top

Șlapi femei Salomon Reelax Break 5.0 - opal blue/white

cu TVA 174,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 170,57Lei (+3%)
Prețul recomandat al producătorului 247,20Lei (-29%)

Only %1 left
Cost livrare de la 18,90Lei Detalii
ID produs: 193128540517-1

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Șlapii Salomon Reelax Break 5.0 pentru femei reprezintă confortul suprem într-o zi leneșă, când nu este în program nici completarea unui maraton, nici o drumeție din vârf în vârf, nici măcar o alergare urbană. Șlapii extrem de confortabili, cu o talpă perfect amortizată, vor fi perfecți pentru a vă relaxa la hotel, în grădină sau pentru o scurtă plimbare în ritm relaxat.

Șlapii Salomon Reelax Break 5. 0 vor fi, de asemenea, perfecți ca încălțăminte de îmbrăcat după orice activitate cu impact ridicat. Pentru a vă oferi picioarelor o pauză, pentru a le calma după o alergare lungă sau o drumeție solicitantă.

Șlapii Salomon Reelax Break 5.0 pentru femei folosesc tehnologia EndoFit™. Ce înseamnă acest lucru? Că ajustarea la piciorul dumneavoastră va fi cât mai precisă posibil. Că cureaua din plasă se înfășoară în jurul gleznei în cel mai confortabil mod posibil.

În plus, vă puteți baza pe suportul complet al tălpii avansate Contagrip® MD. Seria Contagrip® este un semn distinctiv al Salomon de ani de zile, cu prima talpă Contagrip® a mărcii franceze în 1994, iar de atunci compania a continuat să dezvolte acest element de încălțăminte în colaborare cu atleții de înaltă performanță. În ediția MD, talpa garantează cel mai înalt nivel de amortizare și ușurință. Șlapii au, de asemenea, o talpă intermediară EnergyCell™, realizată din spumă EVA, care absoarbe șocul fiecărui pas.

Șlapi Salomon Reelax Break 5.0 - caracteristici cheie:

  • Curele din plasă ca partea superioară;
  • EndoFit™ se potrivește;
  • Talpă intermediară elastică EnergyCell™ din spumă EVA;
  • Talpă Contagrip® MD pentru o amortizare excelentă.

Tehnologii
Tehnologia producătorului

Salomon Contagrip®
Extrem de durabilă, dar care oferă o tracțiune excelentă. Talpa Contagrip® de la Salomon este concepută pentru a oferi o performanță impecabilă, indiferent dacă este vorba de soare, ploaie, asfalt sau teren stâncos. Fiecare talpă din familia Contagrip® este alcătuită din peste douăzeci de componente pentru a asigura o performanță optimă în funcție de activitatea pe care încălțămintea este destinată să o desfășoare.

Tehnologia producătorului

Salomon EndoFit™
În interiorul pantofului, există o talpă suplimentară care învelește piciorul. Acest lucru îl împiedică să alunece în interiorul pantofului, astfel încât ajustarea este și mai precisă și, prin urmare, mult mai confortabilă.

Tehnologia producătorului

Salomon EnergyCell™+
Talpa intermediară Salomon EnergyCell™+ este o componentă premium utilizată în pantofii de munte și de alergare de înaltă performanță ai mărcii franceze. Talpa intermediară EnergyCell™+ oferă o revenire excelentă, o întoarcere ridicată a energiei, durabilitate și amortizare.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului L41279000
Culoare alb
Sex Femei
No-code Nu
Greutate ~ 200 g
Construcție Slapi / papuci cu degete descoperite - pentru aerisire si lejeritate maxima
Materialul feței Material / material textil
Căptușeală Lipsa
Finisare antibacteriană Lipsa informatii
Sistem de închidere a ghetei Lipsa (slip-on)
Tehnologia producătorului Salomon Contagrip®, Salomon EndoFit™, Salomon EnergyCell™+
Activitate De zi cu zi / Lifestyle

Salomon Reelax Break 5.0 - customer reviews

0.0