top

Tricou lana merinos Direct Alpine Furry - grey/alps

cu TVA 194,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 179,90Lei (+9%)
Prețul recomandat al producătorului 419,90Lei (-53%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Only %1 left
Cost livrare de la 18,90Lei Detalii
ID produs: 8591787245439-1

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Tricoul Direct Alpine Furry - gri/alps merino este alegerea perfectă pentru a ține pasul cu tine pe munte, la cățărat sau la drumeții pe distanțe lungi.

Tricoul Direct Alpine Furry - grey/alps merino este fabricat în principal din 100% lână merino, o fibră naturală la care producătorii de îmbrăcăminte outdoor apelează din ce în ce mai des. Pe bună dreptate, deoarece are o serie de proprietăți esențiale pentru activitățile în aer liber. Lâna merino are o textură plăcută, care menține în mod natural un microclimat bun în jurul pielii prin eliminarea umezelii.

Este important de reținut că lâna merino are proprietăți antibacteriene. Prin urmare, nu absoarbe mirosurile și elimină proliferarea bacteriilor, menținându-vă mai mult timp proaspăt decât înlocuitorii sintetici.

Tricoul Direct Alpine Furry T-Shirt - gri/alpi - Caracteristici principale: - Tricou din mătase de mătase - gri/alpi:

  • Croială sport multifuncțională;
  • Perfect pentru toate activitățile în aer liber;
  • 100% lână merinos;
  • Cusături flatlock pentru non-iritare;
  • Proprietăți de termoreglare;
  • Respirabilitate excelentă;
  • Proprietățile antimicrobiene anulează formarea de mirosuri neplăcute;
  • Grafică originală pe partea din față.

Tehnologii
Tehnologia principală

Merino
Proprietățile încântătoare ale lânii merinos sunt acum exploatate din plin în crearea de îmbrăcăminte tehnică de înaltă calitate. Materialul natural provine din lâna oilor care locuiesc în unele dintre cele mai dificile locuri din lume pentru a trăi. Aceste oi - merinos - trebuie să fie capabile să facă față atât căldurii, cât și frigului. Secretul lor este lâna - aceasta are mii de microbacuri de aer în ea, care acționează ca un tampon împotriva temperaturilor extreme. În timpul verii, fibrele nu se încălzesc la fel de mult ca și corpul nostru, în timp ce iarna, umiditatea responsabilă de răceală este absorbită de fibrele merinos și transportată în exterior. Proprietățile sale specifice fac ca, chiar și atunci când fibrele sunt umede, acestea să rămână plăcute la atingere și să își păstreze o parte din proprietățile izolatoare. Lâna merino se usucă mai eficient decât bumbacul și mult mai repede decât lâna clasică. De asemenea, nu permite bacteriilor să se cuibărească în haină, astfel încât formarea mirosurilor neplăcute este puternic redusă.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 22S007507.011
Culoare gri
Sex Barbati
No-code Nu
Tipul de prindere Nedescheiat
Tehnologia principală Merino
Lungime mânecă Maneca scurta
Gramatura ~ 150 g/m2
Material de bază 100% lână merinos 150g/m2
Protecție solară Lipsa informatii privind nivelul protectiei impotriva radiatiilor UVA si UVB
Tipul de decolteu Rotund
Conținut Merino în materialul principal 100% lana merios
Promoitem No
Activitate Trekking, Escalada / Bouldering
Îngrijire și întreținere
Îmbrăcăminte din lână (tendințe de scămoșare)
Îmbrăcămintea confecționată din lână naturală, datorită structurii acesteia, poate să se scămoșeze cu timpul, asa-numitul pilling. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că fibrele individuale se agață unele de altele, rezultând scame sau mici biluțe pe suprafața materialului. Intensitatea acestui proces depinde de frecarea altor piese de îmbrăcăminte sau a echipament pe suprafața țesăturii și este mai evidentă la manșete, în zona coatelor, între coapse sau în jurul taliei și șoldurilor. În cazul în care hainele de lână se scămoșează, pot fi reîmprospătate cu un dispozitiv de curățat scamele. De asemenea, scămoșarea poate fi redusă prin spălarea pe dos.

Direct Alpine Furry - customer reviews

0.0