top

Saltolyte

SALTOLYTE este o marcă care produce săruri, minerale și electroliți pentru sportivi și persoane active. Capsulele și jeleurile SALTOLYTE ușor de utilizat vă vor permite să vă completați deficitul de substanțe nutritive atât în timpul antrenamentelor zilnice, cât și în timpul competițiilor.
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

SALTOLYTE - calitate înaltă direct din Germania

SALTOLYTE este o marcă care acordă cea mai mare importanță calității produsului. Toate produsele sunt fabricate în Germania, iar compoziția lor este măsurată cu precizie. Marca a fost creată în primul rând pentru persoanele care practică alergarea, ciclismul și participă la competiții de triatlon. Indiferent dacă utilizați capsulele SALTOLYTE sau jeleurile, puteți avea încredere întotdeauna în cea mai înaltă calitate. Sărurile ușor de administrat, electroliții SALTOLYTE vă permit să vă completați în mod constant deficitul de minerale esențiale din organism. Acestea sunt foarte eficiente nu numai în zilele toride, ci și în timpul oricărui efort fizic intens, atât în timpul antrenamentelor, cât și în timpul competițiilor.

Sărurile și electroliții SALTOLYTE esențiali în timpul efortului fizic

Efortul fizic intens implică întotdeauna o presiune mai mare asupra organismului nostru. În timpul practicării sportului, odată cu transpirația, organismul nostru elimină multe microelemente valoroase care sunt esențiale pentru funcționarea corectă a acestuia. Pierdem sodiu, potasiu, calciu, chiar și fier și zinc. Cu cât temperatura este mai mare, cu atât perioada este mai lungă sau cu cât intensitatea efortului fizic este mai mare, cu atât pierderile de minerale valoroase sunt mai mari. Cea mai rapidă modalitate de a completa această deficiență este reprezentată de sărurile și electroliții speciali, precum SALTOLYTE. Persoanele care practică discipline precum ciclismul, alergările sau triatlonul sunt conștiente că în timpul antrenamentelor intense este practic imposibil să se completeze aceste elemente nutritive prin alimentație obișnuită. Pentru a menține un nivel adecvat de electroliți, sunt necesare suplimente suplimentare.

Sărurile SALTOLYTE reprezintă o formă comodă de a completa aceste substanțe atât în viața de zi cu zi, cât și în timpul competițiilor sau antrenamentelor prelungite. Capsulele speciale vă permit să mențineți un nivel adecvat de electroliți chiar și în timpul efortului fizic extrem. Acestea pot fi înghițite simplu sau dizolvate în apă, obținând un izotonic excelent. În oferta SALTOLYTE se află și jeleuri care, luate la intervale de timp adecvate, permit organismului să funcționeze la capacitate maximă pe o perioadă mai lungă de timp.