top

Șosete de alergare femei

Șosetele de alergare pentru femei în garderoba fiecărui iubitor de jogging sau sprint sunt un "must" absolut. Îmbrăcați atunci când mergeți la antrenament, aceștia vor ajuta la evitarea disconfortului și la minimizarea riscului de apariție a calusurilor.
View as Grid List

166 Produse

 1. -10%
  Șosete alergare femei Stance Exotic 3 Pack - black

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Sosete alergare femei Stance Amari 3 Pack - dustyrose

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Sosete alergare femei Stance Core 3 Pack - lilacice

  Lista de dorințe

 4. -6%
  Șosete alergare Inov-8 Active Low - black

  Lista de dorințe

 5. -6%
  Șosete alergare Inov-8 Active Mid - black

  Lista de dorințe

 6. -5%
  Sosete femei Inov-8 Active High - ivory/rose

  Lista de dorințe

 7. -6%
  Șosete alergare Inov-8 Active Low - navy

  Lista de dorințe

 8. -5%
  Șosete Inov-8 Active High - navy

  Lista de dorințe

 9. -5%
  Șosete Inov-8 Active Merino - grey melange

  Lista de dorințe

 10. -6%
  Șosete alergare Inov-8 Active Mid - navy

  Lista de dorințe

 11. -5%
  Șosete Inov-8 Active High - black

  Lista de dorințe

 12. -9%
  Șosete Maloja Vesuv - glacier milk nordic

  Lista de dorințe

 13. -10%
  Sosete lana merinos Maloja Hohneck - midnight multi

  Lista de dorințe

 14. -23%
  Sosete alergare femei Stance Athletic Tab - pink

  Lista de dorințe

 15. -24%
  Șosete alergare Stance Athletic Tab 3 Pack - multi

  Lista de dorințe

 16. -24%
  Șosete alergare Stance Run Light Quarter - black

  Lista de dorințe

 17. -26%
  Șosete alergare Stance Flounder Crew - navy

  Lista de dorințe

 18. -24%
  Șosete alergare Stance Run Light Crew - black

  Lista de dorințe

 19. -25%
  Sosete alergare femei Stance Circuit 3 Pack - rebelrose

  Lista de dorințe

 20. -23%
  Șosete alergare Stance Run Light Tab - volt

  Lista de dorințe

 21. -24%
  Șosete alergare Stance Run Light Quarter - volt

  Lista de dorințe

 22. -24%
  Șosete alergare Stance Athletic Crew - black

  Lista de dorințe

 23. -29%
  Sosete alergare femei Stance Rouge - rebel rose

  Lista de dorințe

 24. -28%
  Șosete alergare Stance Flounder Tab - teal

  Lista de dorințe

 25. -23%
  Șosete alergare Stance Run Light Tab - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

166 Produse

Ștergere

Șosete confortabile de alergare pentru femei

Ciorapii de alergare pentru femei diferă ușor de modelele pentru bărbați. Este vorba, în principal, de gama de mărimi și culori. Proprietățile sunt similare pentru ambele variante. Fără îndoială, toate ar trebui să fie confecționate din țesături care vor fi solide și vor rezista, de asemenea, la o expunere mai mare la deteriorări. Țesătura permanentă pe o parte ar trebui, de asemenea, să fie însoțită de fibre moi. Șosetele de alergare pentru femei aderă direct la picioare, deci nu pot fi neplăcute pentru piele. La ce ar trebui să mai acordați atenție este și nivelul de permeabilitate la aer pe care îl oferă modelul. Șosetele pentru femei concepute corespunzător garantează o circulație netulburată a aerului. În consecință, ele susțin menținerea unui climat uscat în apropierea pielii. Numai atunci când se obține un astfel de rezultat, acesta influențează pozitiv confortul de a face pași viguroși ulterior.

Șosete de alergare pentru femei + pantofi de alergare = antrenament eficient

Când aleargă, confortul maxim este ceea ce urmărește fiecare alergător. Cu toate acestea, chiar și cu un tricou moale, pantaloni tehnici și pantofi confortabili în picioare, nu veți obține acest lucru. Șosetele de alergare pentru femei vor completa perfect ținutele tehnice. Cu toate acestea, alegerea lor nu poate fi întâmplătoare. Ar trebui să vă ghidați după parametrii tehnici, dar să țineți cont și de faptul că o anumită propunere funcționează bine cu pantofii pe care îi purtați. Chiar și cele mai bune accesorii și îmbrăcăminte, dacă sunt combinate incorect, nu își vor îndeplini funcția. Atingerea șosetelor de alergare pentru femei, concepute pentru această activitate specifică, va garanta că modelul va funcționa bine atunci când este purtat cu pantofii de alergare și va trece perfect examenul pe traseu. Acest lucru se datorează unei construcții bine gândite, care reduce la minimum riscul de alunecare sau de rulare a șosetelor Pentru distanțe mai lungi, alergătoarea nu va resimți niciun disconfort. Următorii kilometri vor fi parcurși cu încredere și stabilitate.

Diversele tipuri de antrenament în șosete de alergare pentru femei sunt o plăcere pură

Ce face ca șosetele de alergare pentru femei să fie potrivite pentru diferite tipuri de antrenament? Designul modelelor dedicate alergătorilor include, de exemplu, părți întărite în jurul călcâielor și al degetelor de la picioare. Folosirea unor materiale extrem de durabile în aceste zone cheie înseamnă că șosetele nu își pierd funcționalitatea chiar și atunci când sunt purtate pentru perioade mai lungi de timp în condiții mai dificile. Este evident că, atunci când se aleargă, frecarea picioarelor de material este mai mare decât în cazul unei plimbări lejere, astfel că astfel de soluții de întărire a rezistenței reduc riscul de frecare.

Șosetele de alergare pentru femei au proprietăți suplimentare

Pentru a răspunde mai bine nevoilor utilizatorilor, producătorii nu se limitează doar la utilizarea de soluții de design. Ei ajung la tehnologii materiale care au un efect pozitiv asupra, de exemplu, prelungirii prospețimii sau a proprietăților bacteriostatice ale țesăturilor din care sunt cusute șosetele de alergare pentru femei. Acest efect se obține prin utilizarea unor fibre sintetice cu un design special sau prin îmbogățirea materialului cu ioni de argint. Aceste tratamente reduc în plus riscul de alergii și iritații. Un beneficiu suplimentar este încetinirea procesului de formare a mirosurilor neplăcute.

Șosete de alergare pentru femei - variante

În ceea ce privește proprietățile tehnice, șosetele de alergare pentru femei și bărbați nu diferă semnificativ între ele. Diferența se referă în principal la design și la gama de mărimi. Varietatea de design este foarte largă. Designerii creează cu plăcere modele feminine din materiale de diferite culori. Astfel, puteți alege șosete potrivite pentru minimaliștii care caută variante discrete, dar și pentru esteții care acordă atenție nu numai parametrilor, ci și originalității vizuale a hainelor. Alegerea este valabilă și în ceea ce privește tăietura. În funcție de preferințele lor, femeile pot alege șosete de alergare lungi sau scurte. Fiecare tip face parte dintr-o gamă largă de haine de alergare din magazinul online 8a.ro.