top

Stubai

Stubai este un brand austriac care produce echipamente de munte și de alpinism de înaltă calitate. Oferim o gamă largă de echipamente pentru alpiniști, alpiniști, iubitori de drumeții și via ferratas!
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Echipamente Stubai din inima Alpilor

Sediul central al companiei situat în Valea Stubai reflectă perfect spiritul acestei companii. Aici sunt concepute produsele pentru oamenii care iubesc muntele. O echipă de alpiniști și ingineri profesioniști lucrează constant la îmbunătățirea următoarei versiuni a echipamentului. Toate ideile se bazează pe nevoile care apar în călătoriile ulterioare la munte, fie că este vorba de profesioniști sau de cei pentru care acestea sunt primele călătorii pe munte. Apoi se dezvoltă un design detaliat care trebuie să țină cont atât de durabilitatea adecvată, cât și de ergonomia ridicată a utilizării în condiții montane. Fiecare nou produs trebuie apoi supus unei serii de teste de laborator riguroase care să confirme fiabilitatea și durabilitatea acestuia. Abia apoi echipamentele pot ajunge în cele din urmă pe piață. Datorită acestui proces de dezvoltare de noi produse, puteți fi siguri că fiecare model Stubai care ajunge în mâinile iubitorilor de munte este caracterizat de o fiabilitate ridicată.

Istoria îndelungată și anii de experiență ai unui brand apreciat

Rădăcinile brandului austriac datează de mulți ani. Urmele primei prelucrări a oțelului în Valea Stubai datează din secolul al XIV-lea. În 1897 a fost înființată asociația maeștrilor fierari locali, care se ocupa în principal de fabricarea cuțitelor și a uneltelor agricole. În 1960 a fost redenumită Stubai De-a lungul timpului, ofertele sale au început să domine elementele de echipament montan. Astăzi marca este recunoscută de toți iubitorii de trasee alpine, oferind echipamentul necesar pentru deplasarea în siguranță pe munte atât vara

Echipamente de alpinism și escaladă Stubai pe 8a.ro

Gama largă de produse oferite de marca austriacă Stubai face ca aceasta să poată oferi echipamentul potrivit pentru fiecare iubitor de munte, indiferent de activitatea pe care o întreprinde în ele. Atât pentru cățărători, cât și pentru alpiniști, există o gamă de echipamente de calitate superioară. Carabiniere ușoare și robuste sau Stubai quickdraws, dispozitive de asigurare și coborâre ușor de utilizat - toate acestea asigură o fiabilitate ridicată în munți și în timpul antrenamentelor. Harnașamentele de alpinism versatile vor garanta o utilizare confortabilă în timp ce cuceriți pereții munților în orice moment al anului. Bineînțeles, în catalogul Stubai puteți găsi și căști de alpinism, care vă vor fi de folos în timpul multor activități montane.

Marca Stubai are, de asemenea, o gamă foarte extinsă de echipamente de iarnă. Un topor de încredere Stubai axe și crampoane reprezintă baza de echipament pentru fiecare persoană care pornește pe traseele montane înzăpezite. Diferitele modele vă permit să găsiți echipamentul perfect pentru activitatea dumneavoastră, de la ture pe ghețari și alpine la cățărare pe gheață și alpinism tehnic. În timpul multor activități, echipamentul de avalanșă, cum ar fi lopețile de zăpadă și sondele de avalanșă vor fi, de asemenea, cu siguranță necesare.

În plus față de echipamentul de bază, Stubai oferă, de asemenea, multe piese suplimentare de echipament montan. Printre acestea se remarcă rucsacurile, mănușile de munte, accesoriile pentru drumeții, precum și echipamentul pentru via ferratas. Datorită acestui fapt, fiecare iubitor de munte va găsi în oferta mărcii austriece echipamente de înaltă calitate pentru activitatea sa preferată. Dacă sunteți în căutarea unui echipament de calitate superioară și de încredere, merită să cunoașteți oferta brandului Stubai la magazinul de alpinism 8a.ro.