersului pe bicicletă. Utilizarea țesăturii emblematice Pertex Quantum în panoul frontal face ca vesta să fie rezistentă la efectele răcoroase ale vântului, oferind protecție suplimentară în condiții meteo dinamice și solicitante.

Partea din spate extinsă a vestei este concepută pentru o protecție sporită în situații care forțează o poziție specifică de pilotaj. În plus, prezența unei cârpe speciale pentru ștergerea ochelarilor este o caracteristică practică, asigurând o vedere clară și curată în timpul activităților de ciclism.

Mons Royale Redwood Redwood Wind Vest - evergreen - caracteristici cheie:

  • Model de ciclism care utilizează țesătura proprietară Merino Air-Con;
  • Închidere completă cu fermoar;
  • Panou frontal realizat din țesătura iconică Pertex Quantum;
  • Rezistentă la efectele răcoritoare ale vântului;
  • Spate prelungit pentru o protecție sporită în poziție forțată;
  • Pânză pentru ștergerea ochelarilor.

Tehnologii
Tehnologia principală

Pertex®
Grupul Pertex® de țesături de înaltă tehnologie combină lejeritatea și rezistența ridicată, două calități foarte dorite în îmbrăcămintea de exterior. Majoritatea țesăturilor aparținând acestui grup sunt, de asemenea, foarte respirabile și rezistente la vânt.

Tehnologia principală

Merino
Proprietățile încântătoare ale lânii merinos sunt acum exploatate din plin în crearea de îmbrăcăminte tehnică de înaltă calitate. Materialul natural provine din lâna oilor care locuiesc în unele dintre cele mai dificile locuri din lume pentru a trăi. Aceste oi - merinos - trebuie să fie capabile să facă față atât căldurii, cât și frigului. Secretul lor este lâna - aceasta are mii de microbacuri de aer în ea, care acționează ca un tampon împotriva temperaturilor extreme. În timpul verii, fibrele nu se încălzesc la fel de mult ca și corpul nostru, în timp ce iarna, umiditatea responsabilă de răceală este absorbită de fibrele merinos și transportată în exterior. Proprietățile sale specifice fac ca, chiar și atunci când fibrele sunt umede, acestea să rămână plăcute la atingere și să își păstreze o parte din proprietățile izolatoare. Lâna merino se usucă mai eficient decât bumbacul și mult mai repede decât lâna clasică. De asemenea, nu permite bacteriilor să se cuibărească în haină, astfel încât formarea mirosurilor neplăcute este puternic redusă.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 100696
Culoare verde
Sex Femei
No-code Nu
Outlet Nu
Tipul de vestă Vesta softshell fara membrana
Material de bază 83% lână merinos, 13% nailon, 4% elastan
Fermoar dublă deschidere Nu
Buzunare externe Lipsa
Buzunar suplimentar la spate Lipsa
Tehnologia principală Merino, Pertex®
Activitate Bicicleta

Mons Royale Redwood Wind Vest - customer reviews

0.0