top

Swix

Swix este o marcă scandinavă specializată în lubrifianți pentru schiurile de fond și de coborâre. Oferă, de asemenea, îmbrăcăminte, echipament pentru schi fond și schi alpin.
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Swix - lubrifianți pentru schiori

Marca scandinavă Swix a fost aproape întotdeauna asociată cu lubrifianții de schi. Mai mulți factori au contribuit la înființarea sa. Primul a fost un incendiu la fabrica de ceară a lui Martin Matsbo din Malung. Acest lucru a însemnat că a trebuit să o ia de la capăt. Cu toate acestea, a intrat în contact cu o serie de inovatori și oameni de știință de la Institutul Regal de Tehnologie din Stockholm. Curând a început lunga căutare a compoziției ideale a lubrifiantului de schi. După aproape 6.000 de încercări și 200 de substanțe diferite, a fost clar - nu există o unsoare care să poată fi folosită în orice vreme. Pentru o alunecare maximă pe zăpadă, este esențial să se adapteze lubrifiantul la tipul de zăpadă, la temperatură și la alți câțiva factori. Astfel, în scurt timp a fost dezvoltată o serie întreagă de lubrifianți Swix pentru diferite condiții meteorologice. Era greu să le deosebești la prima vedere, așa că s-a decis să le adaugi culori. Astfel a fost creat un anumit standard, care timp de mulți ani a devenit punctul de referință pentru lubrifierea eficientă și eficace a schiurilor.

În 1948, marca a început să vândă lubrifianți în Norvegia. Deși la început norvegienii au fost reticenți față de invențiile străine, în scurt timp și-au dat seama de potențialul produselor Swix. În scurt timp, lubrifianții mărcii au fost folosiți de medaliații olimpici cu aur la schi fond, precum și de turiști, schiori de fond și schiori de agrement.

Marca Swix în magazinul 8a.ro

Deși este cunoscută mai ales pentru lubrifianții de schi, marca Swix oferă acum o gamă mult mai largă de produse. Acestea includ îmbrăcăminte de schi, bețe și chiar schiuri cu rotile. Producătorul este bine cunoscut printre toți iubitorii de schi fond și alpin. În magazinul nostru 8a.ro, oferim o selecție largă de lubrifianți Swix care se vor descurca bine în condiții meteo variate. Aceasta este una dintre piesele de echipament adesea ignorate de fiecare schior, dar care are un impact major asupra confortului la schi. Schiurile ceruite corespunzător vor schia mult mai ușor. Ceararea are, de asemenea, un impact asupra duratei de viață a schiurilor dumneavoastră, așa că de ce să nu aveți încredere într-un specialist în schiuri!