top

Tricou lana merinos Smartwool Merino Short Sleeve Tee - fox brown

cu TVA 279,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 274,90Lei (+2%)
Prețul recomandat al producătorului 408,10Lei (-31%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Only %1 left
Cost livrare de la 0,00Lei Detalii
ID produs: 196247540697-1

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Tricoul cu mânecă scurtă Smartwool Merino Shirt - fox brown este un model simplu, cu proprietăți remarcabile datorită lânii merino. Luați-l cu dvs. în drumeții montane, plimbări urbane și excursii cu bicicleta.

Cu toate acestea, prețioasa lână merino nu este singurul avantaj material al tricoului Smartwool Merino Merino Short Sleeve Tee - fox brown pentru bărbați. Datorită adaosului de nailon, combinezonul va fi mai rezistent la deteriorări.

Modelul Smartwool Merino Short Sleeve Tee - fox brown este confecționat predominant din lână merino, care are o reputație excelentă în lumea pasionaților de munte. Țesătura este extrem de plăcută la atingere, astfel încât nu provoacă iritații sau iritații la nivelul pielii. În plus, prezintă proprietăți antibacteriene. Vă va plăcea, de asemenea, respirabilitatea sa.

Smartwool Merino Merino Short Sleeve Tee - fox brown - caracteristici cheie:

  • Model realizat din lână merino și un amestec de fibre sintetice;
  • Proprietăți antimicrobiene ale materialului natural;
  • Nivel ridicat de respirabilitate;
  • Ușor de curățat;
  • Compatibilitate cu pielea;
  • Durabilitate sporită;
  • Croială slim fit.

Tehnologii
Tehnologia principală

Merino
Proprietățile încântătoare ale lânii merinos sunt acum exploatate din plin în crearea de îmbrăcăminte tehnică de înaltă calitate. Materialul natural provine din lâna oilor care locuiesc în unele dintre cele mai dificile locuri din lume pentru a trăi. Aceste oi - merinos - trebuie să fie capabile să facă față atât căldurii, cât și frigului. Secretul lor este lâna - aceasta are mii de microbacuri de aer în ea, care acționează ca un tampon împotriva temperaturilor extreme. În timpul verii, fibrele nu se încălzesc la fel de mult ca și corpul nostru, în timp ce iarna, umiditatea responsabilă de răceală este absorbită de fibrele merinos și transportată în exterior. Proprietățile sale specifice fac ca, chiar și atunci când fibrele sunt umede, acestea să rămână plăcute la atingere și să își păstreze o parte din proprietățile izolatoare. Lâna merino se usucă mai eficient decât bumbacul și mult mai repede decât lâna clasică. De asemenea, nu permite bacteriilor să se cuibărească în haină, astfel încât formarea mirosurilor neplăcute este puternic redusă.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 16948
Culoare maro
Sex Barbati
No-code Nu
Tipul de prindere Nedescheiat
Tehnologia principală Merino
Lungime mânecă Maneca scurta
Material de bază 88% lână merinos, 12% nailon reciclat
Protecție solară Lipsa informatii privind nivelul protectiei impotriva radiatiilor UVA si UVB
Tipul de decolteu Rotund
Conținut Merino în materialul principal 51-99% lana merios
Protecția mediului Fabricat parțial din materiale reciclate
Promoitem No
Activitate Drumetie / Hiking, De zi cu zi / Lifestyle
Îngrijire și întreținere
Îmbrăcăminte din lână (tendințe de scămoșare)
Îmbrăcămintea confecționată din lână naturală, datorită structurii acesteia, poate să se scămoșeze cu timpul, asa-numitul pilling. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că fibrele individuale se agață unele de altele, rezultând scame sau mici biluțe pe suprafața materialului. Intensitatea acestui proces depinde de frecarea altor piese de îmbrăcăminte sau a echipament pe suprafața țesăturii și este mai evidentă la manșete, în zona coatelor, între coapse sau în jurul taliei și șoldurilor. În cazul în care hainele de lână se scămoșează, pot fi reîmprospătate cu un dispozitiv de curățat scamele. De asemenea, scămoșarea poate fi redusă prin spălarea pe dos.

Smartwool Merino Short Sleeve Tee - customer reviews

0.0