top

Tricou cu lana merinos femei Patagonia Cap Cool Merino Graphic Shirt - 73 skyline/blue

cu TVA 396,80Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 396,80Lei 0%
Prețul recomandat al producătorului 396,80Lei 0%
Modelul din fotografie poartă mărimea XS și are înălțimea de 168 cm
Produs disponibil, gata de expediere
Only %1 left

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 18,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! GRATIS!

Cămașa Patagonia Cap Cool Merino Graphic Shirt pentru femei Merino este perfectă atât pentru drumețiile de zi cu zi, cât și pentru cele de vacanță, acționând ca primul strat al ținutei tale. Acest lucru se datorează faptului că modelul este confecționat dintr-o țesătură plăcută la atingere, care nu numai că asigură o termoreglare adecvată, ci și elimină eficient excesul de umiditate.

Cămașa Patagonia Cap Cool Merino Graphic Shirt este certificată de către Responsible Wool Standard(RWS). Acest lucru certifică faptul că nu numai animalele, ci și pământul este tratat corespunzător în fermele de la care provine lâna merinos folosită pentru realizarea modelului. Tricoul a fost realizat cu emisii reduse de CO2 și cu mai puțină apă, după cum demonstrează standardul bluesign®.

Cămașa Patagonia Cap Cool Merino Graphic Shirt pentru femei este confecționată dintr-o combinație de fibre naturale și sintetice. La producerea sa au fost folosite lână Merino și poliester. Lâna merino folosită în acest tricou de trekking are proprietăți antibacteriene care încetinesc formarea mirosurilor neplăcute. În plus, lâna merino respiră foarte bine și reduce riscul de iritații ale pielii. Materialul natural are, de asemenea, proprietăți de termoreglare. Poliesterul, pe de altă parte, are proprietăți de uscare rapidă și elimină eficient excesul de umiditate. Materialul sintetic din acest model provine din sticle de plastic reciclate.

Cămașa Patagonia Cap Cool Merino Graphic Shirt pentru femei are o croială slim. O caracteristică practică este reprezentată de mânecile cusute, care oferă libertate totală de mișcare. Tricoul are, de asemenea, fante laterale care îmbunătățesc ținuta generală. Atunci când nu utilizați acest model și doriți să îl uscați, îl puteți agăța cu ajutorul buclei din partea superioară. Tricoul Patagonia merino este fabricat într-o fabrică care aplică standarde etice pentru muncitorii angajați, așa cum o demonstrează certificarea Fair Trade Certified™.

Cămașă Patagonia Cap Cool Merino Graphic Shirt - Caracteristici principale:

 • Tricou realizat dintr-o combinație de lână merinos și poliester de 99 g/m2;
 • Lâna Merino are proprietăți antibacteriene;
 • Lâna nu irită și este foarte respirabilă;
 • Materialul natural are proprietăți de termoreglare;
 • Poliesterul oferă proprietăți de uscare rapidă și elimină eficient umezeala;
 • Slim fit;
 • Mânecile cusute nu limitează mișcarea;
 • Fante laterale;
 • Bucla de agățat;
 • Lâna din acest model este certificată de Responsible Wool Standard(RWS);
 • Poliesterul a fost obținut din sticle de plastic reciclate;
 • Modelul este Fair Trade Certified™;
 • Tricou fabricat în conformitate cu standardul bluesign®.

Tehnologii
Tehnologia principală

Merino
Proprietățile încântătoare ale lânii merinos sunt acum exploatate din plin în crearea de îmbrăcăminte tehnică de înaltă calitate. Materialul natural provine din lâna oilor care locuiesc în unele dintre cele mai dificile locuri din lume pentru a trăi. Aceste oi - merinos - trebuie să fie capabile să facă față atât căldurii, cât și frigului. Secretul lor este lâna - aceasta are mii de microbacuri de aer în ea, care acționează ca un tampon împotriva temperaturilor extreme. În timpul verii, fibrele nu se încălzesc la fel de mult ca și corpul nostru, în timp ce iarna, umiditatea responsabilă de răceală este absorbită de fibrele merinos și transportată în exterior. Proprietățile sale specifice fac ca, chiar și atunci când fibrele sunt umede, acestea să rămână plăcute la atingere și să își păstreze o parte din proprietățile izolatoare. Lâna merino se usucă mai eficient decât bumbacul și mult mai repede decât lâna clasică. De asemenea, nu permite bacteriilor să se cuibărească în haină, astfel încât formarea mirosurilor neplăcute este puternic redusă.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 44595
Culoare albastru
Sex Femei
No-code Nu
Seria producătorului Patagonia Capilene®
Tipul de prindere Nedescheiat
Tehnologia principală Merino
Lungime mânecă Maneca lunga
Gramatura 99 g/m2
Buzunare frontale Lipsa
Material de bază 65% lână merinos, 35% poliester
Print Imprimeu frontal
Protecție solară Lipsa informatii privind nivelul protectiei impotriva radiatiilor UVA si UVB
Tipul de decolteu Rotund
Conținut Merino în materialul principal 51-99% lana merios
Protecția mediului 1% for the Planet, bluesign®, Fair Trade Certified™, RWS (Responsible Wool Standard), Fabricat parțial din materiale reciclate
Outlet Nu
Activitate Trekking, Drumetie / Hiking
Îngrijire și întreținere
Îmbrăcăminte din lână (tendințe de scămoșare)
Îmbrăcămintea confecționată din lână naturală, datorită structurii acesteia, poate să se scămoșeze cu timpul, asa-numitul pilling. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că fibrele individuale se agață unele de altele, rezultând scame sau mici biluțe pe suprafața materialului. Intensitatea acestui proces depinde de frecarea altor piese de îmbrăcăminte sau a echipament pe suprafața țesăturii și este mai evidentă la manșete, în zona coatelor, între coapse sau în jurul taliei și șoldurilor. În cazul în care hainele de lână se scămoșează, pot fi reîmprospătate cu un dispozitiv de curățat scamele. De asemenea, scămoșarea poate fi redusă prin spălarea pe dos.

Patagonia Cap Cool Merino Graphic Shirt - customer reviews

0.0