top

Sticla de apa de voiaj Lifestraw Go Stainless Steel - blue

cu TVA 294,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 315,18Lei -6%
Prețul recomandat al producătorului 350,20Lei -15%
Produsul nu este disponibil

Livrare în 2-5 zile lucrătoare
Prelungim termenul de retur până la 15.01.2024!

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 18,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! GRATIS!

Sticla cu filtru din oțel inoxidabil Lifestraw Go este perfectă pentru drumeții off-road și camping, unde accesul la apă curentă este limitat. Produsul este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, rezistent la coroziune și la temperaturi extreme. Izolația în vid a sticlei cu pereți dubli va menține în mod eficient o temperatură scăzută a apei pentru o perioadă lungă de timp. Modelul este echipat cu un carabinier integrat, astfel încât să puteți transporta sticla în mod convenabil.

Lifestraw și-a început activitatea prin a ajuta victimele dezastrelor naturale. În timp, modelele mărcii elvețiene au ajuns în segmentul outdoor. Echipamentul Lifestraw reduce consumul de plastic, reducând astfel nevoia de a cumpăra apă îmbuteliată. Atât filtrele, cât și sticlele cu filtru garantează accesul la îndemână la apă potabilă, indiferent de condițiile în care se desfășoară activitatea.

Sticla cu filtru din oțel inoxidabil Lifestraw Go este o extensie excelentă a filtrului de bază. Acest lucru se datorează faptului că filtrul practic, alungit, este încorporat într-o sticlă robustă. Datorită acestui lucru, nu avem nevoie de un recipient suplimentar pentru a colecta apa și nu trebuie să o bem direct dintr-un râu sau lac. Pur și simplu umpleți sticla, iar apa este purificată la fiecare înghițitură. Sticla își dovedește valoarea nu numai pe traseu, ci și în locurile în care nu suntem siguri de calitatea ridicată a apei.

Sticla folosește un filtru special HollowFiber. Funcționează pe principiul mecanic. Datorită porilor săi microscopici, acesta reține impuritățile cu un diametru de peste 0,2 µm. Printre acestea se numără bacterii, paraziți, protozoare, precum și contaminanți mai mari, adică principalul pericol care ne așteaptă atunci când folosim sursele de apă de pe marginea drumului. Filtrul utilizat poate filtra aproximativ 4.000 de litri de apă, astfel încât poate fi utilizat pentru o perioadă foarte lungă de timp. În timpul utilizării, este o idee bună să "curățați" filtrul cu apă curată pentru a scăpa de unele dintre impuritățile din filtru și pentru a facilita fluxul de apă. Pentru a vă asigura că flaconul LifeStraw vă servește cât mai mult timp posibil, merită să asigurați o întreținere adecvată. Dacă nu intenționați să folosiți flaconul pentru o perioadă de timp - îndepărtați și uscați filtrul, depozitându-l într-o pungă Ziploc, și dezinfectați flaconul cu o soluție de ¼ linguriță de înălbitor la 2 căni de apă curată. Păstrați sticla LifeStraw pe jumătate plină cu apă și 1 linguriță de sare. Acest lucru va preveni dezvoltarea mucegaiului sau a algelor, menținând în același timp microfiltrul hidratat atunci când sticla nu este folosită.

Principiul simplu al sticlei cu filtru Lifestraw Go asigură o fiabilitate ridicată și facilitează utilizarea acesteia. Pur și simplu turnați apa în interior și începeți să beți. Acest model vă permite să reduceți în mod semnificativ rezervele de apă pe care le luați cu dvs. în drumețiile de o zi și să folosiți pârâurile și lacurile de pe marginea drumului. Filtrul este soluția ideală atunci când rămâi fără apă curată pe drum. Carabiniera inclusă înseamnă că puteți lua cu ușurință sticla cu dvs. într-o excursie de o zi la munte, dar și să o fixați în rucsacul de drumeție pentru o excursie de câteva săptămâni. Iarna, filtrul trebuie protejat de îngheț, dar datorită dimensiunii sale compacte, îl puteți ascunde cu ușurință sub jachetă sau în sacul de dormit.

Sticlă din oțel inoxidabil Lifestraw Go - Caracteristici principale:

  • Buzunarul extensibil vă permite să beți confortabil din sticlă;
  • Sticlă din oțel inoxidabil durabil;
  • Carabină inclusă pentru fixarea sticlei la rucsac;
  • Ușor de utilizat - filtrul funcționează atunci când beți;
  • Fiabilitate ridicată - filtrare bazată pe o membrană specială HollowFiber, fără substanțe chimice;
  • Filtrul reține contaminanții mecanici și biologici cu un diametru mai mare de 0,2 µm, adică marea majoritate a bacteriilor (până la 99,99%), a paraziților, a protozoarelor (până la 99,9%) și a contaminanților sub formă de particule fine;
  • Filtrul nu reține virușii;
  • Poate filtra până la 4.000 de litri de apă.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului LSG1SSBLWW
Culoare bleumarin
Sex Unisex
No-code Nu
Greutate ~ 480 g
Capacitate exactă ~ 710 ml
Finisare ~ 240 x 85 mm
Outlet Nu
Activitate Drumetie / Hiking, Tactical outdoor

Lifestraw Go Stainless Steel - customer reviews

0.0