top

T-Wall

T-Wall este un producător specializat în proiectarea și producția de prize de cățărare, structuri pe panou și dispozitive de antrenament pentru cățărători. Oferta include produse care vă vor permite să vă antrenați la cățărare indiferent de vreme.
View as Grid List

2 Produse

pe pagină
View as Grid List

2 Produse

Ștergere

T-Wall - 100% cățărare

Acest brand polonez se concentrează pe deplin pe nevoile tuturor cățărătorilor. Oferă o gamă largă de produse pentru antrenament și cățărare în interior. Modelele includ o varietate de prize de cățărare și structuri pentru a crea trasee fantastice pe fiecare perete. Materialele de înaltă calitate și alegerile aproape nelimitate în ceea ce privește formele și dimensiunile ne asigură că le putem folosi pentru a crea trasee pentru începători Marca T-Wall produce, de asemenea, echipamente de antrenament pentru cățărare. Prinderile de antrenament și plăcile de prindere expandate vă vor permite să vă șlefuiți forma în confortul celor patru pereți.

Produsele T-Wall online pe 8a.ro

Oferim o gamă largă de produse de la brandul polonez. Ne concentrăm în special pe accesoriile de antrenament pentru cățărare oferind, printre altele, o gamă largă de plăci de prindere. Modelele extinse vă permit să efectuați o serie de exerciții de întărire a degetelor, dar și pentru mușchii brațelor și mâinilor. Oferta include atât plăci de prindere clasice, realizate din același material foarte aderent ca și gripurile de cățărare, cât și modele din lemn pentru iubitorii de materiale naturale. Indiferent de modelul pe care îl alegeți, puteți fi siguri că vă va permite să efectuați un antrenament eficient de cățărare