top

Skross

Skross este o marcă elvețiană care facilitează utilizarea echipamentelor electronice în zonele îndepărtate ale lumii. Adaptoarele; încărcătoarele USB și băncile de alimentare care pot fi găsite în magazinul 8a.ro sunt uimitoare pentru călătorii.
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Skross - acces fiabil la electricitate

Adaptoare moderne de priză echipate cu un sistem special de glisare - acestea sunt produsele care au făcut ca marca Skross să fie cunoscută în multe țări din întreaga lume. Soluția inovatoare, brevetată în 2002, a devenit rapid foarte populară și a devenit un element permanent în gențile și valizele tuturor călătorilor. Soluția a devenit rapid un succes de vânzări și, cu o disponibilitate în peste 60 de țări, a devenit ceva obișnuit printre iubitorii călătoriilor peste hotare. Primul adaptor pentru prize electrice, care putea fi utilizat în multe țări diferite, s-a dovedit a fi o invenție extrem de funcțională. Ușurința de utilizare, dimensiunea compactă sau calitatea ridicată a construcției au fost, de asemenea, considerente importante.

Marca Skross a trecut de la statutul de companie locală la cel de producător global de adaptoare și alte accesorii electrice pentru călători în doar câțiva ani. Drepturile de brevet pentru soluții cheie permit companiei să asigure cea mai înaltă calitate și funcționalitate a produselor sale. În prezent, pe lângă adaptoare, gama mărcii include și încărcătoare USB, Power banks sau cabluri necesare pentru încărcarea smartphone-urilor, laptopurilor și a altor dispozitive electronice. Marca Skross pune siguranța produselor sale mai presus de orice. Din acest motiv, acestea respectă standardele stabilite de Comisia Electrotehnică Internațională (IEC), asigurând un grad ridicat de siguranță în utilizare. În plus, se exercită un control continuu al calității asupra procesului de producție, astfel încât numai produsele testate și rafinate părăsesc fabrica.

Cu Skross veți avea întotdeauna acces la electricitate

În lumea de astăzi, accesul la electricitate este crucial. Smartphone-uri, laptopuri, lanterne frontale, navigatoare GPS - toate dispozitivele electronice au nevoie de reîncărcare din când în când. În timp ce în propria noastră casă nu există nicio problemă cu accesul la rețeaua electrică, în timpul călătoriilor și expedițiilor în străinătate vom întâlni standarde de prize diferite. Dacă nu suntem pregătiți pentru acest lucru, ne vom confrunta cu o căutare dificilă a unui adaptor la fața locului sau cu o imposibilitate totală de a ne încărca echipamentul electronic. În astfel de cazuri, cea mai bună soluție este adaptorul Skross potrivit. Există o selecție foarte mare de modele în ofertă. Diferitele versiuni sunt adaptate la prizele găsite în anumite țări. Acestea au o dimensiune compactă, ceea ce le face ușor de adăugat în bagaje. Sunt disponibile și modele mai extinse (Skross World), care acoperă aproape întreaga lume. Adaptoarele vor permite utilizarea prizelor electrice din diferite țări și vor face adesea posibilă utilizarea echipamentelor achiziționate în străinătate în Polonia.

Soluții inovatoare de la marca elvețiană

Sediul central și studiourile de design ale mărcii se află în Elveția, o țară cunoscută pentru produsele sale precise și de calitate superioară. Acesta este și cazul produselor Skross, care, datorită nivelului lor ridicat de fiabilitate, sunt perfecte pentru călătoriile în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Te poți baza pe ele ori de câte ori smartphone-ul sau laptopul tău rămâne fără energie. Producția adaptoarelor în sine are loc în Asia, sub un control strict al calității. Acest lucru garantează că fiecare produs îndeplinește cele mai înalte standarde.

Astăzi, adaptoarele, încărcătoarele și băncile de alimentare Skross sunt disponibile în peste 100 de țări din întreaga lume. La rândul său, producătorul însuși a crescut pentru a deveni unul dintre liderii pieței de adaptoare pentru prize electrice. Produsele sale pot fi găsite atât în magazinele de călătorie bune, cât și în aeroporturi. Soluțiile dezvoltate de Skross sunt foarte populare datorită funcționării lor intuitive, calității ridicate a construcției și fiabilității. Acestea sunt folosite de toți cei care călătoresc mult între țări diferite. Printre utilizatorii mulțumiți se numără călători profesioniști, turiști, corespondenți străini, sportivi și mulți, mulți alții.

O gamă largă de produse Skross în magazinul 8a.ro

Băncile de alimentare sunt, de asemenea, o completare excelentă a adaptoarelor. Acestea vor permite stocarea unei anumite cantități de energie pentru momentele în care rețeaua electrică nu este disponibilă. Acest lucru este perfect pentru călătoriile mai lungi, permițându-vă să vă folosiți smartphone-ul în orice moment. Băncile de alimentare compacte Skross se potrivesc cu ușurință în bagaje, fără a ocupa prea mult spațiu. De asemenea, acestea sunt populare pentru utilizarea zilnică, salvând situația în care uitați să vă încărcați telefonul mobil noaptea. În mașină, pe de altă parte, veți avea nevoie de un încărcător USB pentru priza de brichetă. Acesta va folosi eficient timpul petrecut în timpul navetei pentru a vă încărca smartphone-ul. Toate produsele producătorului nu numai că funcționează cu brio și se caracterizează prin fiabilitate, dar arată și foarte bine.