top

Sandale drumeție femei

Sandalele turistice pentru femei vor avea grijă de ventilația și amortizarea piciorului, ceea ce va crește confortul în timpul plimbărilor de vară. Acestea oferă confort și au un stil care se încadrează în ultimele tendințe.
View as Grid List

78 Produse

 1. -29%
  Sandale femei Gumbies Scrambler Sandals - nav/nav

  Lista de dorințe

 2. -30%
  Sandale femei Gumbies Slingback Sandals - navy/navy

  Lista de dorințe

 3. -29%
  Sandale femei Gumbies Scrambler Sandals - purple/purple

  Lista de dorințe

 4. -16%
  Sandale femei Teva Original Universal - maple sugar multi

  Lista de dorințe

 5. -22%
  Sandale femei Teva Original Universal - bandana basil

  Lista de dorințe

 6. -28%
  Sandale drumeție femei Teva Tirra - basil

  Lista de dorințe

 7. -24%
  Sandale femei Teva Hurricane Verge - pastel lilac

  Lista de dorințe

 8. -22%
  Sandale femei Teva Original Universal - wind multi

  Lista de dorințe

 9. -18%
  Sandale femei Teva Voya Infinity - pastel lilac

  Lista de dorințe

 10. -28%
  Sandale femei Teva Zymic - feather grey

  Lista de dorințe

 11. -24%
  Sandale femei Teva Midform Universal - basil

  Lista de dorințe

 12. -24%
  Sandale femei Native Ellis Sugarlite - pink/black

  Lista de dorințe

 13. -29%
  Sandale femei Merrell District 3 Backstrap Web - black

  Lista de dorințe

 14. -29%
  Sandale drumeție femei CMP Almaak - antracite/acqua

  Lista de dorințe

 15. -29%
  Sandale Hannah Feet - jazzy

  Lista de dorințe

 16. -29%
  Sandale drumeție femei Hannah Fria - golden yellow

  Lista de dorințe

 17. -29%
  Sandale drumeție femei Hannah Fria - anthracite

  Lista de dorințe

 18. -29%
  Sandale femei Hannah Feet - moroccan blue

  Lista de dorințe

 19. -26%
  Sandale femei Chaco Z/1 Classic - teal avocado

  Lista de dorințe

 20. -24%
  Sandale femei Chaco Bodhi - teal avocado

  Lista de dorințe

 21. -26%
  Sandale drumeție femei Source Gobi - fresco green

  Lista de dorințe

 22. -28%
  Sandale femei Source Classic - dream

  Lista de dorințe

 23. -39%
  Sandale drumeție femei Keen Elle Backstrap - black

  Lista de dorințe

 24. -26%
  Sandale femei Chaco Z/1 Classic - tetra moss

  Lista de dorințe

 25. -26%
  Sandale femei Chaco Z/Cloud - rambling navy

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

78 Produse

Ștergere

Sandalele turistice pentru femei sunt o alegere excelentă în timpul temperaturilor ridicate

Călăria pe care o veți folosi în timpul unei excursii în orașul istoric sau în timpul plimbărilor în timpul unei aure luminoase ar trebui să asigure o bună circulație a aerului. Sandalele turistice pentru femei disponibile în oferta magazinului vor fi excelente în acest domeniu. Designul lor deschis favorizează ventilația, reducând senzația de supraîncălzire la care picioarele sunt atât de des expuse. Datorită acestui fapt, confortul în timpul unei zile calde crește semnificativ. În plus, sandalele folosesc și curele de stabilizare, care oferă o poziție confortabilă a pantofilor și asigură respirabilitatea. Acestea au grijă să elimine umezeala formată sub stratul de material, ceea ce va permite menținerea unei atmosfere plăcute la nivelul pielii. În plus, acestea au fost realizate astfel încât să reducă posibilitatea apariției abraziunilor. Adesea, acestea nu vă permit să continuați să vă plimbați pe străzile frumoase.

Sandale turistice pentru femei - aspecte tehnice

Călăria de vară nu este doar o circulație adecvată a aerului. De asemenea, ei pot oferi sprijin pentru piciorul dvs. în timp ce faceți următorii pași. La fel ca pantofii plini, sandalele turistice pentru femei folosesc spuma de amortizare EVA. Aceasta reduce vibrațiile de fiecare dată când pantofii intră în contact cu solul. În acest fel, reduce impactul negativ al acestora asupra articulațiilor și face ca picioarele să se simtă mai puțin obosite. Confortul oferit de sandalele pentru femei disponibile în sortimentul nostru se datorează și tălpii lor integrate. Construcția anatomică a acesteia susține poziționarea confortabilă a piciorului. Siguranța pașilor atunci când vă îndreptați spre un castel istoric sau spre plaje se datorează utilizării unor tălpi de înaltă calitate. Designerii se concentrează pe diverși producători ai acestui element al încălțămintei, printre care se numără și foarte apreciatul Vibram. Construcția benzii sale de rulare asigură o bună aderență la diferite tipuri de sol, asigurând un marș eficient.

Design modern al sandalelor turistice pentru femei

Pentru a crea un întreg coerent, designerii de sandale au avut grijă să combine aspectele tehnologice cu aspecte vizuale interesante. Sandalele turistice pentru femei sunt diverse din punct de vedere al stilului. Unele au finisaje clasice de culoare neagră, în timp ce altele sunt disponibile cu un design colorat. De asemenea, ele diferă și prin forma tălpii. La unele modele, se poate observa o bandă de rulare profund marcată, în timp ce altele o ascund cu iscusință. Un element interesant este și construcția curelelor care stabilizează sandalele pe picior. Modelele minimaliste au foarte puține dintre ele. Altele, pe de altă parte, creează combinații interesante de curele, care reprezintă un detaliu interesant al ansamblului. Diferitele modele de sandale vă vor permite să găsiți un model cu un design care să atragă atenția. Acestea vor fi o completare elegantă a ținutei turistice.

Sandale turistice pentru femei - design și potrivire

Încadrarea corectă a sandalelor pe picior rezultă din mai multe aspecte. Primul dintre ele implică benzile de stabilizare. Construcția acestora susține aranjarea confortabilă a încălțămintei. Datorită acestora, acești pantofi de vară nu vor aluneca de pe picior în timp ce mergeți pe plajă sau evitați o baltă. Puteți regla cu ușurință tensiunea benzilor cu ajutorul velcro-ului funcțional din spate. În acest fel, veți asigura o stabilizare adecvată a piciorului, ceea ce este, de asemenea, propice pentru a evita rănile. Asortarea cu piciorul unei femei se datorează și construcției sandalelor, care reflectă mai bine forma acesteia. Construcția adecvată a modelului turistic face ca fiecare pas al călătoriei dvs. să fie susținut corespunzător.