top

Sevylor

Sevylor este o marcă specializată în fabricarea caiacelor gonflabile, pontoanelor, vâslelor și accesoriilor gonflabile legate de sporturile de apă și de agrement. Produsele sale se caracterizează prin fiabilitate și design rafinat.
Filter (1)
Filtre
  1. BF2023
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Istoria mărcii Sevylor

Marca Sevylor a fost fondată în 1948 în Franța sub numele de Sevy. Încă de la început, s-a specializat în producția de produse gonflabile din PVC. Recunoașterea sa în Franța a venit odată cu cada de baie gonflabilă "Dou dou dou". Aceasta era mult mai ieftină decât echivalentele din lemn sau metal și mai ușor de transportat sau de curățat. S-a încadrat perfect în realitatea postbelică, devenind rapid foarte populară. În curând, marca a început să fie recunoscută și în afara Franței. Comenzile în creștere au necesitat o mutare din orașul Vitry la Buhl. De asemenea, numele a fost schimbat în Sevylor, devenit acum familiar. De asemenea, gama de produse oferite de marcă s-a extins. Aceasta a inclus pompe, pontoane, o canoe, piscine gonflabile și jucării de apă.

În 1959, producătorul a început să își vândă produsele în Statele Unite. Trei ani mai târziu, a dezvoltat un produs revoluționar - o saltea gonflabilă cu tetieră și nișe rotunde - care a cucerit inimile proprietarilor de piscine. În curând, a fost creată o divizie complet nouă a companiei, dedicată proiectării de modele doar pentru piața americană. De asemenea, Sevylor a început să achiziționeze și alte mărci legate de sporturile nautice, extinzându-și semnificativ gama. În 1981, în urma achiziției de către The Zodiac Gropu, marca a fost divizată în două părți - Sevylor International, care s-a specializat în proiectarea de echipamente pentru piscine, și Sevylor®, care s-a ocupat de proiectarea caiacelor, jucăriilor și pontoanelor.


Astăzi, marca oferă o gamă extrem de largă de produse caracterizate de o manoperă de înaltă calitate și prețuri accesibile. Acestea sunt alegerea preferată a celor care merg la plajă, a pescarilor și a pasionaților de activități în aer liber. Toate produsele Sevylor au un lucru în comun - sunt menite să inspire noi activități și să aducă bucurie.

Descoperiți produsele marca Sevylor în magazinul 8a.ro

În oferta noastră vă punem la dispoziție o selecție largă de caiace gonflabile marca Sevylor. Acestea sunt modele compacte care încap într-o geantă mare. Acest lucru le face ușor de transportat în portbagajul mașinii și de luat cu dvs. în fiecare excursie. De la acest producător sunt disponibile modele pentru una, două și chiar trei persoane. Printre produsele Sevylor aflate în ofertă, veți găsi și toate accesoriile necesare, cum ar fi vâsle, pompe și accesorii minore. Fie că aveți nevoie de un caiac gonflabil pentru o excursie de vacanță pe lac, fie că sunteți un pasionat al turismului cu caiacul, veți găsi cu siguranță un model pe placul dumneavoastră în gama mărcii Sevylor.