top

Termos Esbit Vacuum 1L - black

cu TVA 154,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 142,90Lei (+9%)
Prețul recomandat al producătorului 172,90Lei (-10%)

Cost livrare de la 18,90Lei Detalii
ID produs: 4260149870216

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Termosul Esbit Vacuum Thermos 1L este fabricat din oțel robust, ceea ce îl face perfect capabil să reziste la greutățile expedițiilor de trekking, camping sau ciclism. De asemenea, puteți utiliza fără probleme izolația sa excelentă pe drum sau la serviciu, savurând o înghițitură de cafea caldă iarna și apă răcoritoare vara.

Termosul Esbit este o combinație de funcționalitate și design minimalist, care este excelent atât pe traseu, cât și în oraș. Acest model este un exemplu perfect de construcție fiabilă, materiale de înaltă calitate și design modern.

Modelul Esbit Vacuum 1L este fabricat din oțel inoxidabil cu un strat negru antiderapant la exterior. Acest lucru previne căderea accidentală a termosului atunci când este ținut într-o mână înmănușată sau înghețată. Forma ergonomică permite ca termosul să fie manevrat confortabil și, de asemenea, îl face ușor de ascuns într-un rucsac îndesat. Pentru a se asigura că termosul, indiferent de volum, este la fel de confortabil de ținut în mână, toate capacitățile au un diametru aproape similar.

Termosul Esbit Vacuum 1L Tourist Thermos menține temperatura lichidelor pentru o perioadă lungă de timp datorită vidului dintre pereții realizați din oțel inoxidabil de calitate superioară. Datorită acesteia, termosul poate fi folosit pentru a stoca atât lichide calde, cât și reci. Indiferent dacă se toarnă un ceai proaspăt preparat sau o băutură izotonică cu gheață, lichidul turnat va fi aproape de temperatura inițială chiar și după multe ore. Pentru a facilita decizia de a cumpăra un termos cu capac automat sau tradițional - Esbit le oferă pe amândouă. Aceste dopuri pot fi folosite în mod interschimbabil, în funcție de gustul dumneavoastră și de nevoia de moment. În plus, termosurile Esbit sunt echipate și cu o a doua cană, purtată sub capac. Datorită acestuia, două persoane se pot bucura de o băutură caldă în același timp. Combinația atractivă de culori negru și portocaliu, caracteristică pentru Esbit, va încânta și ochiul, nu numai papilele gustative.

Esbit Vacuum Thermos 1L - caracteristici cheie:

  • Fabricat din oțel inoxidabil;
  • Pereți dubli care asigură proprietățile de izolare;
  • Finisat cu un finisaj mat acoperit cu pulbere;
  • Include două dopuri (automat și tradițional) și două cupe;
  • Interval de izolare la temperatura lichidului de cca. 98 °C și temperatura ambiantă de cca. 20 °C; după 6 ore: cca. 85 °C, după 12 ore: cca. 75 °C, după 24 de ore: cca. 60 °C;
  • Produs: VF1000ML

Specificatii tehnice
Culoare negru
Sex Unisex
No-code Nu
Greutate ~ 537 g
Capacitate exactă ~ 1 l
Finisare ~ 27,5 x 9 cm
Material de bază Oțel inoxidabil 18/8
Promoitem Bestseller
Activitate Trekking, Drumetie / Hiking, Tactical outdoor, Camping

Esbit Vacuum 1L - customer reviews

0.0