top

Rucsacuri transport copii Thule

Suporturile de călătorie Thule sunt alegerea perfectă pentru călătorii exigenți. Acestea sunt perfecte pentru orice lungime de trasee. Căruciorul Thule pentru copii este o garanție a nivelului maxim de confort atât pentru noi, cât și pentru copilul nostru.
View as Grid List

2 Produse

pe pagină
  1. -19%
    Port-bebe drumetie Thule Sapling - black

    Lista de dorințe

  2. -19%
    Port-bebe drumetie Thule Sapling - agave

    Lista de dorințe

View as Grid List

2 Produse

pe pagină
Ștergere

Transporturile de călătorie Thule - calitate fără compromisuri

Marca suedeză Thule este un producător care se concentrează în proiectele sale pe cel mai rafinat design și pe cea mai înaltă calitate a manoperei. Datorită acestui fapt, produsele sale au câștigat recunoaștere în rândul fanilor tuturor disciplinelor outdoor din întreaga lume. Portofoliul mărcii include nu numai portbagaje de acoperiș și rucsacuri, ci și Thule travel carriers. Aceste soluții avansate vă permit să mențineți un nivel maxim de confort, atât pentru părinte, cât și pentru copil. O gamă largă de reglaje va permite ca suportul de transport să se potrivească perfect cu înălțimea și greutatea noastră, a copilului.

Un design rafinat care oferă un confort maxim

Transporturile de călătorie Thule sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, ceea ce le face durabile și ușoare. Modelele sunt concepute pentru a oferi confort ambelor părți: părinți și copii. Sistemele specializate de transport cunoscute de la MagazinuleThule sunt reglabile și permit ca suportul pentru copii să fie ajustat la înălțimea și circumferința taliei noastre. Sistemul de purtare permite stabilizarea copilului transportat, precum și o circulație excelentă a aerului și confort. Acesta a fost creat pe baza unor materiale care absorb șocurile și se usucă rapid. Suporturile de călătorie Thule sunt, de asemenea, o garanție de protecție maximă pentru copilul nostru. Astfel, scaunul este profilat anatomic, iar un ham special protejează copilul de cădere. Piciorul rabatabil transformă Thule baby carrier într-un scaun confortabil. Modelele mărcii suedeze oferă mult spațiu pentru echipamente și funcționalități suplimentare. Vizorul solar ascuns va proteja vederea copilului nostru de strălucire. Purtătorii permit chiar instalarea unui sistem de hidratare opțional.

Verifică produsul Thule pentru copii în oferta magazinului online 8a.ro

În magazinul online 8a.ro veți găsi o gamă largă de produse Thule. Suporturile de călătorie Thule sunt o garanție a celei mai înalte calități de execuție și a unei funcționalități excelente. Datorită acestui fapt, ele vor satisface cele mai exigente cerințe ale tuturor fanilor de drumeții. Deci, dacă sunteți gata să vă luați copilul pentru prima excursie de drumeție, ar trebui să luați în considerare cumpărarea unui purtător de copii de la acest brand recunoscut. Cea mai înaltă calitate a manoperei va face ca purtătorul dvs. nou ales să vă servească pentru o lungă perioadă de timp! Posibilitatea de extindere cu elemente suplimentare va asigura posibilitatea de ajustare perfectă a purtătorului la preferințele noastre.