top

Tricou barbati Patagonia Cap Cool LW Shirt - forge grey/feather grey x-dye

cu TVA 209,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 224,90Lei (-6%)
Prețul recomandat al producătorului 247,90Lei (-15%)

Only %1 left
Cost livrare de la 18,90Lei Detalii
ID produs: 192964463837-1

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Tabelul mărimilor
Mărimea S M L XL
Lă?imea pieptului 94 100 112 120
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Cămașa ușoară Patagonia Cap Cool Lightweight Shirt este perfectă pentru toate activitățile fizice, de la drumeții la jogging. Țesătura sa extrem de ușoară, se usucă rapid, respiră bine și vă menține proaspătă pentru mai mult timp datorită finisajului său antibacterian.

Modelul la care vă uitați a fost creat, așa cum îi stă bine mărcii Patagonia, într-un mod ecologic și etic. Fibrele de poliester au fost obținute prin reciclare, iar muncitorii angajați în fabricile de cusut au primit salarii echitabile și condiții bune de muncă.

Cămașa ușoară Patagonia Cap Cool Lightweight Shirt va funcționa bine atât pe traseu, cât și în fiecare zi în oraș, datorită combinației de țesătură tehnică și stil de zi cu zi de aici. Datorită utilizării poliesterului, acest model are un rol activ în eliminarea excesului de umiditate generat în timpul activității. Acest lucru se traduce printr-o modalitate mai ușoară de a menține un climat uscat și plăcut în jurul pielii pe o perioadă mai lungă de timp, protejând astfel împotriva supraîncălzirii. Acesta se va dovedi la fel de confortabil pe traseu, în combinație cu o ținută de munte în straturi, ca și în oraș. În plus, designerii de la Patagonia au folosit aici soluția HeiQ® Fresh, ceea ce face ca aceasta să încetinească formarea mirosurilor neplăcute. Acest lucru înseamnă că veți pune mai puține articole de îmbrăcăminte, mai funcționale în rucsacul de munte, ceea ce vă permite să rămâneți proaspăt mai mult timp.

Cămașa ușoară Patagonia Cap Cool Lightweight Shirt a fost croită într-o croială relaxată, permițându-i să fie purtată confortabil atât în timpul activității, cât și zilnic. Tricoul a fost realizat într-un mod etic și ecologic, așa cum confirmă certificările independente. Primul este Fair Trade Certified™, ceea ce înseamnă că Patagonia respectă principiul plății echitabile pentru munca depusă. A doua certificare este bluesign®, ceea ce înseamnă că niciunul dintre pașii de producție a tricoului nu a avut un impact negativ asupra mediului.

Cămașă ușoară Patagonia Cap Cool Lightweight Shirt - Caracteristici principale:

  • Tricou din material sintetic ultraușor;
  • Modelul absoarbe și evaporă rapid excesul de umiditate format pe piele;
  • tehnologia miDori™ bioSoft, care înmoaie țesătura și o adaptează la contactul cu pielea;
  • Finisaj antimicrobian al țesăturii cu tehnologia HeiQ® Fresh pentru a preveni formarea rapidă a mirosurilor neplăcute;
  • Tricoul este Fair Trade Certified™, ceea ce înseamnă că este vorba de salarii echitabile pentru munca depusă la producerea hainei;
  • Croiul ajustat vă va garanta o libertate maximă de mișcare;
  • Tricoul este fabricat conform standardului bluesign®;
  • Tricou realizat din fibre de poliester 100% reciclate;

Tehnologii
Tehnologia principală

miDori® bioSoft
miDori® bioSoft este un balsam de rufe pe bază de ulei extras din semințe de plante și componente derivate din deșeuri biologice. Datorită utilizării sale, țesăturile pe bază de bumbac obțin o moliciune peste medie, păstrându-și în același timp respirabilitatea naturală. Astfel, miDori® bioSoft sporește confortul îmbrăcămintei, fiind în același timp o soluție extrem de ecologică. Produsele care utilizează această tehnologie reduc emisiile de dioxid de carbon în procesul de producție cu 60% în comparație cu produsele sintetice standard cu proprietăți similare. miDori® bioSoft este certificat: GreenScreen Silver, ceea ce înseamnă că nu utilizează mii de substanțe aflate pe listele de risc chimic, și Cradle to Cradle Certified™, care certifică atenția acordată sănătății umane și bunăstării mediului în fiecare etapă a producției.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 45760
Culoare gri
Sex Barbati
No-code Nu
Seria producătorului Patagonia Capilene®
Tipul de prindere Nedescheiat
Tehnologia principală miDori™ bioSoft
Lungime mânecă Maneca scurta
Gramatura 65 g/m2
Material de bază 100% poliester
Protecție solară Lipsa informatii privind nivelul protectiei impotriva radiatiilor UVA si UVB
Tipul de decolteu Rotund
Protecția mediului bluesign®, Fair Trade Certified™, Fabricat din materiale reciclate
Activitate Trekking, Drumetie / Hiking
Îngrijire și întreținere
Îmbrăcăminte sintetică (tendințe de scămoșare)
Hainele din materiale sintetice pot să se piloneze în timp; totuși, acest lucru nu le schimbă performanța. Cu toate acestea, pentru a reduce un risc de apariție a acestui fenomen, spălați acest tip de haine separat și întoarse cu susul în jos. De asemenea, trebuie să aveți grijă ca toate elementele ascuțite ale altor haine și echipamente (i.e.: catarame, fermoare, bretele) să nu intre în contact direct cu un astfel de tip de haine. Dacă hainele se pătează, le puteți reîmprospăta cu ajutorul unui aparat de ras.

Patagonia Cap Cool LW Shirt - customer reviews

0.0