top

Șosete Stance Camper - washedblack

cu TVA 47,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 47,59Lei (+1%)
Prețul recomandat al producătorului 72,10Lei (-33%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Only %1 left
Cost livrare de la 18,90Lei Detalii
ID produs: 190107499262-1

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Șosetele de trekking Stance Camper sunt un model excelent atât pentru călătoriile lungi, cât și pentru cele scurte. Datorită lânii merinos, acestea au proprietăți termoregulatoare și antibacteriene excelente, iar tehnologia INFIKNIT™ asigură o durată de viață semnificativ mai lungă.

Un atu imens al mărcii Stance și al șosetelor de drumeție Camper este manopera lor. Se poate observa măiestria meșteșugului, atenția acordată detaliilor, cum ar fi amortizarea (aici în versiunea midweight), panourile din plasă pentru a ajuta la respirație sau inserțiile de susținere adecvată la mijlocul piciorului.

Șosetele de munte Stance Camper folosesc tehnologia INFIKNIT™. Ce este? Este rețeta secretă a mărcii Stance pentru o rezistență ridicată la uzură a șosetelor. Fibrele, care sunt compuse într-un mod special, sunt testate cu meticulozitate în fabrică în ceea ce privește abraziunea, pentru a asigura un ciclu de viață maxim al produsului.

Șosete Stance Camper - caracteristici cheie:

  • Fabricat dintr-un amestec de materiale tehnice, cu adaos de lână merinos pentru o izolare excelentă, termoreglare și proprietăți antibacteriene;
  • Material cu tehnologie INFIKNIT™ cu rezistență la abraziune peste medie;
  • Amortizare de grosime medie;
  • Panouri din plasă cu respirabilitate sporită;
  • Sprijin la mijlocul piciorului (Performance Arch Support);
  • Amortizare suplimentară îmbunătățită Hike Cushioning;
  • O pereche inclusă.

Tehnologii
Tehnologia producătorului

Stance INFIKNIT™
INFIKNIT™ este un amestec de fibre brevetat de Stance, conceput pentru a garanta o durabilitate incredibilă a șosetelor și o rezistență mai mare la deteriorări mecanice. Este țesută în zonele cele mai expuse la frecare - la nivelul călcâiului și în jurul degetelor de la picioare (pe întreaga circumferință), iar la modelele Performance și în partea din față a tălpii. Produsele cu tehnologie INFIKNIT™ durează de până la 5 ori mai mult decât modelele Stance fără această tehnologie, rezistând la frecarea și impactul pe fețele de încălțăminte.

Tehnologia principală

Merino
Proprietățile încântătoare ale lânii merinos sunt acum exploatate din plin în crearea de îmbrăcăminte tehnică de înaltă calitate. Materialul natural provine din lâna oilor care locuiesc în unele dintre cele mai dificile locuri din lume pentru a trăi. Aceste oi - merinos - trebuie să fie capabile să facă față atât căldurii, cât și frigului. Secretul lor este lâna - aceasta are mii de microbacuri de aer în ea, care acționează ca un tampon împotriva temperaturilor extreme. În timpul verii, fibrele nu se încălzesc la fel de mult ca și corpul nostru, în timp ce iarna, umiditatea responsabilă de răceală este absorbită de fibrele merinos și transportată în exterior. Proprietățile sale specifice fac ca, chiar și atunci când fibrele sunt umede, acestea să rămână plăcute la atingere și să își păstreze o parte din proprietățile izolatoare. Lâna merino se usucă mai eficient decât bumbacul și mult mai repede decât lâna clasică. De asemenea, nu permite bacteriilor să se cuibărească în haină, astfel încât formarea mirosurilor neplăcute este puternic redusă.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului A555B22PEL
Culoare albastru marin
Sex Unisex
No-code Nu
Conținut Merino în materialul principal Sub 51% lână merinos
Material de bază 37% nailon, 35% lână merinos, 26% poliester, 2% elastan
Înălțimea șosetei Inalte, pana la gamba
Grosimea șosetei Midweight
Compresie Fără compresie
Separare anatomică Da, sosete dedicate, picior stang, picior drept
Tehnologia principală Merino
Tehnologia producătorului Stance INFIKNIT™
Activitate Trekking, Drumetie / Hiking

Stance Camper - customer reviews

0.0