top

Shokz

Shokz este un brand specializat în proiectarea și producția de căști deschise pentru persoanele active. Căștile osoase Shokz sunt ideale pentru practicarea multor sporturi, dar și pentru utilizare zilnică.
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Căști Shokz pentru sportivi

În prezent, majoritatea mărcilor care produc căști se concentrează pe izolarea maximă a utilizatorului de lumea din jur. Consideră că cea mai bună modalitate de a obține un sunet perfect este reducerea la minim a sunetelor din mediul înconjurător. Deși acest abordare funcționează atunci când asculți albume muzicale acasă, nu este neapărat o soluție optimă atunci când te deplasezi prin oraș cu căști sau când vrei să faci sport cu căștile. Produsele Shokz au fost create tocmai pentru astfel de situații. Căștile osoase combina în mod excelent posibilitatea de a asculta muzica preferată, podcast-uri sau cărți audio, în timp ce sunetele exterioare ajung în ureche. Prin urmare, căștile osoase Shokz sunt preferate de sportivi. Brandul deține numeroase patente, cum ar fi Tehnologia de conducere a oaselor sau DirectPitch™, rămânând un pionier printre mărcile care produc căști osoase.

Ce sunt căștile osoase?

Căștile osoase Shokz, spre deosebire de căștile clasice, nu sunt introduse în urechi sau acoperă urechea. În schimb, se lipesc de cap și transmit sunetul direct către urechea medie prin vibrații, ocolind membrana timpanică. Această soluție face ca sunetele să ajungă atât din căști, cât și din exterior. Această soluție folosită în căștile Shokz este preferată de sportivi și de orice persoană activă care este mereu în mișcare. Aceasta nu doar oferă o legătură mai bună cu mediul înconjurător, dar ajută și la menținerea unei igiene mai bune a urechilor și oferă o calitate excelentă a sunetului.

Poți cumpăra căști Shokz din magazinul 8a.ro

În oferta noastră ne concentrăm pe căști sportive marca Shokz, care se descurcă excelent în timpul sesiunilor de antrenament lungi, dar și în viața de zi cu zi. Printre modelele disponibile se numără modele dedicate sporturilor individuale. Căștile osoase Shokz OpenRun sunt proiectate special pentru alergători. Se așază perfect pe cap în timpul activităților dinamice. Modelul polivalent OpenMove se descurcă excelent și pe bicicletă, printre altele. Căștile speciale pentru înot Shokz OpenSwim vă permit să ascultați melodiile preferate în timpul antrenamentelor la piscină. Triatloniștii aleg cu plăcere căștile osoase Shokz.