top

Teapigs

Teapigs este o marcă de ceaiuri de înaltă calitate, disponibilă pentru toți iubitorii de băuturi. Acest producător oferă ceaiuri clasice în pliculețe, precum și ceaiuri pentru prepararea la rece. Teapigs din magazinul 8a.ro oferă o gamă largă de arome pentru toți iubitorii de ceai.
View as Grid List

1 Produse

 1. -28%
  Ceai la pliculet Teapigs Cold Brew Cucumber & Apple
  Ceai la pliculet Teapigs Cold Brew Cucumber & Apple
  cu TVA 24,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 28,40Lei (-12%)
  Prețul recomandat al producătorului 34,90Lei (-28%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

1 Produse

Ștergere

Teapigs - pentru iubitorii de ceai

Marca Teapigs a fost înființată în 2006 cu o singură misiune - să ofere acces ușor la ceai de înaltă calitate. La acea vreme, în Marea Britanie, ceaiul bun putea fi consumat doar în anumite locuri. Rafturile erau dominate de amestecuri de calitate foarte slabă, care nu ofereau o aromă completă. Iubitorii de cafea aveau o situație foarte diferită la acea vreme. Zeci de cafenele, aparate de cafea specializate și multe soiuri de boabe de cafea au permis cunoscătorilor de cafea să aleagă dintre numeroasele soiuri și arome disponibile. Fondatorii brandului Teapigs - Nick și Louise au dorit să ofere o alegere similară pentru iubitorii de ceai. Datorită experienței lor cu gigantul global de ceai Tetley, au știut exact ce căutau și ce să caute atunci când căutau soiuri unice de ceai.

Ceaiurile marca Teapigs sunt atent selecționate Sunt selectate doar frunze, ierburi, fructe, condimente și flori de cea mai bună calitate, din care se compun arome unice care nu pot fi găsite în produsele disponibile în supermarketuri. Ceea ce distinge produsele mărcii sunt pliculețele mari care conțin frunze de ceai nemăcinate. Astfel, rezultă o băutură de aceeași calitate superioară ca și cum ar fi fost preparată din frunze libere. Este mult mai ușor de preparat. Astăzi, marca Teapigs și ceaiurile sale sunt prezente în peste 40 de țări. Oamenii care alcătuiesc compania abordează tot timpul cu cel mai mare entuziasm crearea de noi compoziții de arome.

Teapigs ceaiuri în magazinul 8a.ro

În oferta noastră ne concentrăm în principal pe ceaiuri pe care le puteți prepara cu ușurință în timpul oricărei excursii, fie că mergeți la munte sau la lac. În primul rând, există ceaiurile Teapigs în pliculețe, indispensabile atunci când nu ai un aparat de infuzat și singura ta unealtă este o cană mică de apă clocotită. Teapigs cold brew teas sunt, de asemenea, foarte populare. Acestea vă permit să preparați rapid o băutură aromată fără a fi nevoie să fierbeți apă. Sunt alegerea perfectă pentru căldura verii, făcându-vă să doriți să luați o altă înghițitură de băutură. Descoperă aromele unice ale Teapigs în magazinul 8a.ro!