top

Tricou lana merinos Patagonia Cap Cool Merino Graphic Shirt - 73 skyline/green

cu TVA 334,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 369,90Lei (-9%)
Prețul recomandat al producătorului 394,90Lei (-15%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Only %1 left
Cost livrare de la 0,00Lei Detalii
ID produs: 196924065079-1

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Tabelul mărimilor
Mărimea S M L XL
Lungimea mânecii de la subsuoară aprox. (cm) - - - -
Lă?imea pieptului 47 50 56 58
Lungimea 68 69 71 75
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Cămașa Patagonia Cap Cool Merino Graphic Shirt - 73 skyline/green este o combinație de lână merino deosebit de apreciată și fibră sintetică cu uscare rapidă. Modelul oferă, prin urmare, proprietăți antibacteriene, prietenie cu pielea și respirabilitate.

Modelul utilizează fibre provenite din ferme selectate și certificate RWS. Cel de-al doilea material, pe de altă parte, provine din surse reciclate. Cămașa Patagonia Cap Cool Merino Graphic Shirt - 73 skyline/green folosește o croială Slim Fit.

Cămașa Patagonia Cap Cool Merino Graphic Shirt - 73 skyline/green este confecționată dintr-o combinație de fibre naturale și sintetice. La producerea sa au fost folosite lână Merino și poliester. Lâna merino folosită la model prezintă proprietăți antibacteriene care încetinesc formarea mirosurilor neplăcute.

Cămașă Patagonia Cap Cool Merino Graphic Shirt - 73 skyline/green - Caracteristici principale: - Cămașă de lână Merino - 73 skyline/green:

  • Combinație de lână merino cu material sintetic;
  • Proprietăți antimicrobiene ale fibrei naturale;
  • Compatibilitate cu pielea;
  • Timp de uscare redus;
  • Zone de ventilație laterale;
  • Croială slim fit;
  • Lână organică certificată Responsible Wool Standard (RWS);
  • Fibră sintetică reciclată;
  • Fair Trade Certified™ pentru a semnifica salarii echitabile și condiții de lucru etice în fabrică.

Tehnologii
Tehnologia principală

Merino
Proprietățile încântătoare ale lânii merinos sunt acum exploatate din plin în crearea de îmbrăcăminte tehnică de înaltă calitate. Materialul natural provine din lâna oilor care locuiesc în unele dintre cele mai dificile locuri din lume pentru a trăi. Aceste oi - merinos - trebuie să fie capabile să facă față atât căldurii, cât și frigului. Secretul lor este lâna - aceasta are mii de microbacuri de aer în ea, care acționează ca un tampon împotriva temperaturilor extreme. În timpul verii, fibrele nu se încălzesc la fel de mult ca și corpul nostru, în timp ce iarna, umiditatea responsabilă de răceală este absorbită de fibrele merinos și transportată în exterior. Proprietățile sale specifice fac ca, chiar și atunci când fibrele sunt umede, acestea să rămână plăcute la atingere și să își păstreze o parte din proprietățile izolatoare. Lâna merino se usucă mai eficient decât bumbacul și mult mai repede decât lâna clasică. De asemenea, nu permite bacteriilor să se cuibărească în haină, astfel încât formarea mirosurilor neplăcute este puternic redusă.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 44590
Culoare verde
Sex Barbati
No-code Nu
Seria producătorului Patagonia Capilene®
Tipul de prindere Nedescheiat
Tehnologia principală Merino
Lungime mânecă Maneca scurta
Gramatura 99 g/m2
Material de bază 65% lână merinos, 35% poliester
Protecție solară Lipsa informatii privind nivelul protectiei impotriva radiatiilor UVA si UVB
Tipul de decolteu Rotund
Conținut Merino în materialul principal 51-99% lana merios
Protecția mediului 1% for the Planet, bluesign®, Fair Trade Certified™, RWS (Responsible Wool Standard), Fabricat din materiale reciclate
Activitate Trekking, Drumetie / Hiking
Îngrijire și întreținere
Îmbrăcăminte din lână (tendințe de scămoșare)
Îmbrăcămintea confecționată din lână naturală, datorită structurii acesteia, poate să se scămoșeze cu timpul, asa-numitul pilling. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că fibrele individuale se agață unele de altele, rezultând scame sau mici biluțe pe suprafața materialului. Intensitatea acestui proces depinde de frecarea altor piese de îmbrăcăminte sau a echipament pe suprafața țesăturii și este mai evidentă la manșete, în zona coatelor, între coapse sau în jurul taliei și șoldurilor. În cazul în care hainele de lână se scămoșează, pot fi reîmprospătate cu un dispozitiv de curățat scamele. De asemenea, scămoșarea poate fi redusă prin spălarea pe dos.

Patagonia Cap Cool Merino Graphic Shirt - customer reviews

0.0