top

Rucsac de escaladă Patagonia Ascensionist 35L - fire

cu TVA 799,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 749,90Lei +7%
Prețul recomandat al producătorului 941,30Lei -15%
Produs disponibil, gata de expediere
Only %1 left

Livrare în 2-5 zile lucrătoare
Prelungim termenul de retur până la 15.01.2024!

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 18,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! GRATIS!

Rucsacul de alpinism Patagonia Ascensionist 35L este un model ușor, realizat din materiale rezistente, perfect atât pentru traseul pe perete, cât și pentru atacul la vârf. Construcția modulară, permite eliminarea elementelor inutile și ajustarea rucsacului la preferințele noastre personale.

Rucsacul pe care îl aveți în față a primit certificatul ecologic bluesign®. Acest lucru se datorează faptului că atât țesăturile interioare, cât și cele exterioare sunt reciclate, reducând la minimum cantitatea de deșeuri de consum care zac în jur.

Rucsacul Patagonia Ascensionist 35L este confecționat din nailon de înaltă densitate 420D, ușor și extrem de rezistent. Țesătura folosită este rezistentă la abraziune rapidă sau la deteriorări mecanice accidentale, lucru pe care îl veți aprecia în special atunci când aveți de-a face cu pietre. Pentru a reduce riscul pătrunderii umezelii în interiorul rucsacului, acesta a fost acoperit cu un strat PU și un tratament hidrofug DWR. Gulerul rucsacului, pentru a minimiza greutatea acestuia, a fost realizat din nailon 70D mai ușor, cu un finisaj siliconat, în timp ce materialul interior este din poliester 200D de înaltă calitate. Toate țesăturile folosite pentru acest model au fost obținute din materiale 100% reciclate.

Rucsacul Patagonia Ascensionist 35L dispune de un singur compartiment cu acces de sus. Gulerul permite gestionarea eficientă a capacității rucsacului și ajustarea acestuia la cantitatea de echipament pe care o transportăm. Partea exterioară a rucsacului este echipată cu ajutoare suplimentare pentru cățărare și accesorii speciale pentru transportul a două pioleți. Un buzunar cu fermoar în interiorul rucsacului facilitează găsirea obiectelor mici. Curelele de compresie laterale pot fi îndepărtate pentru a minimiza greutatea modelului în timpul atacurilor pe vârf. O caracteristică demnă de remarcat este sistemul de transport al frânghiei în trei puncte, care permite transportarea confortabilă a frânghiei. Rucsacul Patagonia Ascensionist 35L are un sistem de transport minimalist care i-a permis să obțină o greutate redusă. Cureaua de piept este reglabilă și complet detașabilă. Pe centura de talie, pe de altă parte, veți găsi două curele pentru bărbie care vă permit să transportați cu ușurință echipament suplimentar.

Rucsac Patagonia Ascensionist 35L - caracteristici cheie:

 • Un model ușor de munte, potrivit atât pentru drumeții, cât și pentru cățărare;
 • Țesătura exterioară este un nailon reciclat 420D durabil;
 • Țesătura ripstop oferă o rezistență ridicată la deteriorări mecanice;
 • Țesătura interioară este din poliester 200D, de asemenea reciclat;
 • Acoperirea PU și impermeabilizarea DWR protejează încărcătura de umiditate;
 • Acces la compartimentul principal din partea de sus;
 • Căminul reglabil vă permite să modificați capacitatea rucsacului;
 • Curelele de compresie laterale pot fi îndepărtate;
 • Sistem special pentru transportarea a două cecuri;
 • Sistem de transport cu frânghie în trei puncte;
 • Puncte de cățărare suplimentare în partea din spate a rucsacului;
 • Buzunar intern pentru a transporta în mod convenabil obiecte mici;
 • Atât centura toracică detașabilă, cât și centura de șold sunt reglabile;
 • Cureaua de talie echipată cu curele de bărbie suplimentare.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 47985
Culoare rosu
Sex Unisex
No-code Nu
Tipul de rucsac Rucsac de escaladă de dimensiuni medii, cu centură de șold. Conceput pentru a transporta mai multe echipamente.
Capacitate 35 l
Greutate ~ 890 g
Material 420D nailon ripstop, 200D poliester
Sistem de hidratare Lipsa (nu este compatibil)
Husă de ploaie rucsac Fără
Sistem portant Panoul din spate căptușit - aproape de spate, stabil. Rezistent la deformare din cauza echipamentului transportat, la înfundarea cu zăpadă sau murdărie; reduce răcirea în condiții de iarnă.
Ajustarea sistemului de suport Lipsa - panou de suspendare a curelei de umăr cu înălțime de suspendare fixă (fără reglare verticală).
Ajustare Bretele (curele de umar) cu lungime variabila, Curea de sold cu circumferinta reglabila, curele de umar profilate anatomic, curea de piept cu lungime și înălțime de prindere reglabile, alegerea dimensiunii sistemului de transport pentru o potrivire perfectă (măsurați lungimea spatelui/toracelui înainte de cumpărare)
Sistem portant Fabricat în mărimi pentru diferite înălțimi și lungimi ale spatelui. Pentru a-l determina pe cel mai confortabil, măsurați lungimea trunchiului de la vertebra cervicală C7 proeminentă, până la linia șoldului, definită de plăcile pelviene palpabile.
Gama de mărimi (lungimea trunchiului) Patagonia S/M (41-48 cm) L/XL (48-56 cm)
Acces la compartimentul principal De sus
Caracteristici suplimentare Benzi laterale compresie, Curea pentru accesorii in fata, Curea pentru accesorii pe centura de sold, Coarda de fixare a corzii de escalada, Suporturi pentru 2 pioleti, Buzunar interior pentru maruntisuri
CE Fără certificat
Certificat TÜV/GS Nu
Finisare ~ 65 x 30 x 14 cm
Tehnologia principală Durable Water Repellent (DWR)
Protecția mediului bluesign®, Fabricat din materiale reciclate
Outlet Nu
Activitate Alpinism / Escalada alpina, Trekking

Patagonia Ascensionist 35L - customer reviews

0.0