top

Tricou termic de corp barbati Sensor Merino Active Tee LS - terracotta

cu TVA 329,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 339,90Lei (-2%)
Prețul recomandat al producătorului 442,80Lei (-25%)

Only %1 left
Cost livrare de la 0,00Lei Detalii
ID produs: 8592837097008-1

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Hanoracul termic pentru bărbați Sensor Merino Active Tee LS - teracotă este confecționat în întregime din lână Merino. Este o fibră cu proprietăți termoactive. Datorită acesteia, tricoul ne va proteja de răceală iarna și de supraîncălzire în timpul verii. Datorită proprietăților sale, modelul este un strat funcțional al îmbrăcămintei tehnice de munte.

Tricoul termic pentru bărbați Sensor Merino Active Tee LS - teracotă este confecționat din lână merino, care are proprietăți termoregulatoare excelente, oferind protecție nu doar împotriva supraîncălzirii, ci și împotriva răcelii. Modelul prezentat aici se va dovedi util pentru adepții echipamentului minimalist, deoarece poate fi purtat mai mult timp decât hainele alternative realizate din fibre sintetice, datorită proprietăților sale antibacteriene. Lâna utilizată asigură izolarea împotriva frigului în timpul iernii, reducând în același timp riscul de supraîncălzire în timpul activităților de vară.

Hanoracul termic pentru bărbați Sensor Merino Active Tee LS - teracotă are o croială anatomică care se adaptează bine la corp. Materialul din care este confecționat hanoracul a fost lipit cu ajutorul tehnologiei cusăturilor plate. Acesta este un mod special de a îmbina fibrele între ele prin nivelarea îmbinărilor proeminente și groase. Ca urmare, nu trebuie să ne facem griji cu privire la iritațiile pielii în timpul utilizării.

Hanorac Sensor Merino Active Tee LS - teracotă - caracteristici principale: - Tricou de tip Sensor Merino Active Tee LS - teracotă:

  • Lână Merino de înaltă calitate, care asigură o izolare termică excelentă;
  • Lâna își păstrează proprietățile termice chiar și atunci când este umedă;
  • Protecție îmbunătățită împotriva mirosurilor;
  • Lâna încetinește proliferarea bacteriilor;
  • Tăietură a mânecilor pentru libertate de mișcare;
  • Se potrivește bine pe corp;
  • Țesătură flexibilă pentru libertate de mișcare;
  • Protecție UV UPF 25+.
  • Cusăturile flatlock protejează corpul de iritații.

Tehnologii
Tehnologia principală

UPF Protection
Atunci când petrecem timp activ, suntem adesea expuși la soare și la razele UV pentru perioade lungi de timp. Acest lucru poate duce la arsuri, la îmbătrânirea prematură a pielii și, în cele mai grave cazuri, chiar la cancer de piele. Acesta este motivul pentru care unele materiale ne protejează reflectând o parte din radiațiile dăunătoare. De exemplu, UPF 50 înseamnă că materialul în cauză transmite doar 1/50 din radiațiile UV.

Tehnologia principală

Merino
Proprietățile încântătoare ale lânii merinos sunt acum exploatate din plin în crearea de îmbrăcăminte tehnică de înaltă calitate. Materialul natural provine din lâna oilor care locuiesc în unele dintre cele mai dificile locuri din lume pentru a trăi. Aceste oi - merinos - trebuie să fie capabile să facă față atât căldurii, cât și frigului. Secretul lor este lâna - aceasta are mii de microbacuri de aer în ea, care acționează ca un tampon împotriva temperaturilor extreme. În timpul verii, fibrele nu se încălzesc la fel de mult ca și corpul nostru, în timp ce iarna, umiditatea responsabilă de răceală este absorbită de fibrele merinos și transportată în exterior. Proprietățile sale specifice fac ca, chiar și atunci când fibrele sunt umede, acestea să rămână plăcute la atingere și să își păstreze o parte din proprietățile izolatoare. Lâna merino se usucă mai eficient decât bumbacul și mult mai repede decât lâna clasică. De asemenea, nu permite bacteriilor să se cuibărească în haină, astfel încât formarea mirosurilor neplăcute este puternic redusă.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 23200037
Culoare rosu
Sex Barbati
No-code Nu
Seria producătorului Sensor Merino Active
Conținut Merino în materialul principal 100% lana merios
Material de bază 100% lână
Gramatura 160 g/m2
Lungime mânecă Maneca lunga
Tipul de prindere Nedescheiat
Tehnologia principală Merino, UPF Protection
Promoitem No
Găuri pentru degetul mare Nu
Glugă Fara gluga
Activitate Trekking, Drumetie / Hiking, Skituring, Schi alpin / Freeride
Îngrijire și întreținere
Îmbrăcăminte din lână (tendințe de scămoșare)
Îmbrăcămintea confecționată din lână naturală, datorită structurii acesteia, poate să se scămoșeze cu timpul, asa-numitul pilling. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că fibrele individuale se agață unele de altele, rezultând scame sau mici biluțe pe suprafața materialului. Intensitatea acestui proces depinde de frecarea altor piese de îmbrăcăminte sau a echipament pe suprafața țesăturii și este mai evidentă la manșete, în zona coatelor, între coapse sau în jurul taliei și șoldurilor. În cazul în care hainele de lână se scămoșează, pot fi reîmprospătate cu un dispozitiv de curățat scamele. De asemenea, scămoșarea poate fi redusă prin spălarea pe dos.

Sensor Merino Active Tee LS - customer reviews

0.0

Îmbrăcăminte termoactivă partea de sus

Îmbrăcăminte termoactivă partea de sus

Tabelul mărimilor

Măsurători furnizate de producător

Tabelul mărimilor

Măsurători furnizate de producător

Atenție!
Din cauza flexibilității mari a materialelor, dimensiunile indicate sunt cele luate de producător.
Măsurătorile de mai sus se referă în principal la dimensiunile persoanelor și nu la cele ale îmbrăcămintei.
Vă rugăm să rețineți că, deși se depun toate eforturile, este posibil să existe o discrepanță de câteva procente în ceea ce privește măsurătorile datorită modului în care este măsurat produsul, poziționării, etc.