top

Termos voiaj Coleman 1L - silver

cu TVA 117,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 119,90Lei (-1%)
Prețul recomandat al producătorului 144,20Lei (-18%)

Cost livrare de la 18,90Lei Detalii
ID produs: 3138522045081

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Datorită scopului său în aer liber, termosul de drumeție Coleman de 1 l este fabricat din oțel inoxidabil robust. Prin urmare, poate rezista la greutățile de a fi transportat într-un rucsac de munte, asigurându-vă că veți avea întotdeauna cafea caldă cu dvs. pe traseu.

Termosul de drumeție Coleman de 1 litru vă permite să depozitați atât lichide calde, cât și lichide reci, ceea ce îl face un model extrem de versatil. Acest lucru vă va menține revigorat cu apă în timpul verii fierbinți și vă va stimula cu o înghițitură de cafea sau ceai în timpul iernii reci.

Un termos incasabil extrem de practic, cu proprietăți senzaționale de izolare termică. Întotdeauna considerat unul dintre cele mai bune de pe piață în testele comparative. Menține temperatura pentru o perioadă lungă de timp, nu își pierde proprietățile nici după perioade lungi de utilizare (practic ZERO reclamații). Produs în 3 capacități, conceput atât pentru lichide calde, cât și pentru lichide reci.

Coleman 1 l caracteristici cheie:

  • Capacul/Cupa protejează perfect lichidele turnate împotriva pierderilor de temperatură;
  • Dop de închidere fiabil, ușor de curățat, dintr-o singură bucată. Capacul nu trebuie deșurubat complet pentru a turna lichidul - pur și simplu îl rotiți la 90 de grade (datorită acestei soluții, lichidul din interiorul termosului nu se răcește la turnare);
  • După 6 ore de la turnarea apei fierbinți, temperatura lichidului scade la aproximativ 80ºC. Răcirea completă are loc după 30h (1,0l), 24h (0,75l), 15,5h (0,5l) - test la temperatura camerei.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 204508
Culoare gri
Sex Unisex
No-code Nu
Greutate ~ 639 g
Capacitate exactă ~ 1 l
Finisare ~ 30 x ø 8,8 cm
Material de bază Oțel inoxidabil
Activitate Trekking, Drumetie / Hiking, Camping

Coleman 1L - customer reviews

0.0