top

Sandale de trekking bărbați

Sandalele de trekking pentru bărbați sunt o alegere perfectă pentru vară, când vrei să faci drumeții ușoare pe trasee montane cu confort. Sunt modele cu talpă durabilă, cu o bandă de rulare clară, care nu se teme de pietre și rădăcini.
View as Grid List

13 Produse

pe pagină
View as Grid List

13 Produse

Ștergere

Când mergeți pe trasee mai ușoare, non-tehnice, în timpul verii fierbinți, sandalele de trekking se pot dovedi a fi un partener de mers indispensabil. În timp ce nivelul de protecție la impact nu este egal cu cel al pantofilor compleți, acestea nu se compară cu niciunul când vine vorba de ventilație. Chiar și cei mai ușori pantofi din plasă vor provoca o transpirație crescută a picioarelor și, prin urmare, vor necesita șosete. Dacă vă doriți confort deplin fără a vă simți supraîncălzit, sandalele adecvate vor fi cea mai bună alegere.

Sandale bărbătești de trekking - pentru drumeții

Vă veți găsi articole cu cele mai "specifice" tălpi, cu o bandă de rulare clară sau cauciuc axat pe o bună frecare și aderență. Veți păși cu îndrăzneală pe cărări de pădure, pe trasee de drumeție printre bolovani sau veți urca pe traseu stâncos. Sandalele de trekking pentru bărbați se caracterizează, de asemenea, printr-o susținere mai bună a piciorului în comparație cu alte modele. Nu va fi întotdeauna o structură foarte închisă (deși atunci când alegeți, de exemplu, marca Keen puteți conta întotdeauna pe protecția degetelor), dar mai ales curele mai largi, bine înfipte în talpă, astfel încât să nu se rupă la primul contact cu rădăcinile, oferind posibilitatea de a regla circumferința. Reglarea lungimii curelelor cu Velcro sau cu welts permite o mai bună potrivire a sandalelor la picioare, astfel încât acestea să nu se miște prea mult pe secțiunile mai abrupte ale excursiei. Piciorul este mai bine protejat împotriva rănilor, iar sandala este protejată împotriva deteriorării.

O talpă bună nu este doar o protecție împotriva contactului cu rădăcini sau pietre ascuțite. În plus, sandalele de trekking pentru bărbați au proprietăți de amortizare a șocurilor din talpă. Cel mai adesea veți găsi spumă EVA în talpa intermediară. Aceasta absoarbe șocurile provocate de drumeții și trasee. Sistemele de ușurare a articulațiilor vă permit să reduceți efectele oboselii, oferindu-vă posibilitatea de a merge mai mult timp. De asemenea, acestea fac ca fiecare pas să fie mai elastic, ceea ce face, fără îndoială, ca drumețiile montane să fie mai ușoare. Sandalele de trekking pentru bărbați ale unor producători folosesc, de asemenea, tehnologii sau acoperiri antibacteriene. Acestea încetinesc formarea de mirosuri neplăcute prin reducerea dezvoltării microbilor. Din acest motiv, veți menține un climat proaspăt pe picioarele dvs. pentru o perioadă lungă de timp.

Sandale de trekking pentru bărbați cu tehnologie antiderapantă

Modelele selectate se comportă bine și pe suprafețe umede. Talpa lor are o aderență crescută pe teren umed, ceea ce sporește siguranța activității în râuri, pârâuri și lacuri. Sandalele potrivite pentru contactul cu apa (nu numai cu cursul natural de apă, pe traseu, ci și în timpul unui duș de seară, de dor, în camping) sunt fabricate din materiale sintetice care nu își schimbă proprietățile atunci când sunt ude. Urmați traseul, săriți într-un pârâu sau un duș - nu trebuie să vă faceți griji cu privire la alunecări și stropiri Alegeți de la producători populari de sandale de trekking pentru bărbați, cum ar fi:: Keen, Lizard czya href="/sandaly-trekkingowe-meskie-teskie-teva">Teva