top

Tricouri cu imprimeu damă

Tricourile pentru femei cu imprimeuri sunt o ocazie excelentă de a-ți exprima interesele. Grafica în aer liber inspirată de munți, călătorii și natură oferă o mare varietate de modele pentru orice turism.
View as Grid List

375 Produse

  1. -13%
    Tricou cu imprimeu femei Salewa Solid Dry S/S Tee - flame

    Lista de dorințe

  2. -9%
    Tricou femei bumbac Maloja Marga - rosehip

    Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

375 Produse

Ștergere

Tricotele imprimate pentru femei înseamnă confort

Tricotele pregătite pentru iubitorii de diverse activități montane sunt concepute pentru a asigura un confort ridicat. Este completarea perfectă a ținutei informale a fiecărei femei active. Indiferent dacă aveți o zi liberă, sunteți în vacanță sau puteți purta tricouri la serviciu - tricourile imprimate pentru femei vă vor oferi pretutindeni un stil unic și confort. O gamă largă de grafice diferite vă va permite să alegeți un model care să se potrivească intereselor dumneavoastră. Dintre diversele grafice, mai mult de un model va atrage cu siguranță atenția unei iubitoare de natură, pasionată de drumeții lungi pe munte sau pasionată de alpinism. Cele mai faimoase vârfuri de munte, logo-urile mari ale unor mărci emblematice de outdoor sau modelele moderne inspirate de natură care apar pe tricouri vă vor permite să ieșiți în evidență din mulțime.

Tricotele imprimate pentru femei sunt comode de purtat

Majoritatea tricourilor imprimate pentru femei sunt confecționate din bumbac. Acest material natural este extrem de plăcut la atingere și oferă caracteristici de performanță foarte bune. Este perfect pentru o utilizare zilnică și frecventă. În prezent, așa-numitul bumbac organic este utilizat din ce în ce mai des pentru producția de tricouri. Metoda de cultivare renunță la pesticide și la o reducere semnificativă a consumului de apă. Ca urmare, tricourile imprimate pentru femei au un impact mai mic asupra mediului. În plus, însăși aplicarea graficii pe material este în mod constant îmbunătățită. Se folosesc adesea coloranți naturali. În plus, substanțele chimice dăunătoare mediului sunt eliminate secvențial din procesul de producție. Principalii producători de îmbrăcăminte pentru activități în aer liber acordă o mare importanță eticii de producție - atât în ceea ce privește respectarea drepturilor lucrătorilor, cât și reducerea impactului negativ asupra mediului. Grafica bine aleasă se regăsește adesea și pe tricourile din lână merinos. Este o varietate perfectă pentru modelele clasice, monocolore. Din acest motiv, femeile poartă tricouri în fiecare zi din ce în ce mai de bunăvoie.

Tricotaje imprimate pentru femei - magazinul 8a.ro oferă o gamă largă de modele

Care colecție de îmbrăcăminte montană și sportivă include numeroase tricouri imprimate pentru femei. Sunteți în căutarea unui tricou cu un logo mare de la The North Face, Fjallraven sau Patagonia? Le puteți găsi pe acestea și alte mărci de top în magazinul online 8a.ro. Modelele cu grafică mai mică sau mai mare de munte și de turism pe partea din față și din spate oferă o gamă incredibil de largă atât de culori, cât și de stiluri. În plus, tricourile pot avea tăieturi diferite. Sunt disponibile atât tricouri cu croială mai strânsă, cât și tricouri foarte largi. Decolteuri mai mult sau mai puțin decupate, precum și mâneci cusute clasic sau raglan - toți acești factori vor permite fiecărui pasionat de activități montane să aleagă cele mai bune tricouri imprimate pentru femei potrivite.