top

Prize catarare Ocun Pinches - white

cu TVA 339,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 319,90Lei (+7%)
Prețul recomandat al producătorului 375,90Lei (-9%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii
ID produs: 8591804500879

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Setul de prindere Ocun Pinches este un set excelent de strângere, care permite dezvoltarea forței degetelor. Acestea vor introduce o varietate esențială pe orice perete de cățărare.

Gama largă de seturi de prindere pentru cățărare Ocun, care prezintă o întreagă gamă de forme, va satisface așteptările celor mai exigenți pasionați de cățărare. Faptul că le puteți asambla în orice configurație vă va permite să creați un traseu artificial de cățărare care va răspunde așteptărilor dumneavoastră de antrenament și vă va ajuta să mențineți o formă perfectă. Cârligele sunt fabricate din plastic rezistent la fisuri, care asigură o fricțiune mare și va rezista cu curaj la o utilizare intensă.

Setul de prinderi 1 Pinces este format din 10 prinderi de diferite dimensiuni și forme. Cu acestea, puteți adăuga varietate la antrenamentele pe peretele artificial, dezvoltând forța degetelor. Aceasta, la rândul ei, este un atu extrem de important în escalada pe stâncă, unde trebuie să vă bazați în principal pe o bună pregătire.

Cleștele Ocun Holds Set 1 vă permite să faceți ajustările necesare în funcție de dificultatea traseului de cățărare. Acestea vă vor oferi echilibrul potrivit, obținând gradul de dificultate dorit și extinzând posibilitățile de antrenament.

Setul include 10 bucăți de ciupituri: 2 x XS, 2 x S, 2 x M, 2 x L, 2 x XL;

Set de ciupituri Ocun - caracteristici cheie:

  • Setul este format din 10 bucăți de ciupituri;
  • 2 x XS, 2 x S, 2 x M, 2 x L, 2 x XL;
  • Fabricat din plastic rezistent;
  • Fricțiune excelentă și durabilitate care permit modelului să dureze mult timp;
  • Vă permit să adăugați varietate la antrenamentul dvs. de cățărare la domiciliu;
  • Vă permite să adăugați varietate și să vă creați propriile trasee.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 0164
Culoare alb
Sex Unisex
No-code Nu
Activitate Escalada / Bouldering
Îngrijire și întreținere
Perioada de utilizare – produsele Ocun
Produsele de escaladă de la marca cehă Ocun au o durată de viață maximă de 7 ani, calculată din momentul vânzării către consumatorul final (cu o utilizare în scop de agrement, o dată pe lună). Cu toate acestea, durata lor totală de viață este chiar mai lungă, cu un maxim de până la 10 ani. Aceasta constă atât în timpul de utilizare, cât și în timpul de depozitare înainte de vânzare, calculat de la data de fabricație indicată pe etichetă. Cu toate acestea, este important de reținut că, pentru a obține o durată de viață maximă a unui produs, acesta trebuie să fie verificat în mod regulat și întreținut în mod corespunzător. Termenul de valabilitate al produselor a fost stabilit pe baza standardelor și reglementărilor în vigoare în Europa, iar marca Ocun funcționează sub supravegherea unui organism de certificare care confirmă că au fost efectuate controalele corespunzătoare.

Ocun Pinches - customer reviews

0.0